View Full Version : Klavieri likt zem kraana
Klavieri tuuliit likshu zem kraana.
Jautaajums:
Zem karsta vai auksta uudens?
Vakar sanaaca negadiijums ar kokaolu, zemaa profila klavierei liip pogas. :mad:
Klavieri tuuliit likshu zem kraana.
Jautaajums:
Zem karsta vai auksta uudens?
Vakar sanaaca negadiijums ar kokaolu, zemaa profila klavierei liip pogas. :mad:
Kaads kraans, panjem izjauc un ar spirtu iztiiri, ja jau tev shii klaviere ir tik miilja... ;)
Zemaa profila tausitnjus jaukt aaraa? Man nav taada pacietiiba.
Edit: Pareizi, var arii atskruuveet. - NEE, vinjai nav skruuves, kat kas notiks ja drusku patecinaashu? :D
Klaviere gandriiz jauna.
Tikko mana logitech ultra x atradaas karsta uudens un fairy iespaidaa. Riit pazinjoshu rezultaatus.
Nu nez ! Es parasti izjaucu un tikai pogu dallu mazgaaju :p
Peec manas klavas izskata vareetu meigginaat ar liet uudeni virsuu, bet ne daudz !
skaiti, ka atvadiijies no savas klavieres :D
ja klaviere tiks pilniibaa izzaaveeta, kas vareetu aiznemt kaadas divas dienas uz radiatora vai sildiitaaja, tad nekam nevajadzeetu buut.
Tikko piesleedzu - straadaa. Otru zemaa profila klavu vasaraa apleeju ar alu, tuulin skrienu uz vannasistabu mazgaat :D SICK
Tikai neaizmirsti fizikas pamatus par elektroliizi... ;)
Ar aukstu ūdeni, tikai pēc tam kārtīgi izmazgā... Ir pārbaudīts... Sīkais reiz iegāza kaut kādu šķīstošo tēju... ;)
Ar aukstu ūdeni, tikai pēc tam kārtīgi izmazgā... Ir pārbaudīts... Sīkais reiz iegāza kaut kādu šķīstošo tēju... ;)
Skjirba nekaada silts vai auksts ;)
Angelz viss ir atkarīgs no tā, cik silts ! :D /Vienk. ir izmēģināts tikai ar aukstu, tāpēc neņemos apgalvot par otru..../
Ir pilniigi pofig kaada temp uudenim, jams vada elektriibu gan vienaa gan otraa variantaa. Pofig nav uudens tiiriiba...
Vai tieshaam neviens no jums nav kodinaajis plates izmantojot elektroziizes principu?
Silts tīri teorētiski un arī reizēm praktiski labāk atmazgā netīrumus, it sevišķi taukanus, bet nu tas tā :)
Iipashi nekaadus fizikas pamatus nezinu, shogad man peedeejo gadu maaciis fiziku (10. klase), bet galvenais ka viss straadaa. Neriskeesi - nezinaasi sekas. :)
fairy rocks :D
HX_unbanned
12-28-06, 19:16
heh. Vienu jau uzzināji - Fairy ir īsta dziļbumba :>
btw, klava nesen pirkta, vai jau jāta?
Iipashi nekaadus fizikas pamatus nezinu, shogad man peedeejo gadu maaciis fiziku (10. klase), bet galvenais ka viss straadaa. Neriskeesi - nezinaasi sekas. :)
fairy rocks :D
Tad izlasi googlee vai kaadaa biibelee kas ir elektroliize un kaa taa izpauzhas... ;)
tfu, tfu, tfu, bet nekad klavu ar neko neesmu aplējis... btw, ultrax zem gumijas finķikiem apakšā ir skrūvītes....
tfu, tfu, tfu, bet nekad klavu ar neko neesmu aplējis... btw, ultrax zem gumijas finķikiem apakšā ir skrūvītes....
Un pleeve ar celinjiem... :D
Un ja tie ir slapji/mitri, tad leenaam saak straadaat elektroliizes princips, saeedot celinjus... ;)
... un tam apkārt vēl plastmasa :D
Nu lab tas tā.. :)
Drīz būs sludinājums: pērku lietotu vai jaunu ultrax :D
Paldies nezinaaju. ;)
hmm
fizika ta fizika ... bet cik daudzi te ir tiešām apčolējuši klavieres iekšās?
parastās klāvas ir plastmasa apkārt un plēvveidīga izolēta "plate" taustiņiem ... mikrene ir tikai galā pie izejas vada ... nav vairs 2-3mm biezās plates ... so nekādu probl ... :D
asgards
Jaa to es biju pamaniijis, bet nevareeju iedomaaties, ka aiz tiem miikstajiem SUU ir skruuves :o
Nekad nedzeriet pie datora... :D
blla mes ar tolx'u tiko 40%iigo nneemaam pir PC :rolleyes: paveicaas nekas nenotika :p
mjaa padaudz klavieres shitaa ir sakaastas ar alu :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.