View Full Version : Neliekam proci socketaa kad ir tumsa...
Nju sanaaca man figelj migelis ar Opteronu 175 dual core.
Liku iekshaa vinju tumsaa un salociiju kaajinju, jo ieliku nepareizi peec caurumiem...
Bolje ilji menje iztaisnoju.
Bet kaste neliekas iisti stabila :///
Nevar buut ka vinja taisa tos glukus?
Tjip restartus. Kaa jums ir bijis ar lociitaam kaajinjaam? paarlodeet vinju var?
principa var, bet ir neliela jaashanaas
someonesick
02-23-06, 18:27
Prlodeet... nu teiksim taa... maza iespeeja ir tikai tad ja tev taa kajinja ir aarpuesee... :o
visaadi citaad... shavki... esmu salocijis un redzejis salociitas kaajinjas... pat uz s939 CPU kaadas rindas triis no piniem salociitas... nu ja neviena nenoluuzt tad var cereet ka stradaas...
tev @ stock tas cpu straada stabili??
Nu jaa, roku taisnums... kur tad taa var nolociit? Buusi sabraucis lielos miinusos taadaa gadiijumaa! Pielodeet buus kaa buus, parasti taas kaajinjas tik viegli nemaz neluust, man vienreiz vienaa kaarbaa arii bija diivaian kaajinja uz s939, iztaisnoju, viss gaaja! Galvenais, lai nav nolausta, ja bik liika, bet iekshaa iegaaja CPU, tad visam peec teorijas jaastraadaa! :)
Yep, kā ir ar stock? Palaid prime piemēram.
Japamegina prime buus...
VNK kaste gluchii tagad staav 2.53GHZ uz taa procha... nets stabils karaas kad palaizh kaadu 3d aplikaaciju, jaauzliek tas thermal throtling drivaks...
Bet taa kaste karaas :///
Uzlikshu speedfan pirms tam bija windoze bez reinstalla uzmesta :/
Sanaak paarlodeeshana ir neiespeejama?
DeadmaroZ-TLOTL
02-24-06, 13:17
99,9% ka tas nav deel taa pina
Speed fan nokaara visu kasti...
*****...
Kaste tagad straadaa kad ir uzlikti galvenie drivaki.... :mad:
DeadmaroZ-TLOTL
02-24-06, 16:09
Ko nolasot speedfans nokaaraas?
Vislābāk ir visu uz stock un svaigs windas instals, draiveri. Ja tad karas, tad jāsāk domāt.
Vislābāk ir visu uz stock un svaigs windas instals, draiveri. Ja tad karas, tad jāsāk domāt.
Veel normaali noptimizeet disku un uztaisiit normaalu systemas kloni.
speedfans kaaraas uz parbaztas windas... un uz uz svaigas windoze taa nobir ka pat negaaja liidz winjnjas ielaadei.
Speedfans nokaras uzreiz kaa palaizh un meegina winsh veikt readingus, man gribas domaat ka MB chakaree praatu :/
DeadmaroZ-TLOTL
02-28-06, 12:17
peec tiko pieziivotaa ar vienu P3 esvairs nesaku ka tas nevareetu buut del taa pin :confused: :confused: :confused: :confused:
peec tiko pieziivotaa ar vienu P3 esvairs nesaku ka tas nevareetu buut del taa pin :confused: :confused: :confused: :confused:
Manējais ?
DeadmaroZ-TLOTL
03-02-06, 04:56
aga , bet ja jau tu saki ka tas deel baroshanas tad buus jaatic ,muuzu dziivo muuzu maacies :-) Kautkur esmu dzirdeejis ka glukainam ramam celot voltaazu var no erroriem atbriivoties , taa ir taisniiba?
aga , bet ja jau tu saki ka tas deel baroshanas tad buus jaatic ,muuzu dziivo muuzu maacies :-) Kautkur esmu dzirdeejis ka glukainam ramam celot voltaazu var no erroriem atbriivoties , taa ir taisniiba?
Jā, reizēm palīdz.
Skatoties ko saprot ar gļukainu. Piemēram, mushkin rdline (winbond UTT chipi) principā nestrādā ar 2-2-2-5 un zemu voltage, tikai 2-3-2-5. Jamiem vispār vajag ~3.3V, lai sasniegtu stock speed, tipa ddr500 :D
Liku iekshaa vinju tumsaa un salociiju kaajinju, jo ieliku nepareizi peec caurumiem...
es ieteiktu netīrīt pastu nost no proča turot to rokās kad zem proča tuvākā saskarsmes virsma ir 1-1,5m :D
es reiz vienu nometu zemē - par laimi nekas nenotika - bet par nelaimi varēju atsist pastu no cpu vai atlocīt daudz daudz kāju :D
DeadmaroZ-TLOTL
03-11-06, 10:52
Skatoties ko saprot ar gļukainu. Piemēram, mushkin rdline (winbond UTT chipi) principā nestrādā ar 2-2-2-5 un zemu voltage, tikai 2-3-2-5. Jamiem vispār vajag ~3.3V, lai sasniegtu stock speed, tipa ddr500 :D
kiwi ja neesi pamaniijis es ar OC nenodarbojos
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.