PDA

View Full Version : Par kēleriem un garantiju

Reigo
02-22-06, 12:15
Man ir maza neskaidrība par to kas notiek ar garantiju, ja GPU/VRAM dzese tiek noaminīta ar alternatīvu...
Līdz šim, kartēm, kurām esmu licis alternatīvās dzeses pārsvarā nav bijusi garantija, jeb garantija, caur trešo personu arzēmēs, kas arī ir gandrīz līdzvērtīga neesošai garantijai...

Pa ilgiem laikiem tagad iepirkšu jaunu karti LV. Kāda ir servisu attieksme pret to, ja tiek konstatēts, ka kūleris ir bijis noņemts?
Un ja attieksme ir negatīva, vai pēdas iespējams kaut kādā veidā arī slēpt...

vimba_zlobnaja
02-22-06, 13:25
Obligāti ir jāpaliek oriģinālajai pastai, visu pārējo tu it kā drīksti darīt. Kas tev liedz ventilātoru iztīrīt, vai ja salīdzina ar auto - pārsegu pacelt lai apskatītos kas lācītim vēderā?

Reigo
02-22-06, 13:31
A kā, piemēram Kashelz rīkojās? Viņam tak X1800XL pie dieviem aizgāja...
Es gan nezinu visus tos sīkumus, bet zinu, ka viņš viņu samainīja.
Vai ta nu varētu tā būt, ka viņš nebija paspējis uzmakarēt virsu kādu ūdeni vai kādu advancētu gaisu...

Un cik tad labi varētu dzīvot ar kaut kādu orģinālo termopastu, kas nereti ir jau izžāvējusies vai sacepusies...

Kasparz
02-22-06, 14:48
Jāmaina ir principa, ja tik kodols nav aplauzts. eVGA piemēram dod garantiju, pat karti klokojot, to pieminot grāmatiņā.

deff_ins
02-22-06, 15:07
cooler'i saglabā ar orģinālo pastu, ieliec to maisiņā lai neizžūst.
ja vienkārši gribas nomainīt pastu - tad nez - jāskatās vietā līdzīga pasta...

piem ar 7800 bija sarežģītāk - tā pasta tāda dikti specifiska. bet anyway - jamo var saglabāt ar visu cooler'i.

Kasparz
02-22-06, 15:13
Aizmetu Nvidiai mailu par šo lietu.

Reigo
02-22-06, 15:17
Tad, vienvārdsakot, variants ir tāds:
Ņemu nost to kūleri. Lieku viņu ar visu pastu kaut kādā maisā, lai baigi nepārkalst, un tad stutēju virsū ko gribu...
Īstenībā tad jau no kodola viņu var kasīt nost un likt citu...
Ja kas gadās, tad to citu notīrā, akurāt un pēc tam uzliek atpakaļ kūleri kuram tā pasta jau pie pakaļas pielipusi...

kiwi
02-22-06, 15:41
Normālam ražotājam vienmēr vajadzētu samainīt. Cik zinu DFI atļauj mainīt čipseta kūleri (būtībā tas pats). Un tad jau sanāk, ka box cpu arī nemainītu, ja nelieto box kūleri. Un kā tad paliek ar visām ūdens dzesēm utt.

Kasparz
02-22-06, 15:49
Starp citu, vai ir iespējams IHS pielīmēt tā, ka nevar pamanīt, ka viņš bijis noņemts?

kiwi
02-22-06, 16:14
Varbūt, ka lokālie dīleri un OEM tirgoņi nepamanīs, bet AMD es domāju zinās, ka IHS ir pārlikts.

someonesick
02-22-06, 16:35
ee baigi laba ideja.. kam ir kaada laba un ieteicams padaarga cpu IHS (un garantija tam CPU ar)
var smuki uzliimeet manai bei9gtajai Venice 3200+ piemeeram sandiego 3700+ IHS un aiznest uz garantiju :D dabuut vietaa jaunu 3700+ :D

Kashelz
02-22-06, 16:37
ee baigi laba ideja.. kam ir kaada laba un ieteicams padaarga cpu IHS (un garantija tam CPU ar)
var smuki uzliimeet manai bei9gtajai Venice 3200+ piemeeram sandiego 3700+ IHS un aiznest uz garantiju :D dabuut vietaa jaunu 3700+ :D
LOL, tad jau labaak uzmet kaada FX IHS un stum uz garantiju, ja ir LV garantija :D Normaala varka sanaaktu es teiktu :p

DeadmaroZ-TLOTL
02-22-06, 17:22
Mectak ne vredna :D :D :D :D :D :D

R@imizA
02-22-06, 17:29
A man naak miegs un man vajag lielu keisu! :(

krishxxx
02-22-06, 20:05
LOL, tad jau labaak uzmet kaada FX IHS un stum uz garantiju, ja ir LV garantija :D Normaala varka sanaaktu es teiktu :p
Vienigi tas risks, ka jamie nenjems pretii :D

tad sanaktu lielumlielie miinusi, jo ejoshu cpu jau tu nenestu uz garantiju :D