View Full Version : Ko likt uz 7600GS?
Kādu ventilātoru labāk likt, līdz 20Ls! Tagad ir pasīvā dzese un diez gan ātri uzkarast ja spēlē spēles uz augstāko grafiku!
Vai Zalman 700-Alcu derēs?
Kādu ventilātoru labāk likt, līdz 20Ls! Tagad ir pasīvā dzese un diez gan ātri uzkarast ja spēlē spēles uz augstāko grafiku!
Vai Zalman 700-Alcu derēs?
Es labāk ieteiktu 700-cu maksā ap 20 ls
NV Silenceri. Lēti un vēsi. Vot tik nezinu vai priekš tavas kartes būs. http://www.arctic-cooling.com/
labaak zalmanu nevis silenceru! bet vispaar iesaku uztaisiit selfmade!
ja mainīsi savu pasīvo redeli, tad es varētu par nelielu samaksu atbrīvot tevi no viņas ;)
Man ir tāda paša karte. Es izgriezu pretī kartei caurumu kastē priekš 12ka venta un dzesē ļoti labi, netikai VGA.
Ir variants- Uzlikt apakšā ventu zem kartes ,lai pūš uz redeli ,tikai jādabon skrūves un trubiņas ,lai tas vents būtu pāris cm virs kastes grīdas... un man ir 350W Altis un tur visu -2x HDD,CPU,VGA,1x Ventu,MB,2X DVDrw,usb devaisus utml! It kā gribu zalmanu ,bet gribas kaut ko self made! Kādu pin konektoru jābāz pie venta? zinu tizls jautājums...
Nu spraud pie tā paša molexa. Un, ja atstāsi to pasīvo redeli un vga neklokosi, tad pietiks arī ar 7V - i klusums būs, i karte necepsies (protams, nejau ar Titan kūleri).
par 3 tautu meitām varu piedāvāt zalmaņu 700 cu...
Kas ir 3 tautu meitas? :D Nē laikam jau jaunu pirkšu, jo diez vai zidosies mana iecere ar parastu 8x8cm ventu! Gribas paklokot to 7600GS ,jo pāri 8000 papagaiļiem negrib iet!(3dmark03) Vispār man matenei ,tfu tfu, defekts ,kuru m79 tā kārtīgi izvilka... ar sata HDD...nu ja nevar iesprasut ko sprauda? Tjip Kā uzlika draiverus tā necēlās winda, un tad pamēģinājām(ne jau ar m79 darbiniekiem) iztikt bez sfv draiveriem!
es ar savu 6600gt agp8x ocotu, axp-m 2500+@2.15ghz un 2x512 ram savaacu kkur 8600markas! :D
Ļoti iesaku Titan Eagle!
Manu 7600GS dzesēja vienkārši perfekti(pat ar voltmodiem) un maksā nedārgi. ;)
marxxx- man nekas nav ocots! Man nav GB rama ,tikai 768MB! Un tavai 6600GT ir DDR3 atmiņas! Man sirds neliek mieru... nu kā stāv tā stāv 7970 markas... Negribas clockot ar pasīvo dzesi...
Teikšu kā ir RAM Markas nepalielina!!!!
Man bija 1 GB un tagad 2GB un pietam ātri un markas tas neiespaido!!!!
Ļoti iesaku Titan Eagle!
Manu 7600GS dzesēja vienkārši perfekti(pat ar voltmodiem) un maksā nedārgi. ;)
Iemet lūdzu kādu linku kur var uztaisīt 7600GS voltmod. Meklēju google, bet neko sakarīgu neatradu.
Novice kapēc lai ar 80mm kūleri nesanāktu? Paņem 4 garas skrūves, izurb 4 caurumus keisa pamata bleķī, mazliet iegriez skrūves iekš caurumiem (ja keiss nav konservkārba) un galā uzliec to kūleri.
Bet, ja tomēr ņemsi nost to pasīvo redeli, tad mans piedāvājums spēkā.
Codegen keiss...nu nav viņš izturīgs , domāju tās skrūves prosta ar Momentu pielīmēt!
Iemet lūdzu kādu linku kur var uztaisīt 7600GS voltmod. Meklēju google, bet neko sakarīgu neatradu.
Iemet bildes ar savu videokarti + pilnu modeļa nr.
Tas titan eagle tāds so/so ir, salīdzinot ar vf700-cu, tiesa viņš ar maksā uz pusi mazāk. vf700-alcu ir tāds .. vidusceļš ;)
Iemet bildes ar savu videokarti + pilnu modeļa nr.
ASUS GeFORCE 7600GS Silent, PCI-E, 256MB, 128bit, 400/800 MHz
[EN7600GSSILE]
http://www.bildez.lv/bildes/irvane/vga/orig/1165769155.jpg
http://www.bildez.lv/bildes/irvane/vga/orig/1165769219.jpg
p.s. mosh kads ir saskaries ar draiveru probzu, no nvidia lapeles novilku pedejos draivukus prieks shitaa viduka uz agp un nevareju uzinstalet tip saka kautko lidzigu no nvidia devices found, kautka tamlidzigi, labi ka nav mana karte :D
Novice - Ja tev rokas aug no pareizas vietas tad vari meginat nopirkt kadu CPU Kuleri un monteet uz video kartes, bus daudzreiz labak neka tas zalmans, un ja tomer njemshi so ideju vera, njemt porcesora dzesi kurai ir HeatPipes!
Kaut ko jēdzu izdarīt ,tikai mērfija likums ir pret mani :(
Kaut ko jēdzu izdarīt ,tikai mērfija likums ir pret mani :(
kas tas par likumu !? Neveiksmes vai !? :confused: :o
Trāpīts čirikā :D Ar HW parasti kaut kas notiek...tfu-tfu!
Trāpīts čirikā :D Ar HW parasti kaut kas notiek...tfu-tfu!
JA ir LV garantija tad tik dod virsu bet tas nenozime ka nejmies taka traks :D Pirms liec virsu kadu no CPU dzeseem uz video kartes, panjem un paliec apkart karte kodolam kautko mikstu lai dzese uz taa atbalstitos, vai kautkaa tamliidziigi !
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.