View Full Version : labakie auto veikali
Dalieties pieredzee kur ir labi un protams ja var tad arii leti auto veikali ar plashu prechu klastu un iespeju pasutit detaljas vairaku marku mashinaam :)
1. Pa shrotiem staigat nav laika man
2. Origjinalas detaljas par 2-3x lielaku cenu negribu sutit
Kādas būtu tās vairākās mašīnu markas?
MAZDA un vēl kāda? :D
Fordam rezerves daļas pērku Dorfman servisā www.dorfman.lv
un Ervo Plus Čiekurkalna 1.līnija 14 Tel.fakss 7367100 (te tirgo arī MB, Audi, VW un Opel rezerves daļas).
DeadmaroZ-TLOTL
11-30-06, 16:08
ar auto veikaliem ir taapat kaa ar PC detalu veikaliem , cilveekiem kam ar to ir dariishana ir savas tockas un savas atlaides , paareejiem mirstiigajiem jaapeerk par bargaam naudaam un nekad nebuus viens labaakais veikal , katraa veikalaa savai precei ir sava cena , taakaa bez mekleeshanas un braukaashanas nekas taapat nenotiks
leeti ir tikai suudi .... un ar ar katru pavasari paliek daargaaki
ar auto veikaliem ir taapat kaa ar PC detalu veikaliem , cilveekiem kam ar to ir dariishana ir savas tockas un savas atlaides , paareejiem mirstiigajiem jaapeerk par bargaam naudaam
Dead, tu esi viens no tiem nemirstīgajiem? :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-30-06, 16:23
Dead, tu esi viens no tiem nemirstīgajiem? :D
diemzeel nee , bet nu ir paveicies ka ir paziistami kam ir taadas tockas un gali ;-)
PS
agraak bija normaala atlaide ieksh KEMI , bet tur taapat lielaakaa dala detalu bija meesli
salta-m ... veikals pēc skata nu ritīgs gaģušņiks, bet džekiem tas ir ģimenes bizness - kvalitāte laba, paši ar šo to iekšā velk un, galvenais, cenas 8)
kaaderiz audikam pirkos ieksh Kemi ... (hvz vai leetaakais) ... bet par kvalitaati suudziibu nav padaidaam.
DeadmaroZ-TLOTL
11-30-06, 17:47
maz ta esi pircies kemi un maz esi lietojis vinu krapus ja nav suudziibu
kemi ir dārgs... it īpaši salīzinot ar mazajiem pagrabiņiem - lielākoties detaļas jau no vienas un tās pašas vietas visi ņem...
Portāla www.iauto.lv lietotājs Sviestc tirgo dažadas auto detaļas pa lēto
http://www.iauto.lv/users.php?u=Sviestc&numurs=2
Portāla www.iauto.lv lietotājs Sviestc tirgo dažadas auto detaļas pa lēto
Niks šim labs :D Vēl labāk skanētu, ja būtu, piemēram, uzlicis "Luznis" :D
Jaa, pagaidaam mazda, lidz shim pirku tikai vienaa no 2 mazdas centriem. Labi, ka vismaz vienaa no tiem piedavaa arii neorigjinalaas detaljas, kas nav tik dargas.
Jaa, pagaidaam mazda, lidz shim pirku tikai vienaa no 2 mazdas centriem. Labi, ka vismaz vienaa no tiem piedavaa arii neorigjinalaas detaljas, kas nav tik dargas.
Priekš mazdām puslīdz normāls gaģušņiks ir uz mārupes ielas (īsi pirms Trest benzīntanka, ja brauc virzienā no āgenskalna).
p.S. jāatceras, ka priekš mazdas ritošās kaut kas der no forda ;).
kaaderiz audikam pirkos ieksh Kemi ... (hvz vai leetaakais) ... bet par kvalitaati suudziibu nav padaidaam.
kemi serviss suukaa ... iegraabos pie chaliishiem
Bet nu ja jaarunaa par Mazda tad 6 ir tiiri ok
Runaajot par auto detealju veikaliem utt.
Kur var dabuut par normalu ciparu mazdai mx3 faari..iznaaca ielikties vienam bembim saanos.
http://www.tvnet.lv/resources/albums/marihuans_lieliskais/5091579/attls002.jpg
APE motoram zvaniiji?
Peedeejaa laikaa esmu sapratis, ka ieks APEs detaljas ir riktiigi leetas un gandriiz vienmeer uz vietas viss.
Mazdai veel var mekleet ieks Autostils (vai kaut kaa taa).
DeadmaroZ-TLOTL
01-18-07, 08:04
bija kauckur veicis muukusalas ielas galaa uz bauskas pusi , tirgoja visaadas levaas lampas prieksh mazdaam
es jau Marihuanam staastiiju, ka ar taam kreisajaam ir ljoi diivaini. Vinjam peec kada gada paliek dzeltenigas un tad ir sabojaats auto skats. Vai nu jamaina abas uz kreisajaam, vai tomeer jaadomaa par lietotas originalaas iegaadi.
Ja ieliks jaunu, tad arii buus manaams, jo taa lampa kas ir uz auto, vairs nav ideaalaa staavoklii un pieliekot jaunu uzreiz varees pamaniit, ka lampa mainiita.
marihuaan... tu nu gan taas mashiinas dauzi regulaari. neapniik? :)
Hondai izliida shara-nebija mana vaina :D
A mazdai..braucu pa juglu uz 6-70km/h un viens *****s izgriezas no maaju pagalma un es ielikos saanos..
Sabremzeeties sabremzeejos,bet izvairiities vnk nebija kur :(
nu a ko CP saka? vinsh vainiigs?
Nu man tas autinsh taa ka bija panjemts tikai,lai uztaisitu varku un neatstaatu sev,tad man OCTA un TA nebija.
Ar chali uz vietas sarunajam,ka vinsh man 200ls iedos ;)
MUAH.
a kam vinjam tev maksaat uz rokas 200Ls? :eek: :eek: :eek: es tevi suutiitu uz poda
tev paredzeetaa varka tik maza, lai buutu zheel padsmit Ls octai ???
un gribu redzeet tavu seju, kad ar vecu briinumu bez octas tev pazudiis pie krustojuma bremzes un priekshaa staavees kaads cls mersis :D :D :D
bled chugjiki.... psc
bez ta vēl saprotu, bet bez octa.... tas manuprāt ir pastulbi - tas tak pilnīgi neko nemaksā.... btw, auto bez TA es arī nepriktu - daudz jauku stāstu dzirdēts
Tas ka paritis te blaustas par to ka KEMI ir sliktas detalas kautka nesanak gan ka cita posta bija rakstits un kas ir taisniba visi viekali nem no vienam un tampasam vietam vienigais tas ka katram viekalam ir savs uzcenojums tapatas ka jus maizi perkat katra viekala par savu cenu.
kiwi ja vaig kautko prieks tavas mazdas varu palidzet vienigais nebus ta ka dabusi uzriez jo taiviekala japanu detalas ir uz pasutijuama tas nozime ka paris dienas jagaida!
Tominj,ej uz poda ;)
Chalim nebija izveeles,vai nemaksaa vai buus cits bazars..vinsh vainiigs,vinsh negribeeja pats saukt mentus..
Maaciiba man buus toch. Par TA,man ir lapa,kur ir izdraazts,jo par slaju izpluude un migliniekos lampinas jaaieliek un tad buus TA.
Octa nebija,jo auto prakstiski visu laiku staaveeja,bija jau uzradies pirceejs un jau otrajaa diena avajadzeeja paardot,bet vajadzeeja aatri nokljuut liidz alfai un panjeemu autinju. Tagad neko-sataisiishu un atstaashu kaa otro auto..lai staav,poh :D
Vait tad šrotos nav tādu lampu un pārējo pričendāļu?! Man liekas ka šādas mazdas šobrīd ir diezgan daudz saradušās?!
Lampu pameklē Div auto (Ulbrokā) - tirgo ķīnu pa labām naudiņām!
shrotos 130-150ls
jauna ap 500ls.
divi auto nav :( bet man jau driiz buus ;)
shrotos 130-150ls
jauna ap 500ls.
divi auto nav :( bet man jau driiz buus ;)
jauna 500 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
man hondai engel ayes maksaaja reizes 6 leetaak !
njaa :( Kaut kaadi tuninga lukturi ar vinjai nav pieejami.
jauna 500 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
man hondai engel ayes maksaaja reizes 6 leetaak !
a tu tehnisko ar vinjaam normali iziet vari?
uz tehnisko jau var origjinaalaas uzbaazt atpakalj, nav jau liels chakars.
a tu tehnisko ar vinjaam normali iziet vari?
jup varu ir visi sertivikaati un paareejie zimogi!
takaa viss bumbaas !
tuliit
http://foto.apollo.lv/files/kasparsss/large/336013.jpg
http://foto.apollo.lv/files/kasparsss/large/336012.jpg
http://foto.apollo.lv/files/kasparsss/large/336011.jpg
bildes studijaa :D
tu mashinu kaadreiz mazgaa? :D :D :D
tu mashinu kaadreiz mazgaa? :D :D :D
nav laika + zeel 2ls auto mazgaasanai!
tikkai es tiiru salonu!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.