View Full Version : Probzas ar RAM?
Tātad Dabūju rāmjus no Tolx, Corsair PC4400 ar TCCD chipiem tātad defaultā vinjiem vajadzētu skriet 550mhz@2,5-4-4-8 un laikam ar 2,75V, bet ar 550mhz un 2,8V viņi pat SuperPii 1M nelabprāt skaita.... :( Prosta viss galīgi nestabils! Mēģinot ar A64 twiikeri taimingus kruķīt situācija neuzlabojas! :(
TCCD laikam vairāk voltus īpaši nevar grūzt, nesaprotu vai kautkas ar ramiem, vai memkontra netur vai vēlkautkas... :(
Cits PC pašlaik nav tuvumā...
tolx teicās jamos laidis uz 235mhz, bet ja atmiņa neviļ savulaik deffs ar 310mhz superPii 32M rēķināja, tikai nezinu uz cik V...
man ir liidziigas probleemas ar ocz ramiem uz msi k8n deela ar nf4ultra cipsetu
defolto frekvenci (250 mhz) nevaru nemaz sasniegt
max pagaidaam ir 230 mhz
Rīt/Parīt ceru dabūt crossfire plati, redzēs, kas tur iznāks :(
Nu man tāpat ar superPI 32M nestabils, bet ikdienā viss OK, a uz 3-4-4-8 ar neiet? Es meiģināju savus uz 3-4-4-8 285MHz
pamaini ram dalītāju tā, lai cpu darbotos ar stock frekvenci - ne visi procesori ir stabili @250mhz fsb.
']pamaini ram dalītāju tā, lai cpu darbotos ar stock frekvenci - ne visi procesori ir stabili @250mhz fsb.
Faktiksi lielaakoties probleemas ir atminjas kontrolieros, ir reizes, kad lai nostabilizeetu kaut kaadu augstaaku frekvenci, nepiecieshams ilgs laiks, lai iztesteetu visaadas variaacijas - jaatvieglo, taimingi, subtaimingi, jamoka voltage utt... ne visi kodoli ir vienliidz speejiigi kaut vai rams tev tur!
']pamaini ram dalītāju tā, lai cpu darbotos ar stock frekvenci - ne visi procesori ir stabili @250mhz fsb.
CPU ir pilnīgi stabils 273x10, takā tur nebūs vaina...
A64 tweaker screenshot kur ir! :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.