PDA

View Full Version : Case Building Latvijā - realitāte vai sapnis?

HX_unbanned
02-19-06, 19:31
gribētu zināt un padalītīs pieredzē par korpusu būvi savai sistēmai. Mani interesē šāda lietiņa - vai kāds no jums pats ir būvējis savu keisu vai tikai pircis uber brenda keisus? Es pats ( atklāju noslēpumu ) tagad būvēju un beigās jau būs mazliet lielāks par TT Armor kastīti :)
Varbūt kāds labs ārzemju links, ko mums parādīt, atradīsies ...

Un kā ar jums? Esat kautko pilnīgi savu uzlodējuši/uzmetinājuši/izzāģējuši? >>>

P.S. kad būs uztaisīts otrais etaps, iemetīšu nākamās bildes. Interesentiem - buut forumā var atrast norādi uz m,anu albumu fotki.lv serverī.

tolx
02-19-06, 19:32
šobrīd taisos savu parasto keisu apšūt ar normāla biezuma metāla loksnēm (2mm),būs tāds smags un metalizēts keiss.

HX_unbanned
02-19-06, 19:38
Hmm .. 2mm saki - nava slikti, nava slikti. Tagad kas - alumīnija s***, vai kāds middle-ends ir?
Es personīgi tagad lieku klāt virsmu un stūrus. Stūroi arī gaidāmi tādi gruntīgi -vai nu 2 vau 2,5 -> nevaru izšķirties, jo tad viņš svērs vairāk nekā TT Armor's.

tolx
02-19-06, 19:42
tagad vairāk velk uz konservu skārdu. :D Metāls jau ir dabūts (na sharu),tagad sāku domāt,kā visu to pareizi piestiprināt,un vēl normālu ventilāciju nodrošināt.Par priekšpusi vēl skaidrības nav,bet gan jau kaut kā.Taču jūtu,ka ar urbi vajadzēs krietni pastrādāt :D

HX_unbanned
02-19-06, 19:48
uhh .. cerēji bez tūļiem? :) Da kamēr es fazendā izzāģeju saplāksni ar 15mm urbi un figūrzāģi, pagāja pusdiena. Vēl sekos muhļažas ar salaišanu ...

tolx
02-19-06, 19:51
nē,vnk būs jāsaurbj gana daudz caurumu ventilācijai un stiprinājumiem.Labi vismaz,ka laicīgi biju jau iecerējis,ka skrūves neslēpšu.tagad varēs izvēsties.Metāls jau tika sagriezts ar giljotīnu,tiesa gan saskrāpēts viņš drusku ir,bet nu vismaz par velti.

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 19:55
P.S. kad būs uztaisīts otrais etaps, iemetīšu nākamās bildes. Interesentiem - www.boot.lv forumā var atrast norādi uz m,anu albumu fotki.lv serverī.

ieliec luudzu linku pa taisno uz albuumu nevis uz kakaino buut, citaadaak daudzi ir tur nobanoti un netiek taapt foorumaa

HX_unbanned
02-19-06, 19:57
Daboni no kāda mēbeļu piegādātāja tās skrūvju vietu sūdiņus apslēpšanai un būs OK. Nekas - afterschool laiks ir īstais, kad ar kārtīgu trud parukāt - i releaksija, i erekcija ... ( neztvert burtiski ).

Ok, Dead.

>>> http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlIoXEBZTFFH <<<

Jav
02-19-06, 20:00
Nu manu ta ari lidz galam nepabeigto vari atrast ieks manas lapas... To var atrast uzspiezot un apskatot manu profilu vai kaut ka ta... Nez cik liels ir Armors, bet manaa pieltiek vietas pedejo 4 gadu skolas kladem un veel visadiem suudiem un veel pari paliek vieta :D

tolx
02-19-06, 20:05
njā... monstrs. :D Nē,man tagad radās doma tās skrūvju vietas speciāli afišēt un skrūvēt ar tādām laba izmēra skrūvēm.Ja heavy metal,tad heavy metal.Visādās nozīmēs.

HX_unbanned
02-19-06, 20:18
tolx -> tas vēl fuflo, šīs nedēļkas laikā būs jau tādā limenī, ka varēs likt PC iekšā. Tagad smagākais darbs vēl priekšā - tagadējās bundžas izfīrēšana.

tolx
02-19-06, 20:23
btw,tas baltais standartkeiss ir toch kā manējais,tik priekšpuse cita.

HX_unbanned
02-19-06, 20:27
nja. Vajag platību, lai izvērstos. Savādāk es kaut vai PSU, kuram ir kādi 8 molex nevarētu jau iebāzt, par advenced coolingu nerunājot ...

veisix
03-02-06, 22:44
manejais tiko ka dabus naudu saks savu lielo vasaras pavasara projektu! kaste buus super un liela! :)

Aigars
03-02-06, 23:54
runājot par topika nosaukuma tēmu:
imho nebūtu problēmas uzcelt ražotni. keiss jau vien tāds dzelzs gabals ir :D
galvenais taisīt lētāk nekā compucase (normālākie no lētajiem imho). tad arī kaut vai baltijas tirgū varētu ielauzties :rolleyes:

jonixins
03-03-06, 14:05
starp citu, lētos keisus netaisa no alumīnija, bet gan plāna bleķa, jo
1) alumīnijs ir krāsainais metāls - dārgs
2) pie lētajiem keisiem elementāri pilipināt magnētu, bet pie alumīnija magnēts nelīp
3) no alumīnija taisa augstas klases keisus
4) alumīnijs nevaar būt tik plāns - ļoti labi locītos, jeb pretēji - būtu ļoti trausls
5) alumīnijs ļoti labi vada siltumu, līdz ar to, piemēram, cietajiem obligāti nav pnepieiciešama papildus dzesēšana - keiss kalpo lā dzesīklis
6) alumīnijs ir ļoti viegls
7) to visu zinu jo pašam ir viegls un ērts alumīnija keiss!!

skaktuss
03-03-06, 14:38
vai tad vieglums ir priekshrociiba? manupraat stabils keiss ir taads,kursh arii sver kautcik un neapkriit no galda sashuupinaashanas!

HX_unbanned
03-03-06, 15:18
hmmm .. Aigar, man jau šāda doma kādu laiku domājās ... Reāli ir pat ļoti, tikai vajag starta kapitālu un tamlīdzīgi. Kas to uzņemsies - xvz. Nu tā - šovakar moška uzbildēšu tagadējo stāvokli keisam.

Btw - lietie alumīnija stieņu ir diezgan labs materiāls ( LM var pa labu naudu dabūt ) - gan izskatās labi, gan labs zāģēšanai un urbšanai.

jonixins
03-03-06, 21:38
vai tad vieglums ir priekshrociiba? manupraat stabils keiss ir taads,kursh arii sver kautcik un neapkriit no galda sashuupinaashanas!
Ne jau tik viegls viņš ir, bet nav tik smags kā analogi dzelzs brāļi (tb. tādā metāla biezumā un izpildījumā)...
piemēram gandrīz visi LianLi keisi ir no Al...

lacom
08-14-06, 23:41
Lēnām briestu uzbūvēt keisu no koka.

Mēbeļu ražotni jau esmu nopircis, tagad tikai jāizdomā kādu keisu varētu taisīt :rolleyes:

NormaalsCilveeks
08-15-06, 13:55
ar keisiem ir taa - savlaik pirms gadiem emmmmz 6shiem forteks sadarbojaas ar amatnieku kameru un piedaavaaja keisus (necilveeciigaas cenaas)

tagadinj ir visas iespeejas pasuutiit pie metaaldizainera visu ko vien vajag ...
izmaksaa apmeeram tikpat cik pasuutiit virtuves nosuuceeju)

pats ar leenaa garaa briestu keisa pasuutiishanai (naaksies paarplaanot visas kjeskas lai tikai uz paspluusmu kaarba dzeseetos)

Angelz
08-15-06, 14:00
Kaada vaina pieviest kaadu sakariigu keisu un paarbuuveet sev peec patikas? Modding fun pietiekosh un izmaxsas mazaakas.

NormaalsCilveeks
08-15-06, 14:06
Angelz
nu nez nez vai pats maajaas bakstotoies speesi uztaisiit ideaali gludu metaala keisu ...
ja protams pasham stanoki pagrabaa staav un puleejamais - tad jaa ...

man domaat labaak uztaisiit savu skici un vilkties uz metaaldizainu - kur tev sataisiis visu kaa odzinju - i kauns nibuus citiem paraadiit ...

Epis
08-15-06, 14:08
varat apstītes manēju paštaisīto no aluminija L profiliem (latvijas metāls) un organiskā stikla + vēl 4stura 10x10 metāla profils (prieks mātes plates un Barošanas bloka turēsanas) kopā izmaksāja ap 5Ls dārgākais bij organiskais stikls (es viņu ņēmu kā atgriezumus), bet tā esu apmierināts tasiju es pagājšgad savu kasti! jo pietrūka naudas (gribējās kompi jaudīgāku :) šeit pāris bildes.
844
843

Epis
08-15-06, 14:11
Tā lielā sarkanā poga ir ieslēgt un izslēgt un mazā poga ir restart :D un tā sarkanā diode kas tur karājās rāda cietā diska darbību (varēj vēl pāris diodes piesviest bet bij slikums!

Angelz
08-15-06, 14:19
Angelz
nu nez nez vai pats maajaas bakstotoies speesi uztaisiit ideaali gludu metaala keisu ...
ja protams pasham stanoki pagrabaa staav un puleejamais - tad jaa ...

man domaat labaak uztaisiit savu skici un vilkties uz metaaldizainu - kur tev sataisiis visu kaa odzinju - i kauns nibuus citiem paraadiit ...
Kamdeelj man smags metaala keiss, labaak es nopeerku sakariigu alumiinija keisu un paarbuuveeju, paarkraasoju peec manas patikas. Otrs taads keiss @LV nebuus, viegls par cik alumiinijs un kauns paraadiit toch nebuus. Ceru ka manam TT Armor keisam final modinga reliize buus @LP7 apskataama.

Par gludaam virsmaam utt, ne jau taadas lietas maajaas tiek dariitas bet gan darbniicaas...

xexe
08-15-06, 18:48
nu labaakis panjemt un uzmetinaat keisu :D

HX_unbanned
08-15-06, 19:24
Jūs neizprotat, ko nozīmē Moddot :)
Tas ir jāizgaršo - ar savām nevarīgajām roķelēm, nervu čakarēšanu, sadarbību ..

Nekas, mīlīši, pēc laiciņa redzēsiet pa šu vellu .. (..).
Žēl, Alen, ka tev tas nesaista ... ar tavu OC skilu pietiek, lai sāktu :p

Jetijs
08-15-06, 21:35
HX, iztīri PM kasti!

Angelz
08-16-06, 14:09

Tipa nesaista?

Es jau pats taisu savu kasti nevis citi.

Lai buuveetu keisu no nulles man vienkaarshi ir out of time pie manas saspringtaas ikdienas... :]

Cloudkeeper
08-16-06, 21:48
Ja es sāktu keisu no nulles tad nez vai keiss beigās sanāktu, man labāk ko parbūvēt.
Tagad štukoju kādu uber super datorgaldu sev uztaisīt, citādi nav vērts ne modot keisu ne pirkt conroe kompi.

lacom
08-17-06, 10:53
Varbūt kāds pētot keisus ir pamanījis kādu izcilu keisu no koka?

beidzot ķeršos klāt :)

sharix
08-17-06, 11:40
panjem manu lielo metaala monstru un apdarini ar koku :)

Cloudkeeper
08-18-06, 00:11
Varbūt kāds pētot keisus ir pamanījis kādu izcilu keisu no koka?

beidzot ķeršos klāt :)

Daži ZIEDI ir...
http://images.google.lv/images?q=wood+case&ndsp=20&svnum=10&hl=lv&lr=&start=0&sa=N
...bet tie vēl pumpuri.

p.s. datorgalda aprises jau izštukoju, jāķerās pie zīmuļiem & lineāliem.

lacom
08-18-06, 10:50
panjem manu lielo metaala monstru un apdarini ar koku :)

man pašam ir 2 servera keisi, kuri bez ķepiņu noņemšanas zem galda nelien, tos arī apdarīšu :)

lacom
08-18-06, 10:56
Daži ZIEDI ir...
http://images.google.lv/images?q=wood+case&ndsp=20&svnum=10&hl=lv&lr=&start=0&sa=N
...bet tie vēl pumpuri.

Tā arī meklēju, paņēmu cēlkoku paraugus no LDV, izvēlējos venge (wenge, wenghe).

http://proplyt.pl/obrazki/artykuly/Image/20.wenge%20pasiak.jpg

dzīvē tas koks ir tumšāks ar smalkāku svītrojumu un smukāks :)

Angelz
08-18-06, 11:06
BTw Venge ir maaksliigi izveidots koka shponis :]

lacom
08-18-06, 11:15
wenge nav mākslīgi veidots :cool:

tas ir cēlkoks

http://en.wikipedia.org/wiki/Wenge

HX_unbanned
08-21-06, 22:26
A vo uzbūvējiet no NULLES! Uzbūvējiet!
Pēc kāda brītiņa gaidāms pārsteigums jums ....

kipis, tas jau nu ir hrenovais spams ..

kipis
08-21-06, 22:35
vajag? vajag ja? :D :D

krishxxx
08-25-06, 21:22

ko pie velna tu tur lej? Vel banu atrausies :D

Vienigais purns kura keisu no 0 -110% esmu redzejis pashtaisiitu un pabeigtu ir musu nemiera un izvirtibas gars Jav. Turklat smuku keisu ;)

Jav
08-25-06, 22:16
Mans keiss dara svētu darbu- tajā samestas 7-10 klases burtnīcas un cits nederīgs, bet mīļš staffs... :D

Wallaby
12-01-06, 19:35
Es jau protams atkārtošos, bet šiten te (http://www.altegra.lv/arhiv/casemod1.html) ir gandrīz no nulles būvēts.

HX_unbanned
12-01-06, 20:08
Hm, gravita, ir Ok, bet nu es būvēju PILNĪGI NO NULLES!
bez neviena korpusa vai kā cita ..

Svikens
12-01-06, 21:45
Hm, gravita, ir Ok, bet nu es būvēju PILNĪGI NO NULLES!
bez neviena korpusa vai kā cita ..

Neticu:D Kur bilde?

p.s neesi vienīgais, man patreiz tiek metināts korpusa rāmis:p

HX_unbanned
12-01-06, 22:40
Bildes būs tad, kad būs ārēji viss apdarīts :>

Angelz
12-01-06, 22:48
Yo Gravita, welcome!

Katram savs, pofig no kaadas vietas saakts modeet, galvenais lai finaala skats butu labz!

Wallaby
12-02-06, 09:47
HX unbanned, Ok, tad tāds jautājums - ja es no oriģinālā keis atstāju tikai to bleķi, uz kura stiprinās m/b un kur aizmugurējie konektori nāk ārā, tas skaitīsies no nulles?

HX_unbanned
12-03-06, 09:29
Jā, skaitīsies :)
To tu man nepateici ieprieks :p

Wallaby
12-03-06, 12:33
Labi, pamēģināsim kaut ko darīt lietas labā.....

HX_unbanned
02-18-08, 19:36
Hm, lai piedod man visi moderi u.c. autoritates, bet šis te topiks tiešām ir pamiris, vai?! :(
Neviens neko nav uzciniijis ( izņemot, protams, Svikens'u ) .. ?
Kaut kā skumji paliek lasot so te spamu ..

Principa buutu baigi forsi, ja kāds varētu iemest kadu forsu elektroinstalācijas risinajumu savam keisam - pašlaik zināma interese par to ir ...

kava
02-18-08, 22:41
kāds varētu iemest kadu forsu elektroinstalācijas risinajumu keisam - pašlaik zināma interese par to ir ...

Rekur var pasmelties idejas!
http://www.io.com/~o_m/omworld/images/blog/12-05/toiletpc.jpg

-JJ-
02-18-08, 23:03
Rekur var pasmelties idejas!
http://www.io.com/~o_m/omworld/images/blog/12-05/toiletpc.jpg

"Uņitaz_VX!-!XV_STS_V5" :D

Slammer
02-18-08, 23:05
:D:D:D
žēl, ka vairs nevaru iedot +1