View Full Version : WD raptor 150Gb review
Varbūt kāds ir palaidis garām, bet reku būs review par jauno WD raptor 150 10K rpm ar NCQ un 16MB cache
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html
RAIDā būtu varen laba performance :D
Hmmm, sweet cake... :]
Vismaz beidzot izmeers pusliidz normaals.
Gamerz edition ar'i sp'arda.
P'ec diviem gadiem b'us j'apa'nem :D
heh
wd tomēr spārda ... mārketings rlz
lielākas plates un smukākas cenas pievilina ...
raidotājiem gan sāpēs 4x ~1k$+
agri vai veelu man buus jaanjem cietnis lielaaks tad arii....!!! vieniigi tie 282.99$ saruugtina, bet cerams paies kaadi meeneshi un taa likme kritiis, nu un protams ja citas firmas pieveersiisies kam liidziigam, ehh tad taadu varees iegaadaat:rolleyes:
vieniigi tad veel vaidzees iegaadaat organisko saana vaaku kastei, lai var redzeet kaa shamais tur griezhas, jo vinjiem bii laikam caurspiidiigs vaaks augshpusee.
Problema jau taa , ka viniem cenas taa ne ipashi kriitaas :)
Tehnologiski taspac vecais Raptors , ar dazaam nianseem :mad: Testus cik skatijos nu ir biku aatraaks , bet ne taa ka gribeetos teik - Wow :eek:
pozitīva lieta šiem hdd ir tāda ka tagad varēs veidot norm sterverus izmantojot raptorus un s939 opteronus, sanāk neko pārāk nedarot ir panākts vidusceļš starp amd supermicro un serverrisinājumiem ...
Hmmm, sweet cake... :]
Vismaz beidzot izmeers pusliidz normaals.
jā jā... man ar prieks ka beidzot jamiem normāls izmērs - tieši tas kas man vajadzīgs - raid0 300gb kur salikt daudz partīcijas... vienu sistēmai, otru datiem (nu, atskaites, akti, līgumi, kursa darbi, un tādi sīkumi kā fotkas, personīgie video utt...)
Tādai drazai noteikti vajag raptor :D
atskaites, akti, līgumi, kursa darbi, un tādi sīkumi kā fotkas, personīgie video utt.
Jaa, jaa shos noteikti vajag glabaat uz raid 0 :rolleyes:
nu bet protams :D homemade video lai aatraak veras... (nez kaapeec vinji sararoti 14,3mb lielos failinjos? :D )
jautājums kungām - cik ir bijusi lielākā jūsu uzaudzētā sistēma? tb winda+softi+gāmes? protams brīdi pa brīdim patīrot to un uzturot kārtībā...
ar to es gribēju teikt... pat tad ja jaunie raptori būtu tikai 36gb 9ar norunu ka jamie būtu lētāki) es nopriecātos - jo man nevajag 150gb sistēmai - kur nu vēl 300 raid0...
kā storage varu izmantot daudz lētākos wd250ks ne?
jautājums kungām - cik ir bijusi lielākā jūsu uzaudzētā sistēma? tb winda+softi+gāmes? protams brīdi pa brīdim patīrot to un uzturot kārtībā...
ar to es gribēju teikt... pat tad ja jaunie raptori būtu tikai 36gb 9ar norunu ka jamie būtu lētāki) es nopriecātos - jo man nevajag 150gb sistēmai - kur nu vēl 300 raid0...
kā storage varu izmantot daudz lētākos wd250ks ne?
No taada viedoklja skatoties ja tikai sisteemai tad ar 2x36Gb Raptoriem liidz ausiim pietiek.
Man kaadi ~10Gb free no 500Gb. :o :o :o
Man kaadi ~10Gb free no 500Gb. :o :o :o
Nevajag pa centr'altirgu staig'at :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.