PDA

View Full Version : Haardwaariskais datu recoverijs no HDD

hero
11-24-06, 20:40
Es zinu ka kaut kam no Jums bija prakse un devaisi ar ko vareeja recoverot info no hdd. Situaacija ir paaraak nopietna lai chikaatos ar kaut kaadiem softwariskajaam kakaam...

Iss apraksts, ko man cilveeks pastaastija ir aptuveni sekojoshss:
Windowsaa izmantoja uuberfiichu apvienot dinamiski divus diskus (neesmu nekad lietojis, bet izklausaas peec raid0). Viss straadaaja labi liidz briidim, kad kaut kaads gudrinieks nodomaaja uztaisiit "kaut ko labaaku". Protams neko nenobekapojot. Kaads ir pashdarbiibas rezultaats laikam Jums jau ir skaidrs - pats nesaprata, ko un kaa nojauca... Un 2 gadu dati veejaa.

Vaardsakot datus no turienes vajadzeetu izcelt.
Dzirdeeju ka JET computers un EET ir iespeejas (bet kaa ir ar shitaadiem raidiem ?? )
Un ja nemaldos kads no shejienieshiem arii shanceeja EET...
Luudzams konkreetus telefona numurus vai Nickus uz PZ.

Paldies par uzmaniibu

jonixins
11-24-06, 20:50
pēc dzirdētajām atsauksmēm... Jet....

bija mums te arī Tritons ;)

hero
11-24-06, 20:53
y, tnx

peec Engineer ieteikuma jau aizsuutiiju PZ TritoN'am

ps: vinjsh eoz.lv meedz ieluukoties : ) ??

IronSoul
11-24-06, 21:01
Juu Tritons buus iistais cilveeks ! Vienam pazinnam ar datus glaaba ! Un cena bija patiikama !

hero
11-25-06, 10:01
topiku var sleegt

Instigater
11-25-06, 10:55
Es gan teiktu, ka diezgan liela iespeeja ir shos datus glaabt ar softiskajiem risinaajumiem, vajag tikai pamata zinaashanas HDD uzbuuvee un windowsiskajai izpratnei par to organizaaciju. Tiesa, Tritonz to visu zinaas stipri labaak.

IronSoul
11-25-06, 12:22
Nu es no viena 80 Gb cietnna datus ar softu izglaabu, bet tur nebija nekaa svariiga ! Un tas prasija daudz stundu :D

Kuuminsh
11-25-06, 13:27
topiku var sleegt

Tas noziimee, ka shodien es varu Tev neatzvaniit ? :)
P.S Ja nemaldos vakar runaajaam pa telefonu.. tb no Dutch telefona :>