hero
11-24-06, 20:40
Es zinu ka kaut kam no Jums bija prakse un devaisi ar ko vareeja recoverot info no hdd. Situaacija ir paaraak nopietna lai chikaatos ar kaut kaadiem softwariskajaam kakaam...
Iss apraksts, ko man cilveeks pastaastija ir aptuveni sekojoshss:
Windowsaa izmantoja uuberfiichu apvienot dinamiski divus diskus (neesmu nekad lietojis, bet izklausaas peec raid0). Viss straadaaja labi liidz briidim, kad kaut kaads gudrinieks nodomaaja uztaisiit "kaut ko labaaku". Protams neko nenobekapojot. Kaads ir pashdarbiibas rezultaats laikam Jums jau ir skaidrs - pats nesaprata, ko un kaa nojauca... Un 2 gadu dati veejaa.
Vaardsakot datus no turienes vajadzeetu izcelt.
Dzirdeeju ka JET computers un EET ir iespeejas (bet kaa ir ar shitaadiem raidiem ?? )
Un ja nemaldos kads no shejienieshiem arii shanceeja EET...
Luudzams konkreetus telefona numurus vai Nickus uz PZ.
Paldies par uzmaniibu
Iss apraksts, ko man cilveeks pastaastija ir aptuveni sekojoshss:
Windowsaa izmantoja uuberfiichu apvienot dinamiski divus diskus (neesmu nekad lietojis, bet izklausaas peec raid0). Viss straadaaja labi liidz briidim, kad kaut kaads gudrinieks nodomaaja uztaisiit "kaut ko labaaku". Protams neko nenobekapojot. Kaads ir pashdarbiibas rezultaats laikam Jums jau ir skaidrs - pats nesaprata, ko un kaa nojauca... Un 2 gadu dati veejaa.
Vaardsakot datus no turienes vajadzeetu izcelt.
Dzirdeeju ka JET computers un EET ir iespeejas (bet kaa ir ar shitaadiem raidiem ?? )
Un ja nemaldos kads no shejienieshiem arii shanceeja EET...
Luudzams konkreetus telefona numurus vai Nickus uz PZ.
Paldies par uzmaniibu