EOZ >
Cits >
Foto > Canon Ixus 40 videomeklētāja nomaiņa
View Full Version : Canon Ixus 40 videomeklētāja nomaiņa
Nu tad ir sanaakushas taadas ziepes ka videomekleetaajs dead. Kaadam ir kaada nojausma vai Latvijaa to var nomainiit un cik tas vareetu maksaat?
Ekraans 2,5".
Nu pretii beernu pasaulei ! Tanii tuneliitii pie bankas ja nemaldos ! Labajaa pusee nedaejot liidz galam ! Otraa pusee eekai fotosalons "Nara" :)
Vakaraa paprasiishu meistaram vai tas ir iespeejams, ja tu izstaastiisi kaada tev beeda !
Un kas ir videomekleetaajs ?
P.S. Pirms uzdod jautaajumu izdomaa ko gribi un noformulee pareizi to !
Es pajautaaju un man atbildeeja: Kas tas par ... ? Dafiga taadi esot paartaisiiti un remonteeti tik par taadu videomekleetaaju vinnsh pirmo reizi dzird !
pec manam domam tas varetu but focuka ekrans ;)
pec manam domam tas varetu but focuka ekrans ;)
Man jau a taa liekaas ! Bet kaads sakars ar video un mekleeshanu ?
Nomainiit ekraanu esot pupu mizas !
Tikai vinnu nav ! Ieguut var:
Nopeerkot citu (beigtu) aperaatu vai pasuutot ekraanu (kas nav leeti) !
Nezinu, bet man likaas ka taa vinju sauc. Sorry ja nepareizi izteicos :o
Jaa domaaju to ekraaninju. Kas raada bildes. Vinsh ir vnk sasists. Nu izpluudusi kaut kaada viela... un balts bildes vietaa.
Bilde atachaa.
Tu jau protams vari aiziet uz to kantoriiti pretii beernu pasaulej, bet tevi pez ekraana ko vietaa likt atshuus taa pataalaak :D
Eem taa aizdomaajos, ja shito uzjautaatu kaadam no Canon centra paarstaavjiem? Viniem tak ir serviss Latvijaa. :rolleyes:
Un ko tu domaa ar leeti/daargi?
Nu negribas norakstiit to fochuku, patiik man vinsh :/
Principaa ir vainiigais cits un tad nu mums taa lieta jaatrisina. Vai nu fochuku vinsh nopeerk, vai maina lcd.
Nez man teica ap ~100 Ls, bet tu pacheko netaa, nevajadzeetu tik daudz buut !
Ja tev ir garantija ej uz to Canon centru ! Meigginaat jau vari ! Mosh vinni tav paardod kadu labu ekraanu !
Nu es neesmu no cilveekiem kas grib nopleest otram peedeejo kreklu. Tad labaak 100Ls, nekaa tie 240.
Paintereseesos pie Canon speciem ko shie saka.
Hmzzz ss.lv ir pa 80Ls lietots, ejoshs.
Jaapsver kaa alternatiiva :rolleyes:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.