View Full Version : Kaa likt izsleegties pc peec noteikta laika?
Kaa likt izsleegties pc peec noteikta laika? Interesee arii, kaa likt izsleegties, piemeeram 10.05 vakaraa vai jebkuraa citaa laikaa?
OS - win
plzzz ... h3lp ... h3lp .. tupie senci nelauj atstat datoru ieslegtu pa nakti ... ****a ... kaa vinjus apchakareet ...
man, kas kapejbiezumos jaazilee, kas tev par OSi ? Kas man vajag, lai tu savu probleemjuku atrisini? Nu tad velns ar` ārā sniedz pilnīgu infu, nevis īdi kā sasodīta vecmeita
iekš windows iekš tā CMD
shutdown /?
izmauks visu nepieciešamo infu ... ja gribi veel garaaku kraaninju, tad ieliec sheduled tasks ... un, lai nenosarkstot vareetu pilnaa riiklee aurot, ka pac to izDoMaJi, pameklee ieksh gjoogles/mikromiikstaa lapeles tieshi kaa to izdariit
Ieksh unix-liidziigajaam h4ckwid3m
man shutdown
man cron
es ar nesaprotu. topicu sleedzu, autors laipni luugts atsuutiit normaalu topica nosaukumu un probleemsituaacijas izklaastu man. Driiksti lietot PM.
Sleegts
edited: virsraksts, jautaajums labots.
Mans ieteikums, lai izsleegtu peec noteikta laika: BSplayer ljoti labi tiek ar to galaa, peec playlistes beigaam izsleedzot pc. Uzliec 2 filmas uz 3h, izsleedz skanju un peec tam pc izsleegsies.
es lietoju programu chronshutdown programmā uzliek taimeri un dators atskaita laiku un pssssssssssssssssss
http://www.download.com/Switch-Off/3000-2344_4-10154101.html?tag=pub
es lietoju šo.
nē, nu psc ... lietot 3rd party tūļus, tā vietā lai izmantotu windozē iebūvētās iespējas
shutdown -s -f -t laix sekundās -c "Pitj nelzja"
jāizveido bat failelis ar šitādu saturu :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-16-06, 23:10
ghenis cilveeki tagad bez GUI nemak pat no****ties
Es lietoju JET audio :p :D
Spiezham peles labo pogu uz briivas dietas darba virsmaa.. izveelamies new -> Text document.
Iekopeejam to ko Ghenis te ielika.. Ierakstam sekundes :)
Saglabaajam failu
Uz faila spiezham peles labo pogu un izveelamies RENAME.
Izmaina faila paplashinaajumu no TXT uz BAT
ENTER
Konsole te vispar nav nepiecieshama :)
maak gan -- tikai vai ir veerts katru dienu reekinaat sekundes cik ir stundaa, cik ir stundaa un 15... un labu utiliitu atrast arī ir jaamaak citaadi bonusaa veel so to var dabuut...
DeadmaroZ-TLOTL
11-17-06, 09:10
un vispaar kakova hrena jaasleedz piislis aaraa? Vot shonatkt bija shaize sanaakusi ,upsis nebija pavilcis 4ras kaste un bija izdomaajis aiziet downaa :-) buus jaaliek veelviens ibio ar vienu pa iisu visam :-)
HX_unbanned
11-17-06, 13:15
jamo .bat gadījumā nav iemauc Startup folderī? :confused:
aaa, un varbūt cilvekam, kas tikko sācis kaut ko "programmēt", varbūt varat paskaidrot, ko nozīmē tie trīs atribūti? :o
Pladies, guncix!
Atbildot uz tavu sašutuma pilno jautājumu, Dead, jārubī ir tādēl, jo "tupie" senči skaita elektrības rēķinu...
start -> run -> cmd:
shutdown /?
Usage: shutdown [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\computername] [-t xx] [-c "comment"] [-d up:xx:yy]
No args Display this message (same as -?)
-i Display GUI interface, must be the first option
-l Log off (cannot be used with -m option)
-s Shutdown the computer
-r Shutdown and restart the computer
-a Abort a system shutdown
-m \\computername Remote computer to shutdown/restart/abort
-t xx Set timeout for shutdown to xx seconds
-c "comment" Shutdown comment (maximum of 127 characters)
-f Forces running applications to close without warning
-d [u][p]:xx:yy The reason code for the shutdown
u is the user code
p is a planned shutdown code
xx is the major reason code (positive integer less than 256)
yy is the minor reason code (positive integer less than 65536)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.