PDA

View Full Version : WMPlayer has encountered a problem and needs to close

TheKid
02-18-06, 17:30
Hi, all!
Plz, plz help ikviens, kursh var kko ieteikt shajaa sakaraa!
Fishka taada - verot valjaa jebkuru linku uz online tv, es sanjemu to fcukingo pazinjojumu "Windows Media Player has encountered a problem and needs to close". Neatkariigi no taa vai links ver valjaa wmplayer vai kkaac playeris ir iebuuveec web lapaa, nekas nemainaas. :( Esmu daudz ko izmeegjinaajis, tb noinstaleet/paarinstaleet wmp9/wmp10, uzinstaleet wm encoder9 un veel visaadus sviestus. Nekas nemainaas! Viss kas tiek piedaavaac ir "Debug" vai "Close". Zem texta "For more information about this error, click here" atrodu tikai sekojosho --> AppName: wmplayer.exe AppVer: 9.0.0.3250 ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 Offset: e991403d.
Veel dziljaak peec shii ir links, kur ir iespeeja "To view technical information about the error report, click here", kur ir shausmiigi garsh texc ar nulliiteem, vieniniecinjiem un veel dazhiem simboliem pa vidu. ;)
Kaa lai noveersh sho probleemu?!? Man ir atlikusi 1/2h... :(, jo esmu aarzemees, a gribaas hokji on-line paskatiities... :(
P.S. Taadaa pashaa veidaa i-net radio iet jebkursh, bez probleemaam.

Plz, plz HELP!!!

TheKid
02-18-06, 19:00
... protams, ka tas, ja man neviens tajaa pirmajaa 1/2h nevareeja liidzeet, nenoziimee, ka ar to viss ir atrisinaac... :( Veel joprojaam gaidu paliidziibu. Plz....

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 19:03
pamegini MPC

tolx
02-18-06, 19:04
ne pa tēmu,bet statuss gan elīts.

TheKid
02-18-06, 19:07
pamegini MPC

Tipa tu domaaji Windows Player Classic?
A, ko tieshi man ar to meegjinaat? Tur, ja nemaldos url un visu to drazu nepiedaavaa atveert?

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 19:31
piedaavaa gan

TheKid
02-18-06, 19:46
piedaavaa gan

??? Kur tad? Menu->File->Open File/Open DVD/Open Device... ?
Neiebraucu!? Mosh izgliitosi?

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 21:13
http://dead.hub.lv/bildes/mpclink.jpg

lasiit maaki?

TheKid
02-18-06, 21:39
http://dead.hub.lv/bildes/mpclink.jpg

lasiit maaki?

Well, OK, bet kaa tu man ietexi atveert shitaadu web lapu --> http://cgi.nos.nl/cgi/nosrtv/channelinfo/, ja uzreiz kaa atveru to, shis laadee un bufero kanaalu, bet man uzreiz izlec taa fcuking kljuuda un chau! :(

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 21:48
peeti kodu tur jaabuut faila atrashanaas vietai noraadiitai

http://akastreaming.nos.nl/broadplay/nos/broad_event_1.asx

man ar to failu kautkaa negrib vert ne ar MPC ne ar WMP

TheKid
02-18-06, 22:11
peeti kodu tur jaabuut faila atrashanaas vietai noraadiitai

http://akastreaming.nos.nl/broadplay/nos/broad_event_1.asx

man ar to failu kautkaa negrib vert ne ar MPC ne ar WMP

A, no kurienes tu izraavi shito adresi? Man WMP never, bet MPC ver...
Ar to kodu..., es jau nevaru paspeet neko apskatiit, tb celju uz kurieni shis vienojaas... :(

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 22:13
apskatiijos lapas sourci

TheKid
02-18-06, 22:16
apskatiijos lapas sourci

Well, bet kaa, lai es risinu shito visu probleemu? Ideja ta nemainaas - connecting, buffering... un ERROR!!!

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 22:18
domaaju tur tev tikai bils var paliidzeet ;-) , neesi kautkaadas kodeku pakas salicis?

TheKid
02-18-06, 22:27
domaaju tur tev tikai bils var paliidzeet ;-) , neesi kautkaadas kodeku pakas salicis?

Baac! Uz taadu atbildi vismazaak cereeju... ;)
Man staav virsuu Codec Pack All in 1 6.0.2.2. M?

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 22:36
Baac! Uz taadu atbildi vismazaak cereeju... ;)
Man staav virsuu Codec Pack All in 1 6.0.2.2. M?

nones un tad paskaties kas notiek

es teiksim iztieku ar MPC+Divx+Xvid+Real un Quick time alternative

TheKid
02-18-06, 22:42
nones un tad paskaties kas notiek

es teiksim iztieku ar MPC+Divx+Xvid+Real un Quick time alternative

Ok, izmeegjinaashu, bet zinu, ka ir citi piishi, kur ar to pashu kodek paku viss notiek un viss rullee..., tb ver visus online tv valjaa, ka priex.
Zinjoshu par rezultaatiem...

TheKid
02-18-06, 23:02
Ok, izmeegjinaashu, bet zinu, ka ir citi piishi, kur ar to pashu kodek paku viss notiek un viss rullee..., tb ver visus online tv valjaa, ka priex.
Zinjoshu par rezultaatiem...

****! Gribi zinaat rezultaatu? ... Nav pat jeegas teikt..., nekaada starpiiba... . Nonjeemu to ****ing codec pack... BLJIN! Ko veel?

DeadmaroZ-TLOTL
02-18-06, 23:17
tas ka tu vinu noneemi nenoziimee ka tas tiesham notika 100% un tur var buut 1000 un 1ns iemesls kaapeec tas taa notiek , es parasti necakareejos nav ta nav un miers

TheKid
02-18-06, 23:21
tas ka tu vinu noneemi nenoziimee ka tas tiesham notika 100% un tur var buut 1000 un 1ns iemesls kaapeec tas taa notiek , es parasti necakareejos nav ta nav un miers

Bet..., saproti, ka tas tachu nav normaali... :( Un probleema ir pietiekoshi liela, jo neiet neviens ONLINE TV vai viss, kas ir saistiic ar online video. ****! Luudzu paliidziet man kaac! Es neesmu paarliecinaac, ka jaapaarinstalee win..., bet moshka..., kaut arii viss paareejais ir ritiigi liimenii... :(

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 00:17
taaka es online tv neskatos (vieniigi kaadu caur winamp) tad man kautkaa shii probleema nesatrauc , nu ja kas ienaks praata zinoshu

TheKid
02-19-06, 00:22
taaka es online tv neskatos (vieniigi kaadu caur winamp) tad man kautkaa shii probleema nesatrauc , nu ja kas ienaks praata zinoshu

Bet, ja nu ne tev, tad vismaz kaadam, kas shito visu lasa, LUUDZU, LUUDZU iesakiet kaac kko! Riit akal hokjis!!! :( :( :( A man......... :(

TheKid
02-19-06, 10:20
Un ceru, ka shis forums ir domaac tam, lai nebuutu taa, ka kaadam kkas nesatrauc... :D

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 10:33
Beidz rakstiit divus postus pec kaartas , tam ir domata podzina edit :( :(

Tominjsh
02-19-06, 10:44
pirmkaart, to linku var tikai ar IE skatiities
otrkaart, pameegjini BS player

un treshkaart, peec vga un draiveru nomainjas, man visi striimi raadaas nekorekti, tb tikai spilgtaas kraasaas.. vga draiveru nomainja nepaliidz

TheKid
02-19-06, 10:47
Beidz rakstiit divus postus pec kaartas , tam ir domata podzina edit :( :(

OK, bet vai tas atrisina manu probleemu...? ;) Labaak pasaki, ko un kaa man dariit? :confused: Ieksh googla pat nekaadu sakariigu atbildi iisti nevar atrast. Esmu izrakaajies pa n aarzemju foruiem..., ****aviens vai tieshaam es esmu vieniigais uz planeetas Zeme, kuram ir tieshi shitaada probleema??? :mad:

TheKid
02-19-06, 10:52
pirmkaart, to linku var tikai ar IE skatiities
otrkaart, pameegjini BS player

un treshkaart, peec vga un draiveru nomainjas, man visi striimi raadaas nekorekti, tb tikai spilgtaas kraasaas.. vga draiveru nomainja nepaliidz

Vot tad kaa, lai es pameegjinu ar BSPlayer, ja to linku redz tikai caur IE?

Tominjsh
02-19-06, 10:55
a vot nezinu :D :D :D

hvz, man shitaas wmp kljuudas atrisinaajis ir tikai win reinstals. nekaadi wmp reinstali nekad nav paliidzeejushi

TheKid
02-19-06, 10:58
a vot nezinu :D :D :D

hvz, man shitaas wmp kljuudas atrisinaajis ir tikai win reinstals. nekaadi wmp reinstali nekad nav paliidzeejushi

Vot es ar saaku domaat par win reinstalu... :( :( Nez vai vareetu liidzeet vienkaarshais varianc, tipa paarlaist instalaaciju pa virsu... ?

tolx
02-19-06, 11:02
tas toch nelīdzēs.Būs tikai lielāks bardaks.Bet kopumā WMP ir viens pamatīgs gļuks.Toties ar unicode atbalstu.

TheKid
02-19-06, 11:06
tas toch nelīdzēs.Būs tikai lielāks bardaks.Bet kopumā WMP ir viens pamatīgs gļuks.Toties ar unicode atbalstu.

Nu jaa..., man domaat taapat, ka peec tam buus galiigaa ****aa. :( :mad: Tas, ka WMP ir pamatix gljux t.i. skaidrs, bet vai tieshaam nav neviens cilveex, kuram ir liidziiga porbleema un kursh buutu to atrisinaajis? ****! Ko lai es daru? Vienu variantu es toch zinu, kas liidzees (vismaz man jau nu tagad tochna)...., tik jaasameklee kkur stroikaa vislielaakaa kuvalda... :D :D , bet taada, lai varu pacelt vismaz savas galvas augstumaa (kas ir aptuveni 2m...:rolleyes:) ... :D :D
Bljin, HELP!!!

tolx
02-19-06, 11:13
un kas notiek,ja mēģina šo? http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/World-Online-TV.shtml

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 11:27
Nu nezinu , ja buutu uztaisiiti WMV alternative tad to WMP vispaar vareetu naxrenizeet

TheKid
02-19-06, 11:45
un kas notiek,ja mēģina šo? http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/World-Online-TV.shtml

Uzinstaleeju..., palaidu kkaadu srano pirmo TV, kas bija listee (Albania bla, bla, bla)..., rezultaac -->
bljin, kaa lai bildi ieliek???

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 11:58
kaadu paarluuku tu lieto? MPC tev to linku taks raadiija?

tolx
02-19-06, 11:59
nohostē to bildi kaut kur un tad ieliec.

TheKid
02-19-06, 12:06
kaadu paarluuku tu lieto? MPC tev to linku taks raadiija?

Paarsvaraa AvantBrowser. Kaa lai es ielieku bildi tipa screenshotu te forumaa? Paraadiishu dazhas bildiites...

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 12:13
Iesaku FF un atverot to lapu panem tools>page info tur paluuri striima linku un ja vinu tev raada ar MPC tad kopee vinu tur ieksha un aiziet

TheKid
02-19-06, 12:15
Iesaku FF un atverot to lapu panem tools>page info tur paluuri striima linku un ja vinu tev raada ar MPC tad kopee vinu tur ieksha un aiziet

Iedo kaadu linku uz FF downloadu...

tolx
02-19-06, 12:17
http://www.mozilla.com/firefox/

TheKid
02-19-06, 13:48
http://www.mozilla.com/firefox/

****aviens! Man neiet tas exe fails, ko noseivoju no taa linka. Tipa palaid un izlec kljuuda "7 -ZIP - Unspecified error" ...
Kas tas par sviestu???

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 13:53
tur nav zip failam jaabuut , bet gan .asx ja tu runaa par FF instalaaciju tad vina ir sheit http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-1.5.0.1&os=win&lang=en-US

TheKid
02-19-06, 14:03
tur nav zip failam jaabuut , bet gan .asx ja tu runaa par FF instalaaciju tad vina ir sheit http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-1.5.0.1&os=win&lang=en-US

Vot par to jau arii runaaju. Uzklikshkjinu uz tava linka, palaizhu Run un vot taa kluuda man izlec un pasuuta mani *****...

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 14:04
nax tev jaalaiz run ibio , ir no saakuma jaadownoladee tas instalers uz sava pc un tad jaalaiz , skatos tev ta winda ir aiz*****a un sacakareeta liidz peedejam

TheKid
02-19-06, 14:09
nax tev jaalaiz run ibio , ir no saakuma jaadownoladee tas instalers uz sava pc un tad jaalaiz , skatos tev ta winda ir aiz*****a un sacakareeta liidz peedejam

Es daru i taa, i taa, tb noseivoju vai laizhu pa taisno..., nekas nemainaas... :( Nav cita linka? Mosh kaadai vecaakai versijai vai kas tml... ?

Neatlyz
02-19-06, 14:12
Versija nav vainīga, vainīgs ir tavs sa....ais windows.

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 14:14
skaidrs aizmirsti par visu un keries pie windows reinstal no 0les

TheKid
02-19-06, 14:47
skaidrs aizmirsti par visu un keries pie windows reinstal no 0les

Jaa, bet jebkursh cic exe fails ar Run vai Save iet bez probleemaam....

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 14:49
Tas neko nenoziime , winda tev ir puskauta un laiks paarinstaleet

TheKid
02-19-06, 15:04
Tas neko nenoziime , winda tev ir puskauta un laiks paarinstaleet

Bljin, bet vai toch nav citas zaales pret to, ar ko uzsaakaas shitais posc... :( :mad:

tolx
02-19-06, 15:07
nav tev jēgas vilkt garumā.Paņem,pārliec normāli tos logus un dzīvo laimīgs.

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 15:08
noteikti jau ir , bet nerenteejas to probleemu risinat , vari meeginaat pa vienam kaut nost palaistos procesus un skatiities vai kas nemainaas

TheKid
02-19-06, 15:59
Uzliku FF. Tas pac. Nekas nemainaas. Probleema javna ir ieksh WMP, jo arii FF atverot to lapu tiek izmantoc wmp, lai sakonekteetu ar serveri un raadiitu online... . Kaa paraadaas wmp skins un konekteejaas man jau ir skaidrs, ka buus shii visnotalj patiikamaa un ierastaa kljuuda, kur es varu spiest uz Debug podzinjas kameer peles butons nodils, ****! Tas ir jebkamaa, kad tiek veerc valjaa kkas ar to ****ingo wmp caur jebkaadu browseri. Kas notiek???
Starp citu taa kljuuda, par kuru es runaaju ieprieksh, meegjinot instaleet FF, bija saistiita ar to, ka uz destination diska nebija inaf speisa. ;) Taa kaa ar manu win tik traki nav, jo ir neliela paarlieciiba, ka tas liidz shim ir uztureec diezgan tiirs. ;)

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 16:01
blins man saakt rupji lamaaties ko a ? Izlasi manus postus ko es rakstiiju ibio!

TheKid
02-19-06, 16:17
blins man saakt rupji lamaaties ko a ? Izlasi manus postus ko es rakstiiju ibio!

Ja saprotu par ko runaa tad shkjiet jau to meegjinaaju.
OK, kas tev notiek ar shito linku --> http://www.nos.nl/gfx/winterspelen2006/live/video.html?stream=1
T.i. tas, kur to on-line tv nevaru redzeet nepakam. :(

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 16:20
es tev izstaastiiju kaas tev jaameklee un kas jaadara ja negribi vai nemaaki lasiit tad taa nav mana dala

TheKid
02-19-06, 16:23
es tev izstaastiiju kaas tev jaameklee un kas jaadara ja negribi vai nemaaki lasiit tad taa nav mana dala

****aviens! Tu laikam man gribi teikt, ka esmu pilnix idioc! Tu runaa tagad par ko? Win paarinstaleeshanu? Vai arii tochna esmu totaals daunis............
Veelreiz un latviski vari, ja jau taa?

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 16:25
Nee ,lasi ko es rakstiiju par FF un linkiem un MPC

TheKid
02-19-06, 16:31
Nee ,lasi ko es rakstiiju par FF un linkiem un MPC

Bet to jau es dariiju. Tas links ko iekopeeju arii ir tas (par kuru tev prasiiju, kas tev notiek ar to) no taas lapas. Ieksh MPC vinjsh pasaka ''cannot render the file''..., a, ja caur FF skatos, tad parastaa kljuuda un veraas ciet...

DeadmaroZ-TLOTL
02-19-06, 16:43
a ko ta tu teici ka caur MPC veras , pats tu runaa takaa shmigaa ta neko saprast nevar

Angelz
02-22-06, 12:20
Sveix Raimiz, sorru nebija man laika paliidzeet tev. Kaa beidzaas tavas WMP prbl?

Heh, texti tev vienos *** zib. :]

BTW, ideaalu User tiltu esi dabuujis. 8]

TheKid
03-01-06, 21:10
Chau, chau!
Kaa beidzaas, kaa beidzaas... ? Vot taa arii beidzaas. :( Neviens tolkom nezin, kas un kaa jaadara. Vieniigais ieteikums - paarinstalee windowz. Bet ar win man viss rullee, un paareejais arii ir OK, tikai taa vieniigaa suuda probleema. :( Ar MPC sho to vairaak varu atveert, bet ir taadas lapas, ko pat tas never, un tad jau akal ierastaa kljuuda lec aaraa.........., FKUK!