View Full Version : kaa labaak:2x512+2x256 vai tikai 2x512
taatad man ir maatene DFI LP UT NF4 SLI-D, ir nepiecieshamiiba piepirkt raami uz kaadu 1GB klaat, kaa buutu labaak, ja es liktu jau esoshajam 2x256MB komplektam klaat veel vienu 2x512MB kompl. klaat vai arii es njemu tikai 2x512 un dodu atpakalj tos savus vecos (iguvums praktiski sanaak maksaat tikai par 512MB... nu vienkaarshi leetaak buus) vecais rams taads pashavaks no SAMSUNG saimes...
kaa buutu labaak???
Apsaubu, vai maz kopa tas viss spes stradat ;)
vimba_zlobnaja
02-18-06, 09:49
Pilnīgi noteikti ka 2x512Mb būs labāk.
nu vo vimba_zlobnaja laikam tev naaksies ticeet, jo tas viss DUAL rezhiimaa kopaa nestraadaas, bet attieciigi vai DUAL rezhiimaa 2x512 straadaas produktiivaak par tiem 2x512+2x256???
Pēdējā bilde http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlMoXERSQlVFVlM5LlIoXEZWRVl C
:confused: Kasparz... hmmz mana konfiguraacija, bet uzraada tikai 1GB of RAM??? tas nevareetu buut no taa ka vieni ir PC3200 otri PC3500... ja vareetu paskaidrot nebuutu slikti!!!
Ja tu varētu saprast, būtu vēl labāk. Reāli ir 1GB.
nevaig saprast, peec bildes es redzu... bet skolaa matemaatikaa maacija savaadaak, tip viss summejas kopaa:cool:
Tur jau tālieta, ka rāda 4us moduļus, bet tikai 1GB visās programmās.
tad man paskaidro kapeec haardwaariski staav pusotra, bet softwaariski uzraada tikai vienu?
tad man paskaidro kapeec haardwaariski staav pusotra, bet softwaariski uzraada tikai vienu?
Pieļauju, ka M/b bugo. Man arī stāv Geil Golden Dragon 2x512 + 2x256. Bet palasi M/b manuāli, kā ir jāsprauž visas plankas, jo varētu būt, ka 256mb ir vienpusējās un 512mb ir divpusējās.
Pieļauju, ka M/b bugo.
^^
Sparaudu visādos variantos, visādās kombinācijās, vusu uz 704-2BTA biosa, un reāli IR 1GB, ko es arī pārbaudīju nogriežot swap failu, un palaižot smagas aplikācijas.
meegjinaaji likt tikai vienu 256MB otru512MB ko tad raada?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.