EOZ >
Cits >
Foto > Foto Konkursiņš Nr.2 (ir noslēdzies!)
View Full Version : Foto Konkursiņš Nr.2 (ir noslēdzies!)
Liekam Jaunu Bildi(es) ;) iekšā!
Tēma - "Ziemeļdeja" (tēmu izdomāja iepriekšējā konkursa uzvarētājs! piemēram -piemēru nebūs :D domājat paši, ar ko Jums šis viss asociējas un sūtat bildes).
Termiņš - 09.11.2006 līdz 28.02.2007
Lietā tiek likta fantāzija un visas tehniskās iespējas (izņemot 100%gus veidojumus Fotošopā, Paintā utml., tas nozīmē, ka bildei ir jābūt fotogrāfētai ar jebko - webkamera, mobīlais utt., pēcapstrāde - bez ierobežojumiem!). Visas sagatavotās bildes tiek iesūtītas FOTO tēmas moderātoriem (Wendy, Ha_Ha) uz meiliem: pljavniece@gmail.com ainars.briedis@gmail.com, savukārt mēs visas bildes pievienojam visiem zināmajā ALBŪMĀ (http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_itemId=8273), par kura izmantošanu liels megapaldies DeadmaroZ-TLOTL!
Uzreiz sarunājam tā - (lai būtu interesantāk) bildēm ir jābūt fotogrāfētām sākot no šodienas (09.11.2006) un līdz konkursa pēdējai dienai! Nedrīkst iesūtīt vecas bildes!!!
Visi pārējie nosacījumi - kā pirmajā konkursā!
tātad -> TIEK GAIDĪTAS JŪSU BILDES +niks un komentāri pie tām!
Atliek tikai gaidiit Ziemeli ciemos..:D
Ari shoreiz 2 bildes?
Wot Instigater'am, patiik cilveekiem saredzhgjiit dziivi... :D
Izklausās interesanti! Mož man ar piedalīties :rolleyes:
jā - bildes divas, kā pagājušo reizi!
tēma jau nu besīgā - man kaut kā asociējas ar daiļslidošanu :)
Instigater
11-09-06, 11:57
Nu teemu izdomaaju speciaali, lai vareetu interpreteet katrs pa savam, taa tachu jautraak.
Veerteet buus gruutaak: cits ziemiigu ainavu nofochees, cits... :D
Nu ta jau redzees :p
teema ir interesanta.
Manupraat veerteesana buus peec taa, kurs spees interesantaaku bildi zem sii nosaukuma dabuut.
Nu i tēmu ielikuši! Neesmu drošs, ka līdz konkursa beigu datumam paspēšu sniegu ieraudzīt, kur nu vēl pamanīšos divas fotogrāfijas uztaisīt :p :D
ceru, ka Instigater pašlaik neatrodas kaut kādā Ziemeļpolā, vai Antarktīdā, citādi konkurs nebūs godīgs :D
Instigater
11-10-06, 09:07
Viss kaartiibaa, esmu tepat, domaaju, ka nav jau gruuti laika apstaaklju deelj arii uzgarinaat konkursu.
par uzgarināšanu jau padomāju... iespējams ka nāksies pagarināt līdz Ziemassvētkiem, bet pagaidām vēl to nedarīsim! gribētos lai uz svētkiem vēl var paspēt sākt trešo konkursiņu ar Svētku tēmu ;)
P.S. "driftētāji" gaida nākamo sniegu - varētu sanākt labas bildes, ar specefektiem :)
Nu, ja skatās "pēc dabas", tad šim konkursam īstais laiks būtu janvāris - februāris, kad sniegs tiešām ir navalam un fotografējot var izvērsties, kā vien tīk, bet tagad arī var šo to izdarīt. Idejas jau ir, tikai jāizdomā kā to tehniski realizēt un jācer, ka sāks snigt :D
Uz svētkiem jau tik un tā var kaut ko uzrīkot (kaut vai paralēli).
nu nez, sis nosaukums man asoceejas ne tikai ar sniegu. Domaaju, ka pagarinaat neko nevajag, taapat pietiekami daudz laika.
DeadmaroZ-TLOTL
11-10-06, 16:12
un nekur jau nav teikts ka jaapiedalaas ar svaigaam bildeem ....
Uzreiz sarunājam tā - (lai būtu interesantāk) bildēm ir jābūt fotogrāfētām sākot no šodienas (09.11.2006) un līdz konkursa pēdējai dienai! Nedrīkst iesūtīt vecas bildes!!!
vai tieshaam? :)
DeadmaroZ-TLOTL
11-10-06, 16:57
aa nu taa jau ir cita runa , ja taa tad taa :-)
Instigater
11-14-06, 14:29
Laikam veel nevienam nav ideju :D Man ir, bet pat shitaads laiks ir tikai so-so!
a vot nevar sagaidiit kad saule uzspiidees, lai vareetu doties kadra mekleejumos
aļooo... kā ar bildēm?
Koa aljoo? :D Kur tu aaraa redzi ziemeli? :D :D :D
nu vējš mēdz būt nepajokam ;)
nu vējš mēdz būt nepajokam ;)
Mjaaa, veeju nokjert kadraa ir ljoti vienkaarshi... :D :D :D
Mans gaida reaalu sniegu un ziemu, tad buus arii bildes...
ik pa briidim kaadas paarsla nokriit, kadrus var meeginaat kert.
kā sokas?
P.S. pie reizes varat ievērtēt šo linku! -> http://foto.la.lv/
Instigater ar savu "Ziemeļdeju" mums ielika cūciņu :) Jāgaida sniegs, citādi pārāk slapš un tumš ziemeļdejai
Instigater
11-30-06, 23:17
Peec maniem apreekjiniem jau sen vajadzeeja buut sniegam, sore, nav no manis atkariigs.
Reku smuks grafiks, kaa var redzeet, liidzko tika pazinjota konkursa teema, taa diennakts videejaa temperatuura strauji pakaapaas krietni virs nulles un normas.
http://foto.apollo.lv/files/Instigater/large/324083.jpg
no tā secinu, ka kāds ir ļoti ieinteresēts, lai EOZ fotokonkursiņš Nr.2 nenotiktu :D
DeadmaroZ-TLOTL
12-01-06, 12:09
Vo padla , tas kaads ;-)
Aļo tauta!
a uz ziemassvētkiem nekādu svēktu konkursu nerīkosim? :rolleyes:
varbūt atliekam Ziemeldeju līdz nākošā gada sākumu? :)
Instigater
12-16-06, 12:14
A es gan neredzu iemeslu mainiit teemu, jo jau 3. sekundee atradu ideju bildei Ziemassveetku laikaa jau esmoshajai Ziemeljdejas teemai, vieniigi vajag pagarinaat terminju. Mosh davai uz 4.janvaari?
Daba sagaajusi pilniigaa pakaljaa!
Meteo.lv:
VISSILTĀKĀS DECEMBRA PIRMĀS 10 DIENAS
(1-10.12.2006) PĒDĒJO 83 GADU LAIKĀ!
12/12/2006
Decembra pirmā dekāde Latvijā šogad ir bijusi neparasti silta. Ar vidējo gaisa temperatūru 8 grādus virs normas tā ir bijusi vissiltākā decembra pirmā dekāde kopumā Latvijā pēdējos 83 gados, bet pēc atsevišķu visilgāk darbojošos staciju datiem – vissiltākā dekāde pēdējos vairāk kā 100 gados. Šī gada decembra 1. dekādes vidējās gaisa temperatūras Latvijā bija +5,7 ... +8,1 grāda robežās - šādas temperatūras Latvijā parasti ir oktobra otrajā dekādē.
Gandrīz katra diena decembra pirmajā dekādē tika pie sava rekorda: 1., 2. decembris un diennaktis laika posmā no 5. līdz 10. decembrim bija vissiltākās vai otrās vissiltākās atbilstošās decembra diennaktis pēdējos 83 gados. Līdz šim vissiltākais laiks decembra pirmajā dekādē ir bijis 2000. gadā – taču tad dekādes vidējā gaisa temperatūra bija par pusotru grādu zemāka kā šogad. Latvijas vissenāko staciju dati Jelgavā, Liepājā un Mērsragā liecina, ka aptuveni tikpat silts kā 2000. gadā, ir bijis arī 1898. gada decembra 1. dekādē.
Maksimālā gaisa temperatūra šī gada decembra 1. dekādes gaitā bija +4...+12 grādu robežās. Gandrīz katru dienu tika uzstādīti arī jauni konkrētās dienas konkrētajā vietā maksimālo gaisa temperatūru rekordi. 5. un 6. decembrī ar +10...+12 grādiem Latvijas lielākajā daļā tika uzstādīti jauni gan decembra pirmās dekādes, gan visa decembra mēneša maksimālo gaisa temperatūru rekordi.
Arī diennakts minimālā gaisa temperatūra bija šim gadalaikam neparasti augsta. Tā 6. decembrī tā bija +7...+10 grādi – tāda diennakts viszemākā gaisa temperatūra Latvijā parasti ir septembrī.
Dekādes nokrišņu daudzums kopumā Latvijā bija 67% no normas ar visai krasām svārstībām no tikai 13% no normas Daugavpilī līdz 140% Priekuļos. Dekādes gaitā kaut kur Latvijā lija katru dienu, bet nokrišņu daudzums lielākoties bija neliels. Visvairāk lija 6. decembrī Stendē – šeit diennakts nokrišņu daudzums bija 79% no visas dekādes nokrišņu normas.
Vēja ātrums visstiprākais bija jūras piekrastes rajonos. Brāzmās tas sasniedza 15-16, Ventspilī – 17-20 m/s.
Grafisks apstiprinaajums:
http://foto.apollo.lv/files/Instigater/large/328894.jpg
OK - (novēlotas) izmaiņas pirmajā postā!
Turpinām iesākto tēmu, + paralēli šim uzrīkosim arī vienu X-mu tēmas konkursiņu! (parādīsies dienas garumā...)
tauta! sarosās, sarosās... tas ka pagarināti termiņi neko nenozīmē! gribam redzēt bildes!!! (ir divas iekš Svētki)!
P.S. atļāvos atstāt exif redzamu, lai pēc tam nav čakars! bez tam ir jau parādījušies vairāki 400tie canoni un alfas un 30, 20D canoni starp EOZiešiem! ;)
a pec kaa vertee? pec bildes kvalitates (tas kaa ar PShop apstradats) vai tas kas bilde redzams?
paskaties konkursiņu Nr.1 (beidzamās divas lapas)!
a nuka visi fotgraafeet uudenjus :D nu tb veejeli :D
a nuka visi fotgraafeet uudenjus :D nu tb veejeli :D
paga paga, bus tev driz bildes ar lidojosham omitem :D
Instigater
01-27-07, 10:12
Vot aaraa vakar un shodien vienkaarshi super Ziemeljdeja njemaas.
nejūtu pilnīgi nekādu aktivitāti! kas par štellēm? sagatavotie diplomi tiks neizsniegti?
P.S. drošības labas pievienoju savu gmail - gadījumā, ja pēc šī posta sākas bilžu spams uz e-mail! ;)
ainars.briedis@gmail.com
Instigater
02-02-07, 11:07
Viss tiek kontroleets, jau paardesmit bilzju uztaisiits, protams, taapat visas crap, bet mosh liidz terminja beigaam kas labaaks sanaaks, taapeec arii nesuuta.
Oi, biju pavisam aizmirsis... :eek: :eek: :eek:
neizvairies! ;)
P.S. galerijā jaunumi!!!
Instigater
02-27-07, 15:46
Galerija dotajaa briidii neiet!!!
Iet , iet , tik bilzu pamaz :(
Instigater
02-27-07, 19:49
Deads laikam atbraucis maajaas, vismaz forumaa ieraksti paraadaas un galerija nu jau iet. Vispaar vaaks, no saakuma domaaju, ka arii shito konkursu izdosies nokost, kameer vienu bildi neieraudziiju.
kaut kas tur nepatēmu notiekās - nevaru bildi pievienot!
Es ar kko sagrabināju "Ziemeļdejai"... jūtu, ka uz vasaras konkursiem būs lielāka aktivitāte..:rolleyes:
Ha_ha apskaties meilu..;)
kaut kas atkal nobruka, laikam manā pusē, bet vismaz bildes var redzēt, nav tikai komentāru, bet tas tač po... ne ;)
davaitje vēl!!! laika vairs nav daudz - 26 stundas!
A bildes vairs iesūtīt nevar!!!
tātad... lūgums novērtēt iesūtītās bildes (tāpat kā iepriekšējā konkursā - Nr.1) vajadzīgi vismaz 13mit vērtējumi. šo štellīti vajadzētu beigt pirmdien vakarā!
Arprats. Kas notiek ar jums ziemaa? Pilniigs paniikums... Ne bilzju, ne veerteejumu... :confused:
Instigater
03-01-07, 19:35
Tev ir visas iespeejas to veerteeshanu saakt.
DeadmaroZ-TLOTL
03-01-07, 23:06
Eh nu shvaki shvaki ;-(
ev... nu kādam taču ir jāsāk... davaiķe - go go go vajag pabeigt šo konkursu, cik tad var vilkt?!?
P.S. nākamajam jātaisa globālāka tēma, lai cilvēkiem vieglāk! šis laikam bija par grūtu. Bez tam - ja jau kaut ko nofoķē, tad nesaprotu kāpēc uztreiz nevarētu te iemest bildi (tb galerijā) - sliņķi esat? ;)
__________________________________________________ ______________
nu nez`... manuprāt te tēmas nosaukums ir jāmet pie malas (ar dažiem izņēmumiem). + lai gan zinu kas ir iesūtījis lielāko daļu bilžu, uz rezultātu tas neattiecas un tāpat kā iepriekšējā reizē, ar 1 neviens netiks vērtēts (tā jau maz bilžu – prieks par tiem kas pacentās).
1 – 1 – 3 /nebūtu pagarais komentārs, nemaz i nesaprastu par ko ir runa :), žēl ka nav ledus un sniegs, būtu riktīgais fīlings.../
2 – Xmas_Dance - 4 - /kā eksperiments OK, tikai nav bijis laika pie kaut mazākās apstrādes un manuprāt ne tā labākā bilde no visas sērijas. Principā tikai – skaita palielināšanai/
3 – P1010313 – 2 /prikoļna – kas tie ir un kur tas ir, un kāpēc šajā galerijā?/
4 – P1010319 – 2 /abām kontrastu vajadzēja pacelt, nu vismaz ar levels paspēlēties/
5 – ar baltu segu apsegts viss – 3 /pieļauju, ka kopējā aina varētu būt iespaidīgāka. Patreiz liekas ka izrauts viens gabals no kopējā konteksta/
6 – ledus uzziedejis – 5 /nu ļoti OK, pašam gribās gan kaut ko pamainīt, bet pat nezinu ko.../
7 – Peedas Sniegaa - 5 /nav pat ko piebilst… noskaņa superīga/
8 – icy_lady – 3 /jau redzēts, tāpēc bez komentāriem…/
9 – LinuX – 3 /jau redzēts, tāpēc bez komentāriem…/
10 – Natural beauty – 4 /es būtu izvēlējies mazliec citu rakursu, bet ir OK/
11 – Natural beauty 2 – 5 - /jauki. Kur tas ir?/
12 – Klusi, pavisam klusi, Ziema atnaakusi – 4 - /ļoti īpatnēja pieeja.../
13 – Muuzjiibas mirklis – 4 - /ja kā faktūra, tad gribās mazliet tuvāk, vismaz man!/
lūk! Turpiniet...
Instigater
03-02-07, 13:16
1 - 1 - 2 - Veels rudens, mironju teemai buutu pashaa laikaa
2 - Xmas_Dance - 3 - Buutu labs, ja buutu piestraadaats pie apgaismojuma
3 - P1010313 - 1 - specnaz, taatad nje po tjemu, da arii tehniskais izpildiijums nekaads
4 - P1010319 - 2 - vismaz nav migla, a taa guano
5 - ar baltu segu apsegts viss - 4 - nav slikti, bet bilde gan taada plakana izskataas
7 - ledus uzziedejis - 5 - truukst vaardu, vienkaashi ir jaamaak shaadas lietas ieraudziit
6 - Peedas Sniegaa - 5 - tieshaam labs, nav ne vainas, tiesa, buutu vairaak izmiidiits, tad toch ziemeljdejas teemaa buutu traapiits :-)
8 - icy_lady - 3 - vajadzeeja citu kadreejumu, rakursu un apgaismojumu un tad jau droshi par uzvaru ar to vareetu ciiniities
9 - LinuX - 3 - sorry, saprotu, ka bija labi domaats, bet bilde nav uztverama, taads ledusklucis vien tik sanaacis, neredz to figuuru un bez teksta vispaar nekaa nesaprastu
10 - Natural beauty - 3 - no saakuma nevareeju saprast, kas taas par spiraam :-) es butu bildeejis shito no otras puses, lai gaisma tajos kurkuljos paspeeleejas
11 - Natural beauty 2 - 5 - Vienkaarshi labs, kaut arii cilveeku veidots
12 - Klusi, pavisam klusi, Ziema atnaakusi - 4 - nu nav tur dejas, bet koridoraa pie sienas vareetu buut smuki, tikai jaasataisa pa visiem gadalaikiem un operatiivi jaamaina
13 - Muuzjiibas mirklis - 3 - viedoklja nav :-)
nu saturaties! mākslas kritiķis ir klāt :D :D
1 - 1 -par to miroņu tēmu piekrītu :)
2 - Xmas_Dance - 4 -patīk! smukas krāsas. Rūķīši varēja būt mazliet gaišaki. Tumēr ir pāris mazliet kaitinoši trūkumi: bilde ir pārāk statiska priekš nosaukuma Dance un acis arī kaut kā visu laiku grib lēkāt no viena rūķīša uz otru :D
3 - P1010313 - 1 - no coments
4 - P1010319 - 2 - no šī sižeta varēja arī uztaisīt interesantu portreta bildi
5 - ar baltu segu apsegts viss - 3 - piekrītu par plakanumu
7 - ledus uzziedejis - 4 - ehh... ja šo varētu uzfotografēt ar īstu makro objektīvu..
6 - Peedas Sniegaa - 5 - ļoti labs, tomēr prasās drusku pieregulēt WB, lai sniegs nebūtu tik zils. kaut gan no otras puses tas rada kārtīgu "aukstuma" sajūtu!
8 - icy_lady - 3 - fotogrāfam vajadzētu rokas noraut! :) Manuprāt vajadzēja fonu vairāk izpludināt, lai nenovērš uzmanību (tā publika traucē). Nezinu, vēl varbūt vajadzēja iekadrēt tā, lai tai ledus beibei būtu vairāk kur skatīties. patīk tas, ka var labi redzēt ledus dzidrumu un faktūru "uz ādas". varēja būt potenciāls hits :)
9 - LinuX - 3 - kaut kā baigi miglaini...
10 - Natural beauty - 3 - atvainojos, bet tā arī nesapartu, kas tur ir domāts :)
11 - Natural beauty 2 - 5 - izskatās smuki. uz bildi skatoties gribas nokļūt balakus fotogrāfam tad, kad tas tika fočēts
12 - Klusi, pavisam klusi, Ziema atnaakusi - 3 - garlaicīgi. acis momentā adduras pret tukšumu - nav ne objekta, aiz kura acīm "aizķerties" ne faktūras :(
13 - Muuzjiibas mirklis - 4 - manuprāt pietrūkst druksu asuma un drusku baltāka sniega. Tomēr autors ir mēģinājis pacelt diezgan smagu nastu. Pie tāda apgaismojuma sniegs izskatās diezgam mazkontrastains, tāpēc ļoti grūti dabūt labu bildi. Šitas būtu baigi labs, ja gaisma kristu no sāniem - būtu īsti jau pavasarīgs noskaņojums, bet tas jau ir cits konkurs :)
fū... atrakstījos
P.S.augstāk rakstītais ir mans subjektīvais viedoklis tāpēc komentārus tipa "tu man arī nepatīc" nepieņemu :D
džeki, baigi pasīvie jūs esat. :) kaut kāda pavasara avitaminoze, laikam...
točna! davai vismaz ciparus saliekat!!! komentāri ir nepieciešami tikai pie 5 un 1ns!
baisi grūti, ja?
Sorry par tadu kaveshanos, bet nu gribejas tomer palasit ari kada cita komentarus, bet ta ka tas shvaki notiek, bija jarikojas. Aa jaa, tik veel diega deelj nenemiet pie sirds manus komentus... :D
1 – 1 – 1, nav nekadas ziemas.
2 – Xmas_Dance - 2, kaa man pasniedzeejs buutu teicis- jauks beerniibas atminu stuuriitis.
3 – P1010313 – 1, savejo tusins, ok, bet kads sakars ar ziemu un ziemeljdeju?
4 – P1010319 – 1, (tas pats kom.)
5 – ar baltu segu apsegts viss – 3, tadas bildes katrs var uztaisit. Nekas ipashs.
6 – ledus uzziedejis – 5. parak raibi. bet ir ok.
7 – Peedas Sniegaa - 4. krasas vareja but kontrastejoshakas.
8 – icy_lady – 3, muki, bet kompene vareja but izteiksmigaka.
9 – LinuX – 3. ...
10 – Natural beauty – 4, nez kaa butu izskatijies no cita rakursa.
11 – Natural beauty 2 – 5, nokerts smuks, maksligi raditais dabas skaistums.
12 – Klusi, pavisam klusi, Ziema atnaakusi – 3, nu nez nez... Kaut kas galigi nepiedur.
13 – Muuzjiibas mirklis – 3...
Mans necilais viedoklis - "ledus uzziedejis" ir vislabākā. :)
izsakies par citiem atzīmju veidā - Ctrl+C un Ctrl+V taču nav svešs???
Uzvarētājs jau būs tikai viens, bet tikai Tevis dēļ :D
1 – 1. Nav ne ziema ne deja. Man patīk, bet ne pa tēmu.
2 – 2. Jo ir pa tēmu, bet piemērots tikai salkanām ziemassvētku kartītēm
3 – 1. Mājas albuma bilde, ne īpaši labā kvalitātē
4 - 1. Tas pats kas pie 3. tikai kvalitāte nedaudz augstāka
5 – 2. Ziema bez dejas. Nekas nepiedur skatienu
6 – 5. Izteikts favorīts
7 – 3. Kompozīcija būtu daudz labāka, ja tie soļi aizietu valša ritmā. :)
8 – 4. smuki, bet skatienu vairāk piesaista sarkanais luksofors un izplūdusī tante kažokā
9 – 3. kaut kas pietrūkst
10 – 3. Pārāk raiba, bez īpašas ozdiņas uz kuru koncentrēt skatienu.
11 – 4. smuki
12 – 3. liekas nedaudz tukša
13 – 2. derētu kāds iesalis spilgtas krāsas tauriņš
tātad - šo var beigt?!? cik noprotu, tad vairāk neviens neko negrib teikt, ja?
Instigater
03-07-07, 10:03
Da miizalas, kas nevar veltiit 10 minuutes no sava daargaa laika!
1 – 1 NNSAT (nav nekaada sakara ar teemu)
2 – 2
3 – 1 NNSAT
4 – 1 NNSAT. prikoliigi, bet, ja shaaveejs buutu shaavis, kaa kovboju filmaas pa kaajaam, lai otrs danco, tad buutu *****is!
5 – 2
6 – 4
7 – 3 varbuut tas gaajeejs gaaja taada liiganaa dejojoshaa solii
8 – 1 seedosha leedija nevar dejot, tiiri fiziski, tas ir gruuti izdaraams
9 – 1 NNSAT
10 – 1 kas tas taads?
11 – 2
12 – 1 NNSAT gribeeju sho bildi nospert, bet tur jau autortiesiibas aizsargaatas :(
13 – 1 klusa un mieriiga bilde. kur ir kustiiba?
uh, es gan esmu nelietiigs kretiins, ne? bet gruuti labaak noveerteet! kur ir deja, kustiiba? klusaas dabas tikai.
uh, es gan esmu nelietiigs kretiins, ne?
jā, bet vismaz pārvarēji savu slinkumu :D
atšķirībā no pārējiem...
pēc spiediena no augšas papildināju savu vērtējumu :)
Prieks ka praties ;)
kopējais vērtējums:
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2590&stc=1&d=1174295467
nekas nav ņemts nost... domāju, ka lai ir kā ir (sakarā ar ne visai lielo aktivitāti)!
un tātad...
Vieta Nr.1
http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=10870&g2_serialNumber=2
Apsveicam autoru - Gonzo!
Otrās vietas ieguvējs - Wendy (bilde Nr.11)
Trešās vietas ieguvējs - TritoN (bilde Nr.7)
tencinu. tomēr gulēšana uz vēdera uz ledus atmaksājās :)
nu no tevis tagad ir atkarīgs tas vai nākošais konkurss būs vai nē ;) (kā teiksi, tā būs...)
Nākošais konkursiņš būs :)
Būs kāds brītiņš jāpaštuko. varbūt izdodas izdomāt tādu tēmu, lai varētu iesaistīt pēc iespējas vairāk tautas. :)
Pagaidām esmu bez kameras, tāpēc gribētos arī sagaidīt kameru pirms konkursa sākšanās.
kad pateiksi tēmu, tad arī būs konkursiņš! ;)
11. mana bilde... A taa otra, kuru daudzi nesaprata bija pie juuras Saulkrastos... Taa kaa focheets tika steigaa, tad nesanaaca iisti paspeeleeties ar gaismaam un citiem rakursiem.
Oppā! tā bilde tapa caurbraucot Saulkrastiem?
man lauki ir netālu (~11 km) no Saulkrastiem :)
Jap. Ljoti patiik pastaigas gar juuru... Tapeec bildes ir leerumiem. Vieniigi, kad gadas kas tieshaam smuki focheejams, tad kur jaasteidzas. damn. :rolleyes: A tu tur uz Vitrupes klinshu pusi vai carnikavas? Jo vitrupee arii super skati ir... :cool:
Nē, mana hazenda atrodas pa Murjāņu ceļu prom no Saulkrastiem. Tā kā garas ikdienas pastaigas gar jūras krastu man atkrīt
Nākošais konkursiņš būs :)
Būs kāds brītiņš jāpaštuko. varbūt izdodas izdomāt tādu tēmu, lai varētu iesaistīt pēc iespējas vairāk tautas. :)
"Daba"!! :D Un tad es arī piedalīšos ar kādu bildīti! ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.