View Full Version : Beidzot TAS ir klāt...
beidzot tas ir klāt :D
... solid copper dry ice / LN2 container, pazīstams arī kā Mousepot pēc tā izgatavotāja - MickeyMouse, diezgan pretrunīgas Xtreme leģendas - segvārda.
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm1.jpg
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm2.jpg
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm3.jpg
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm4.jpg
līdz ar to pirmo reizi Latvijā
... vienlaicīgi 2 o/c & cooling leģendu darinājumi
chilly1 & Mickeymouse plecu pie pleca:
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm6.jpg
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm8.jpg
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm9.jpg
Novērtējiet, cik biezākas sienas ir MM konteinerim:
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm7.jpg
Bez tam vēl tas ir izgrebts no viena vara gabala, kas savukārt nodrošina to, ka idle/load temperatūras atšķiras minimāli, līdz 5 grādiem, kamēr chilly konteinerim šī atšķirība var būt pat līdz 15 grādiem.
Kā zināms, chilly konteineris atļāva manu Opteronu 3D benchot ar 3350 Mhz, ar MickeyMouse darinājumu ceru uz 3400 Mhz :cool:
Un, protams, viens no šiem te jau drīzumā meklēs jaunas mājas ;)
njaaa, nice... smuka lietinja...
atkal divi torņi ... 2** opteroniem šitas patiktu :D
jaunais nežēlīgi smuks, gaidam darbībā ;)
Nja, smuka vara tejkanna :D Varetu uz LGA 775 varit teejai udeni ;) Gaidam darbiiba!
PS. Kas tam Extreme legjendam tad pretrunigs, ja nav noslepums?
PS. Kas tam Extreme legjendam tad pretrunigs, ja nav noslepums?
Viens no lielajiem bencheriem, bet banots no Xtremesystems.org kādas 6 reizes :D
Edit: darbībā torni varēs, domājams, redzēt līdz februāra beigām... jāpaspēj nobenchot X1900XTX līdz 7900GTX atnākšanai ;)
Baaig smuks :)
Viens no lielajiem bencheriem, bet banots no Xtremesystems.org kādas 6 reizes :D
:o
Cik MM konteinerim ir biezas sienas, garums, diametrs ieksheejais/areejais? Bilde ar skatu MM iekshpusee ir? Incanti kaa uzbuuveeta pati galva. Un kaads ir jamaa konteinera svars aprox?
Kā zināms, chilly konteineris atļāva manu Opteronu 3D benchot ar 3350 Mhz, ar MickeyMouse darinājumu ceru uz 3400 Mhz :cool:
1.49% ieguvums... Kaut gan tā laikam arī ir - lai tiktu pie kāda WR, visur ir pa kādam procentam jāiekrāj.
1.49% ieguvums... Kaut gan tā laikam arī ir - lai tiktu pie kāda WR, visur ir pa kādam procentam jāiekrāj.
Ehh, sen vairs šādām lietām nerēķinu procentus... darbā tāpat skaitļu ikdienā pietiek :)
Apsveicu, galva izskataas tieshaam ljoti labi izstraadaata, lai labi benchojaas cerams uz 3.4Ghz un veel vairaak ;) :D
Veco konteineri nedomaa paardot, ja kas, atmet PM, vareetu intereseet :)
someonesick
02-17-06, 23:15
lobber... es tev jau teicu ;) konteineru savaakshu... tik jaasagaida naakamaa alga :p jo cena tam vara veidojumam ir psihopatiska :D
someonesick
02-17-06, 23:20
200$ tas chill1, bet tas mikeymose.. domaaju savus 300$ Lobers par vinju izlika :D
nez,pie mums diez nevar dabūt lētak ko līdzīgu gatavu?
Hmmmmm,mozh kads var izmest te precizu rasejumu:rolleyes:
200$ tas chill1, bet tas mikeymose.. domaaju savus 300$ Lobers par vinju izlika :D
Nē, tik daudz nebija gan...
... vienīgais, ka es, šķiet, nopirku pēdējo 2.5" nelietoto Mousepotu pasaulē :D
Tiesa, MickeyMouse jau ir uztaisījis vēl labāku partiju ar augšējo diametru 3.5" (collas) un apakšā ko līdzīgu pakāpjveida piramīdas dizainam, bet nu tikai kādos 6 eksemplāros - tie visi viņa draugu bandai tikuši :D
Un, protams, XS Kingpin ir viņa paša individuāli konstruētais "Dragon pot", bet nu tā dimensijas ir, šķiet, viens no šobrīd visrūpīgāk glabātajiem top overclockeru noslēpumiem pasaulē.
someonesick
02-17-06, 23:29
jaa.. jaa... visu var uztaisiit... tik nekad neviens iznjemot jetiju neko netaisa... veciit... par to vien ka tas ir mickeymouse konteineris ir veerts maksat :D
šitādam darbam prasās nevis pēc Jetija frāzes,bet pēc kāda nopietna industriālā aprīkojuma.Un labām zināšanām piedevām.
someonesick
02-17-06, 23:31
Nē, tik daudz nebija gan...
... vienīgais, ka es, šķiet, nopirku pēdējo 2.5" nelietoto Mousepotu pasaulē :D
Tiesa, MickeyMouse jau ir uztaisījis vēl labāku partiju ar augšējo diametru 3.5" (collas) un apakšā ko līdzīgu pakāpjveida piramīdas dizainam, bet nu tikai kādos 6 eksemplāros - tie visi viņa draugu bandai tikuši :D
Un, protams, XS Kingpin ir viņa paša individuāli konstruētais "Dragon pot", bet nu tā dimensijas ir, šķiet, viens no šobrīd visrūpīgāk glabātajiem top overclockeru noslēpumiem pasaulē.
domaaju ka tuvu gan bija...
ja tos kinc`a brinumus esmu manijis... liekas taa ka saber ledu un ej pusdienas taisiit... tilpums vienkaarshi trakoti liels...
vinsh Tev ar visu izolaciju atsuutija??? papildus kauko piemeta???
Tipa rekur ir paka vēl okeāna otrā galā :D
http://mrlobber.svnets.lv/Oc/mm10.jpg
Lai gan runmc aizmirsa ielikt augšējo stiprinājumu (bildē arī tā nav, to tikai šodien pamanīju :D ), tagad sūtīs atsevišķi :)
Nu ta ko kads var rasejumu nomest?
Nu ta ko kads var rasejumu nomest?
Man ir idejas... :] Esmu konteineru variaacijas atskatiijies pietiekoshi :>
BTW, Torado, shodien noleemaam papuusties maajas un uz kinci neiet, mosh riit varam aizshaut vakaraa pie reizes aprunaatos par raseejumiem... Pie reizes ir iepirkta gumijotaa melnaa izolaacija vairumaa... 8]
300$ par virpotu / frezeetu vara iztraadaajumu nu biku par sherpu, pofig MM vai YY jamo veidojis...
MrLobber, kas taa pa plati ar chuuskotu ziimeejumu, heater's prieksh mobo?
someonesick
02-17-06, 23:55
Lai gan runmc aizmirsa ielikt augšējo stiprinājumu (bildē arī tā nav, to tikai šodien pamanīju :D ), tagad sūtīs atsevišķi :)
ko taa ka teampuss pardod taadus eliitus konteinerus ??? :confused:
nez.. tev laikam ir apvaardotaaja spejas :D
300$ par virpotu / frezeetu vara iztraadaajumu nu biku par sherpu, pofig MM vai YY jamo veidojis...
Angelz, mierīgi, nebija ne tuvu $300, someonesick pārspīlē. Nopietni :D
Pie reizes ir iepirkta gumijotaa melnaa izolaacija vairumaa... 8]
Kas tā par "gumijoto melno izolāciju" un kur tādu var dabūt?
someonesick
02-18-06, 00:00
Man ir idejas... :]
taapat kaa toreiz ar to lielo cauruli un mazo pamatu :D (gribeejaas ko riebiigu pateikt ;) )
nju tak beidzot kaads vareetu atrast kas taadus var uztaisii... domaaju ka vismaz divi gab no manas puses tiktu pasuutiiti! kaa arii no citiem...
un kaa jau mrlobber teica 300$ nebija... biku mazaak.. bet beonusaa pardomaata un ideaala stiprinaajumu sistema un izolaacija! :cool: nez... ja es varu atljauties eliitas mantas tad tas arii nopeerku... nav zeel baksu par labaam mantaam... ar labu ziimolu :D
2 mrlobber chilly1 konteineri pierezervee ;) kaa jau teicu
someonesick
02-18-06, 00:01
tipa baumo ka buuvnieciibas ABC var neopreenu iepirkt.. neesmu paarbaudijis...
Angelz, mierīgi, nebija ne tuvu $300, someonesick pārspīlē. Nopietni :D
Hehe, taada pati kaa bildee, tikai diametri visaadi/citi :>
taapat kaa toreiz ar to lielo cauruli un mazo pamatu :D (gribeejaas ko riebiigu pateikt ;) )
Nu kaa lai tev nerupji pasaka. Taa notiek kad pats lietu nebiida personiigi bet tiek iedots kaadam kursh tad jamam slinkums... tad veeders saap... tad slims.... utt. paiet faken meeneshi un rezultaats -1...:mad: :mad: :mad:
Shoreiz patc personiigi kjershos pie lietas... Jaaizbrauc tikai uz paaris iestaadiijumiem kur ir pareizi darbariiki un darbniica...
Par virpotu konteineri sen bija doma. Par cik normaala izmeera trubas bija pagruuti iepirkt.
someonesick
02-18-06, 00:09
Nu kaa lai tev nerupji pasaka. Taa notiek kad pats lietu nebiida personiigi bet tiek iedots kaadam kursh tad jamam slinkums... tad veeders saap... tad slims.... utt. paiet faken meeneshi un rezultaats -1...:mad: :mad: :mad:
Shoreiz patc personiigi kjershos pie lietas... Jaaizbrauc tikai uz paaris iestaadiijumiem kur ir pareizi darbariiki un darbniica...
njaa.. gadaas... nez... man jau uz DI vairs nestaav... viss... gribu/esmu jau salicis sev klusu web/gaiming kasti... un tagad mieriigi seedeshu liidz 7900GTX iznaakshanai... nju varbuut veel vapo uzlikshu uz shitaas vunder 3000+ Venice kura man zem silta uudens iet ikdiena 2,97ghz... (blin kaa uzliku taa aizgaaja.. buus riit veel jaapamoka)
bet nu uz DI vairs nevelk, tie visi mega benchi un izjauktaas sisteemas man jau aknaas seez... reaali nogurdina... jo zini ka nakamaas divas briivdienas tikai chakaresies gar OC un benchiem... :mad:
Aha, diezgan nogurdinoshi. Piekriitu.
Tagad esmu piekjeeries pie Armor'a paarbuuves. Keiss izjaukts pilniibaa liidz siikaakai detaljai... Ceru ka uz LP5 buus gatavs un buus ko paraadiit... ;)
njaa.. gadaas... nez... man jau uz DI vairs nestaav... viss... gribu/esmu jau salicis sev klusu web/gaiming kasti... un tagad mieriigi seedeshu liidz 7900GTX iznaakshanai... nju varbuut veel vapo uzlikshu uz shitaas vunder 3000+ Venice kura man zem silta uudens iet ikdiena 2,97ghz... (blin kaa uzliku taa aizgaaja.. buus riit veel jaapamoka)
bet nu uz DI vairs nevelk, tie visi mega benchi un izjauktaas sisteemas man jau aknaas seez... reaali nogurdina... jo zini ka nakamaas divas briivdienas tikai chakaresies gar OC un benchiem... :mad:
Fui, ko mēs te nesen PM runājām? :rolleyes:
someonesick
02-18-06, 00:21
Fui, ko mēs te nesen PM runājām? :rolleyes:
taa ir cita lieta... ir taa ka visu laiku kautkas tramda... bet fiziski jau ZB :D
tagad veel saaku straadat... briivais laiks mazaak... ja nu vieniigi darbaa OC`ot LOL...
un tas veel taa.. domaju ka liidz Am2 iznakshanai nekas nopietns no manis nav sagaidaams... kautgan, no otras puses zinot manu impulsivitaati... riit majbe jau buushu tai 3000+ venicei noraavis IHS un ar Vapo megjinaashu wr uzstaadiit :p:D
super mrlobber, super!!!
ko man vēl te piebilst - tu esi traks :)
jūs ar kiwi esiet vienk. apskaužami un neatlaidīgi megaoceri :rolleyes:
lai veicas!!!
kas attiecas uz MM un YY - tā ir oc kultūras un dzīvestila daļa...
tas pats kas pateikt - man po kas jamo dziesmu izpilda - rammstein vai a-eiropa!!!
tagad pa miegam filozofējot - es ar uz ilgu laiku off...
mans ir noguris un organisms prasa pēc ilgstošas un patstāvīgas kārtības... deff_ins iet "ziemas" miegā :D
ir, diemžēl, lieli plāni kas jāizpilda pirms ķerties pie lielā oc - un jamie nav saistīti ar it/oc - savādāk visi nākamie oc plāni sanāks atkal čerez Ž!!!
MMMM smuks maita. perfekti nostraadaats izskataas.
Es jau deelj 50 mhz taa neciiksteetos, bet tev jau tas ir savaadaak :rolleyes:
eniivei apsveicu!
Ja tajā traukā mrlobber iebērs vismaz dice, tad būs SP 1M 18s un pat varētu mazāk :D Bet ar LN, kas zin varbūt pat 17s vai vēl mazāk. Neskaitot nemaz total 3D ownage :p
Savukārt, ja kāds te ir noguris no DICE vai kā, var paņemt kaskādi @ -100C, cena neatceros kaut kur līdz 1000Ls laikam bija. Būs -100C jebkurā diennakts laikā :D
Ja tajā traukā mrlobber iebērs vismaz dice, tad būs SP 1M 18s un pat varētu mazāk :D Bet ar LN, kas zin varbūt pat 17s vai vēl mazāk. Neskaitot nemaz total 3D ownage :p
O jā, incoming Yonah ownage ;)
Savukārt, ja kāds te ir noguris no DICE vai kā, var paņemt kaskādi @ -100C, cena neatceros kaut kur līdz 1000Ls laikam bija. Būs -100C jebkurā diennakts laikā :D
Jā, un aizmirsti par gulēšanu, ja tev nav vismaz privātmāja, jo gan troksnis, gan elektrības patēriņš būs lielāks nekā unita cena.
Gliits konteiners :) Vareeja veel buut nopuleets - tad vispaar buutu skaistulis ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.