View Full Version : iPod pēc peldes alū?!
Kadi bojājumu varētu rasties ipodam iekrītot alus kausā ... Un ka viņus varētu novērst, ja nau nekas darīts ar viņu pēc water damage ... Nau baterija ņemta ārā tikai mēģināts izslēgt! Nereaģē nekā .. nākamā dienā pēc peldes reizi minūtē nozipsnīja ekrānu!
pirmais kas ir jaadara - maksimaali jaaizjauc un jaazhaavee (dienas paaris vismaz) un veelams nelikt uz radiatoriem...
ja neiet - nes kaadu "darbniicu" iespeejams ir apsuubeejums
man domāt - izjaukt - nomazgāt ar kaut kādu fairy :D izžāvēt un salikt :()
tiesa ipods ir gana sarežģīta lieta :( izjaukšana gan jau nav tik grūta kā salikšana
izjaukšana gan jau nav tik grūta kā salikšana
Manuprāt, tas tā ir jebkurai ierīcei :D
... un veelams nelikt uz radiatoriem...
Tā doma tajā stāvoklī kādā biju likās viss sakarīgākā! Starpcitu kāpēc nau vēlams?
drunk_lizard
11-07-06, 22:31
atkaartoju veelreiz:
peec jebkuras ieriices izpeldinaasjanas MOMENTAA jaarauj nost akumulators
peec tam mazgaajam ar destileetu uudeni, peec tam ar spirtu un liekam kaartiigi izzjuut
spriezjot peec taa, ka akumulators palicis klaat un attieciigaa daargaa skjidruma ph liimenja domaaju, ka tas drankjis ir neglaabjami beigts
aamen!
Notiek ķīmiska reakcija. Alus bojā lodējumus. Aķītis rada elektrolīdzes procesu, kas to noārdīšanos vēl vairāk paātrina. Un ka uzliek uz radiatoriem, tad tas notiek vēl "labāk".
Par tīrīšanu un pacelšanas iespēju piekrītu drunk_lizard.
Miris numurs :D
Pirmais kas jādara, kā jau džeki teica, baču nost un tad spirtā iekšā...
Un tad nes pie kāda meistara!
Labāk pašam neķēpāties ar žāvēšanu/tīrīšanu, ja nav labas zināšanas elketronikā...
Kā jau pats noprati, jātīra ar škīdrumu, kas nevada elektrību un neizraisa nekādas reakcijas ar PCB.
pirmais kas ir jaadara - maksimaali jaaizjauc un jaazhaavee (dienas paaris vismaz) un veelams nelikt uz radiatoriem...
ja neiet - nes kaadu "darbniicu" iespeejams ir apsuubeejums
Ar pliku zhaaveeshanu ir pa maz, ir jaanomazgaa tie suudi.
Ja otraa dienaa neiet tad celinji ir sa****i un jeeg nest uz servisu nav.
Tas ir jaadara uzreiz, nevis kaut kad.
DeadmaroZ-TLOTL
11-08-06, 18:58
saaksim ar to ka ipod ir iekshaa HDD un ja tu vinu izpeldinaaji tad 99% ka alus ir ticis arii iekshaa HDD (HDD nemeedz buut hermeetiski nosleegti , viniem ir specaalas ventilaacijas atveres) un liidzarto HDD ir norakstaams , viss pareejais ir pupu mizas :-)
PS
hmmm a pupu mizas kaa juus zinat ir sievieshu kruushturis :-)
http://www.dotcomscotland.co.uk/weirdsites/ebay/GHOSTBRA_files/image002.jpg
heh, es izpeldinaaju savu veco canon fochuku. tiesa gan ne aluu... nu neko - pazhaaveeju 2 dienas un straadaaja kaa jauns :)
1. drunk_lizard baterijai viņam nau iespējams tikt klāt bez izjaukšanas, biju piedzēries kā piedzērājs, un amn bija galīgi nospļauties par viņu, un lai es to nelieti vaļā dabūtu skaidrā man bija nepieciamas 30 min.
2. Vikings ... stipri apšaubu ka ar alkaholu un jebkādu metālu rodas elektrolīzes proces... vienīgais kas reāģē ar alko ir smadzenes un tas proces varbūt ir elektrolīze!
3.DeadmoroZ .. man iPod nano tur nau hdd.. Bet man liekas ka cieti bija hermētiski noslēgti... nau vajadziga tur iekšā viņiem nekāda ventilācija.
Es tam nelietim, gribēju resetu uztaisīt ... no sērijas nu nemetīs vēl ārā neko neizdarījis...atjaucot vaļa domāju bateriju noņemsu un pielikšu atpakaļ .. a tur bateriju skaisti bez lodāmura nedabūt nost .. atlodēju .. pielodēju apakaļ... pielieku pie kompja .. opā, kautkādas dzīvības pazīmes .. šis man saka ka šim gribas atjaunoties (restore), un ka lai liekot pie itunēm un tās zinās ko darīt itunes versija 7.0._._ nu bet itunes man ipodu neredz nu lab ko abols pac iesaka šādos variantos. .. pa to laiku kamēr lasu ābolu paskatos ipodā a tru nekrāsaini parādijies do not disconnect. .. nu lab itunes atrod daru kā ābolā likts ... atjaunoju ... tuk tuk error 1418 ... abols saka ka itunes versija 7.2 līdzēšot.... a skuju ... tā pat ipodu neatrod ... nu jā versija 7.2 palīdzēja nav vairs errors ... rīt mēģināsu atkal ...
DeadmaroZ-TLOTL
11-09-06, 00:35
ja nano taa ir citaa runa , un kaa jau teicu neesmu vel redzeejis hermeetiski nosleegtu HDD , izjaucis vinus esmu kaadus gabalus 100c tocna ;-) , ja gribi preciizaak zinat nax viniem taa ventilaacija uzprasi Tritonam!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.