View Full Version : probleemas ar x800
paaris meeneshus nebiju speeleejis nevienu speeli! shovakar aiz nekodariishanas izdomaaju paniekoties, tachu ljoti izbriiniijos par zemajiem fps! atveeru everestu un redzu: pixel *****ines 4!!!! kaa var pazust 8 *****iines:confused: :confused:
arii atitool raada chetras! pixel fillrate ir tikai 1500!! izmeedjinaaju 3 katalistus, paarshuvu vga biosu - kaa chetras, taa chetras! esmu mazliet apstulbis!
kas ir kartes razhotaajs?
nu kaa atrsinaajaas visa shii lieta ar VGA?
Panjem Riva tuner un apskaties ko shis saka par trubaam, mosh var atblokjeet atpakalj.
Notīri visus daraverus un reģistrus kas sasitīti ar draveri un tad pārinstalē svaigu draveri. Izskatās, ka tieši draverī ir probza...
draiveru notiiriiju! un izmeedjinaaju 3 variantus
someonesick
02-20-06, 13:23
kada tieshi x800??
Atceros ka vienaa LP mrlobberam uz LP laiku bija iedaliita viena x800 arii ar laikam chetriem vai arii seshiem piplines... itkaa nekur nav minets, saucaas x800, bet nu taads luuk joks...
kaada Tev karte? razotaajs? modelis?
Atceros ka vienaa LP mrlobberam uz LP laiku bija iedaliita viena x800 arii ar laikam chetriem vai arii seshiem piplines... itkaa nekur nav minets, saucaas x800, bet nu taads luuk joks...
Yup, atceros, tas bija kaut kāds tur Xpertvision X800, pats brīnījos, kas tas par mutantu.
tieshi shaads xpertvision mutants! liidz shim straadaaja ideaali! prieks x800 nonpro vaaca ljoti labi markas, 430 serde gaaja augstaak, kaa dazham labam 800xl, tachu nu vairs galiigi nau jautri! nestu uz garantiju, tachu fana vadinjam esu pazaudeejis balto konektorinju!
A pirms tam noteikti zini, ka shitai pashai kartei bija vairak *****ines?
tev tam fana konektoram 3 vai 2 pini? Ja 3,tad man te viens tāds mētājas.
someonesick
02-20-06, 18:42
Triis, triis
divi! ar trijiem man pasham ir!
ko juus gribat - xpertvision ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.