View Full Version : Ko var izveidot no Rīgas Melnā balzama?
Man zināms tikai viens veids balzams + Red Bull(vai kaut kas liidziigs). Varbuut ieteiksiet veel kaadus veidus?
Galīgi nebūšu oriģināls: balzāms + upeņu sula? :D
someonesick
02-16-06, 22:59
taisi kaukaadus shotus... nez... var ieliet glaazee Riigas Balzaamu un tad ar karotes paliidziigu saliet red bull, taa lai vinsh paliek apakshaa... tipa kaartains dzeeriens.. tik es shaubos vai tas buus dzerams??? vari veel vaniljas cukuru uzkaisiit pa virsu :D
Sūdīgu lāpu var izveidot no Rīgas balzāma :D
diezgan smaga poha ir garanteeta anyway....
ja nedaudz nopietnaak, tad buutiibaa ljoti depresiivs dzeeriens...:o
ko nevajaga dzert - MB ar abolu sulu (vnk psc) :( :(
nofokeju uz atru roku vienu bulketu nedaudz kur ir kopchiki ar balzamu :D
bet nu anyway ka tu jamo nedzertu ja daudz tad ir tapaa ka maz neliekas, iet vins viegli ieksa kokteljos bet nu no rita "сто два и семь похмель FM" :D :D :D
http://bildez.lv/foto/gurtais/balzamins
nu pie kafijas gan ir labs,kad vajag. :D
balzāms??? hmmm - aizej uz bbāru (agrāk balzāmbārs) un papļāpā ar bārmeni ;)
jams man domāt šādus tādus jokus pastāstīs... jamo kokteiļi gan sarežģīti - bet jamie no balzāma taisa brīnumus!!! :eek:
viens no labākajiem ir cool balzam kas ir kā caipirinja vai mohito bet uz balzāma bāzes - super garša - ļoti atvēsinoš.
tāpat jamie diezgan veiksmīgi miksē saldējums + kaut kāds shoko + balzāms kokteiļos.
man patīk karstais balzāms - vīnogu/upeņu sula + balzāms + citrons bik...
ir vēl balzam fizz (ar no bb) kas ir principā kā vodkas fizz bet uz balzāma bāzes...
balzāms dod labu piegaršu kokteiļos ar kur dominē saldie vermuti + vēl kaut kas...
piem sprite + martini bianco + bik balzāms...
shoti - ar balzāmu sanāk smuki un gardi shoti!
apelsīnu/persiku/multiaugļu sula apakšā, maza kārtiņa balzāma virsū... tas tā - lai nepiemautos!
principā no visa šā var izsecināt ka balzāms kā tāds ir shits! bet jams var dot neatkārtojamu garšu dažādos kokteiļos...
o jaaa, kokteilis uz "goda"... muah
balzams +apelsins(uzkozam)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.