View Full Version : Apsistu lieto disku taisīšana
Nu sanaakusi taada kibele ka ir uzdauziiti divi lietie diski, esmu dzirdeejis ka ir firmas, kas vinjus taisno, loka nu tml karoche.
Varbuut kaads ir to dariijis un zin kuru firmu ieteikt shajaa gadiijumaa, kur par normaalu cenu to var izdariit?
es ļoooti ieteiktu firmu uz cēsu ielas...
tur manu uzsisto lieto feini sataisīja - pataisnoja un novirpoja malas...
ieteic kantori man Ansis un Edijs no sportech... paši tur taistot.
katoris atrodas uz Cēsu ielas. Braucot centra virzienā, nedaudz aiz krustojuma ar Mēness ielu ir pagalms, kur iekšā autodarbnīca - izskatās pēc baigā gaģušņika, bet taisa labi, cenas esot vidējas...
p.s. tiesa gan, toreiz viņi viņi vēl nenodarbojās ar viszuālu defektu novēršanu - krāsošana, špaktelēšana... tikai laboto vietu piekrāso, lai nevar redzēt + Al nekorodē...
Paldies, buus tad laikam pie viniem arii jaabrauc, par cik neviens neko citu taa arii nav ieteicis. :rolleyes:
nu, pats nekur citur arī neesmu bijis!
bet tā kā zināmi džeki ieteica, tad arī izmantoju :D:D
A cik tu par to samaksaaji? Par vienu disku?
Jo man draugam arii izraadaas ir kaut kaadi gali... :rolleyes:
kopš esmu sācis braukt prātīgi tad nav bijusi vajadzība pēc minētā pakalpojuma, bet agrāk vismaz 2x gadā biju ciemos cēsu ielā :) par cenām gan nezinu, agrāk bija 15Ls par 15" lumīnija disku .... tagad noteikti vairāk
Instigater
11-01-06, 20:21
Pie KUlmanjgatves pretiim Nestei. Vieglaak izstaastiit kaa jaabrauc no Juurmalas. Braucam pa KUlmangatvi no Juurmalas, pabraucam garaam lidostas viaduktam, garaam taisni krustojumaa ar Lielirbes ielu, tad uzreiz pa labi iekshaa taa kaa uz Nesti, turpat paari ielai tasa riepu serviss arii ir, tur lietos diskus arii labi taisa, savulaik normaali uzsistu R15 saremonteeju zem 10Ls un salaboja taa, ka nevar nemaz i pateikt, ka aploce uz iekshu bija iesista etak par kaadiem 5 cm.
tikai tur tagad apmēram 10 mašīnu rinda ir sakarā ar ziemas riepu vajadzībām .... domāju ka neviens tagad ar to disku tur negribēs čakarēties :)
Skarbi, jaa laikam nav tas leeetaakais prieks, uzzinaashu cik maksaas maneejam chomam, izskataas ka zem 20ls laikam nepaliist :/
nu man sanāca kkādi padsmit Ls... tuvu pie 20... bet valcēšanas cena ir atkarīga arī no metāla - cik viegli atlocās atpakaļ...
mans 15" litaks bija kjonkreeti saudauziits ar 50km/h uzmaucu apmalei konkreeti sanesa! :mad:
bet aizvedu uz ulman gatvi un tur dzeks atri 1dienas laikaa sataisiija! cena bija 23Ls!
+ veel vajadzeeja uzauziito vietu metinaat klaat pavisam cutu gabalu jo disks bija nopleests bezmazvai!
bet tagad tas kaars ar visiem diskiem ir paardots!
Tur pat Cēsu ielā par uzbuhtēta moča diska taisnošanu (vaidzēja arī metināt, jo saplaisāja taisnojot) paņēma 25Ls, ja nemaldos, tad gadījumā, ja nevajag metināt, ir kādi 5-10Ls lētāk.
Sataisīja gan ideāli, vēlāk citur bortējot riepu, vecis slavēja, ka dikti labi iztaisnots.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.