View Full Version : Var pārnest no phpBB info uz IPB?
Ir kautkāda iespēja vai galīgi nav?
IR radusies varbūt maza vajadzība, bet cik man domāt iespēja pārnest info nav!
1)woot.lv to nosaciiti veiksmiigi izdariija.
2)esmu pilniigi paarliecinaats, ka tev nav vajadziigs IPB, un, ja buutu, tu vareetu atljauties vinju nopirkt un par sho teemu tirdiit tehnisko supportu ;)
Iespēja pārmest ir es to zinu :D
bet kā?
IPB maksā 33Ls, un man to pirkt vienam ( kurš vēl nav sācis strādāt un iet skolā? )
Nauda ir, bet nu, sēdēšu uz vecākas versijas, bet man vajaga zināt kā pārnest!
DeadmaroZ-TLOTL
10-30-06, 16:16
nu japaarnes jau ir tikai datubaaze , domajam ka netaa ja pemekeetu vareetu atrast kadu export tooli , domaajam tev nav vieniigam shaada vajadziiba
http://www.google.lv/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B2GGGL_enLV175&q=database+export+from+phpbb+to+IPB
paaris SQL kveriji un viss. Pieziime - ja pat woot to var, tad kaadeelj tu nevareetu ?
bišķi offtopic - kas tas tāds par fakinu argumentu - nav sācis strādāt un iet skolā?
izklausās pēc nav sācis strādāt jo iet skolā. bet manas aknas saka, ka strādāšana un iešana skolā ir 2 pilnīgi neatkarīgas lietas, kas spēj sadzīvot viena ar otru, ja vien darba darītājam nav veikta lobotomija.
Un infu pārnest var. Gan jau ka eksistē 100 un 1 tūlis, kas to prot izmantot. Google for it!
Un w00t'am ir koderi, kas māk uzrakstīt vienkāršu skripteli, kas izskrien cauri vecajai DB un nokopē to uz jauno. Atliek tikai 1 jautājums:
ja neatradīsi jau iepriekš sagatavotu skriptu/progu, kas to izdara, tu tak netaisies čīkstēt un pīkstēt par to, ka nestrādā un ej skolā tādēļ, lai kāds tev viņu uzrakstītu?
silent_death
10-31-06, 17:31
Nexodus teikšu skaisti, jo man vārda diena, Tu esi **** :) Es neko tādu nebiju domājis, tāpēc*******! un miers!
Slēdz ciet šito, es jau bootaa runāju par to ar citiem cilvēkiem!
Next time BAN.
HX_unbanned
10-31-06, 17:44
Nexodus teikšu skaisti, jo man vārda diena, Tu esi **** Es neko tādu nebiju domājis, tāpēc*******! un miers!
Slēdz ciet šito, es jau bootaa runāju par to ar citiem cilvēkiem!
Next time BAN.
Boot.lv ieper :>
silent_death
10-31-06, 17:46
Your next destination: far, far away from here...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.