PDA

View Full Version : Var pārnest no phpBB info uz IPB?

Torch
10-29-06, 21:23
Ir kautkāda iespēja vai galīgi nav?
IR radusies varbūt maza vajadzība, bet cik man domāt iespēja pārnest info nav!

mamikelis
10-29-06, 21:59
1)woot.lv to nosaciiti veiksmiigi izdariija.
2)esmu pilniigi paarliecinaats, ka tev nav vajadziigs IPB, un, ja buutu, tu vareetu atljauties vinju nopirkt un par sho teemu tirdiit tehnisko supportu ;)

Torch
10-30-06, 16:13
Iespēja pārmest ir es to zinu :D
bet kā?
IPB maksā 33Ls, un man to pirkt vienam ( kurš vēl nav sācis strādāt un iet skolā? )
Nauda ir, bet nu, sēdēšu uz vecākas versijas, bet man vajaga zināt kā pārnest!

DeadmaroZ-TLOTL
10-30-06, 16:16
nu japaarnes jau ir tikai datubaaze , domajam ka netaa ja pemekeetu vareetu atrast kadu export tooli , domaajam tev nav vieniigam shaada vajadziiba

http://www.google.lv/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B2GGGL_enLV175&q=database+export+from+phpbb+to+IPB

Ghenis
10-30-06, 17:29
paaris SQL kveriji un viss. Pieziime - ja pat woot to var, tad kaadeelj tu nevareetu ?

Nexodus
10-31-06, 13:53
bišķi offtopic - kas tas tāds par fakinu argumentu - nav sācis strādāt un iet skolā?
izklausās pēc nav sācis strādāt jo iet skolā. bet manas aknas saka, ka strādāšana un iešana skolā ir 2 pilnīgi neatkarīgas lietas, kas spēj sadzīvot viena ar otru, ja vien darba darītājam nav veikta lobotomija.
Un infu pārnest var. Gan jau ka eksistē 100 un 1 tūlis, kas to prot izmantot. Google for it!
Un w00t'am ir koderi, kas māk uzrakstīt vienkāršu skripteli, kas izskrien cauri vecajai DB un nokopē to uz jauno. Atliek tikai 1 jautājums:
ja neatradīsi jau iepriekš sagatavotu skriptu/progu, kas to izdara, tu tak netaisies čīkstēt un pīkstēt par to, ka nestrādā un ej skolā tādēļ, lai kāds tev viņu uzrakstītu?

silent_death
10-31-06, 17:31
Nexodus teikšu skaisti, jo man vārda diena, Tu esi **** :) Es neko tādu nebiju domājis, tāpēc*******! un miers!
Slēdz ciet šito, es jau bootaa runāju par to ar citiem cilvēkiem!

Next time BAN.

HX_unbanned
10-31-06, 17:44
Nexodus teikšu skaisti, jo man vārda diena, Tu esi **** Es neko tādu nebiju domājis, tāpēc*******! un miers!
Slēdz ciet šito, es jau bootaa runāju par to ar citiem cilvēkiem!
Next time BAN.

Boot.lv ieper :>

silent_death
10-31-06, 17:46
Your next destination: far, far away from here...