View Full Version : HDD Dzese!!!
Kads var ko ieteikt HDD dzesej izmantojamu ?Ko sakat pa Zalman ZM-2HC2??? A to man kaut kads sviests vienam HDD 38c(Samsung) otram 50c(WD)!!!,moshka spragonitis taisas zandeles atmest?
Piemoodo klat 120mm no malais lai uz 5V puus... Man ar savulaik bija WD, kas smagi karsa pat ar 120mm klatbutni- konkreti karsa shema, ko ar Zalman dzesem nu nekadi neatdzesesi...
38C priekš HDD vēl būtu Ok, bet 50C gan ir tuvu maksimumam. Es tā Zalman vietā varu ieteikt Nexus DiskTwin (http://www.nexustek.nl/disktwin.htm) - lētāks, bet dzesēšana īpaši neatsķirās, galvenais ir nodrošināt kaut minimālu gaisa plūsmu gar to. Vienīgi tam DiskTwin montāžas caurumu izvietojums atšķirās no standarta 5.25" iekārtu caurumiem, līdz ar to var būt problēmas ar tā nostiprināšanu korpusā, kurā 5.25" iekārtas montējas uz sliedītēm, nevis pa tiešo pie korpusa.
Kautkāds ļevais :):D :D :D :D Sakot ljevaks tu apvaino Angelz
Es shodien tieshi pastaa sanjeemu savu hdd dzesi. Naaca bonusaa keisam un baroklim.
Buutiibaa ar gribeeju pateikt to, ka nav jeega neko meistarot pasham, ja var iegaadaaties jau gatavu;)
Es shodien tieshi pastaa sanjeemu savu hdd dzesi. Naaca bonusaa keisam un baroklim.
Buutiibaa ar gribeeju pateikt to, ka nav jeega neko meistarot pasham, ja var iegaadaaties jau gatavu;)
Tieshi ta,es neko nesaku ja man buti virpa,freze un evela(met.apstrade)bet man vinu nau un tadel nau ko lauzt galvu un nagus,vienkarshak ir nopirkt,ja var atrast lietu pa ko ir verts maksat!
Nez es nopirku video kartei jaunu dzesi un man hdd ari palika vesaaki :D protams savam 300GB cetnim noteikti likshu vel hdd dzesi! ar 300GB nava joki :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Nez es nopirku video kartei jaunu dzesi un man hdd ari palika vesaaki :D protams savam 300GB cetnim noteikti likshu vel hdd dzesi! ar 300GB nava joki :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Gruti nepiekrist:)
Ta tev vis tur ir OK ;)
Vienkārši WD mēdz pēdējā laikā smagi melot devēji, man piemēram ir divi WD pa 250Gb katrs (WD2500KS) in da raid, viens tāds 42 grādus, a otrs rāda 62 un ir pat 75 rādījis, lai arī uz roku tādi knapi silti un visu laiku viens 12cm fans pūš virsū vēsu gaisu... Vo tā :)
Te ta problema ir atrisinata es uzliku ZM-2HC2 un + pel tos appush temp Samsung 80Gb 23c, Maxtors 200Gb 33c, bet tagad baigie karstumi majas :mad:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.