View Full Version : Platekrāns ;)
vimba_zlobnaja
10-23-06, 21:29
Wīīī, kā man patīk šādi platekrāni, Wīīī.....
vimba_zlobnaja
10-23-06, 21:57
Šī bilde tevi apmierina?
:eek: :eek: :eek:
not bad :D
Nobildee kaa jams no arpuses izskataas dziivajaa :) Taa neko izshkjirtspeeja, var daudz redzeet vismaz :p
Mazliet offt:
vimba arī klausās Underworld?! :)
Mljaa mute valjaa :eek:
Es ar kaut ko klusiibaa domaaju uz nakamgadu, iehavot 30" LCD Widescreenu :rolleyes:
Bāaaa, kā jams dzīvē izskatās!?
Instigater
10-23-06, 22:46
Tas noteikti izskataas kaa divi blakus nolikti platekraana monitori.
DeadmaroZ-TLOTL
10-23-06, 23:29
njaaa , taa neko , nu man beidzot saak mana 21" likties maza
vimba_zlobnaja
10-24-06, 00:10
Updeits ;) Vienīgais mīnuss ko esmu piefiksējis - manas bildes no spogulenes vēl aizvien pat divos moņos neielien.... Ko es darītu ja būtu 10mpix...
Parēķināju ka es uz galda varu 4 gab novietot :D
Edit, piecus gan ;)
DeadmaroZ-TLOTL
10-24-06, 00:20
smuki ;-) tik es veel paugshos prieksh LCD :p :p :p :p
nafig, njemshu arii 2gb platos :D komplektaa ar jaunu vga :D nav jau citu variantu principaa
Instigater
10-24-06, 00:24
Es gan njemshu vienu mazinjo 30colliigo :D
vai tad ja spēleē kādu shūtergāmi krustiņš nav starp ekrāniem :) - tas taa
bet darbam varētu būt forsi
Es gan njemshu vienu mazinjo 30colliigo :D
Tieshi manas domas! :D :D :D
Kā spēlēs spēlēt?
http://www.deadmaroz.be/smiles/smiles5/dribble.gif
vimba_zlobnaja
10-24-06, 01:11
BF2 neatbalsta tādas rezolūcijas visu laiku met ārā :( Bet par krustiņu es jau biju aizdomājies pasen, nez, citas spēles nespēlēju.
Hm, tiko iedomājos ka vajag pamēģināt W3:Trīs koridorus, vot būs jautri....
Ah tad tagad e-peni mera ar ekranu un pixelju skaitu :D
vimba_zlobnaja
10-24-06, 01:45
Jā Kiwi, mēram gan :D
YoMyYo! :D
Uz viena ekrāna rubā BF2 uz otra paralēli skaties kādu porņuku HD standartā.
Ar jauno quadfather platformu nekas nebūs neiespējams :)
Ir naacies straadaat uz diviem monitoriem, tie gan bija 17" CRT, bet nu man nepatika un pierast ari nevareeju, ka pa vidu ir trauceeklis. Protams LCD malas ir shauraakas, bet taapat es nevareetu pierast, tad jau labaak izteereeties 30", bet vienaa gabalaa.
Ir naacies straadaat uz diviem monitoriem, tie gan bija 17" CRT, bet nu man nepatika un pierast ari nevareeju, ka pa vidu ir trauceeklis. Protams LCD malas ir shauraakas, bet taapat es nevareetu pierast, tad jau labaak izteereeties 30", bet vienaa gabalaa.
Par viena Dell 30" cenu var nopirkt 3x Viewsonic 20" widescreen ;)
DeadmaroZ-TLOTL
10-24-06, 11:15
es jau nu liktu uz katra mona savu desktopu un miers
vimba_zlobnaja
10-24-06, 14:20
Bl ka visiem iepatikās ideja ;) Jū skatīties filmu + dragāt BF2 var, bet tas kaitina :D Elsas un gūltu čīkstoņas neiet kopā ar granātu sprādzieniem un mirstošo biedru nopūtām...
To maliņu pa vidam dikti ātri acis apsorbē un tu vairs viņu nejūti. Pieradums veidojas ātri :D:D:D:D:D
Man neizveidojaas, bet nu arii nodarboshanas nebija tik aizraujosha ka speeles un filmas:D Man nepatika kaa logs dalas, vienu briidi taada sajuuta ka kaut kas pazudis no ekraana:)
mrlobber, zini cik par to cenu var nopirkt CRT 17" (lietotus), visu sienu var aizklaat:) Ne jau cena ir raadiitaajs.
Šitāda lieta man būtu baigi noderējusi, kad rakstīju savus bakalaura un maģistra darbus. Tad bija daudz jātulko un uz viena ekrāna turēt orģināltekstu un uz otra rakstīt tulkojumu būtu pa pirmo. Citādi ikdienā neizjūtu tādu nepieciešamību.
tad jau labāk divu 20" monitoru vietā nopirkt vienu ar labām krāsām foto rediģēšanai.
mrlobber, zini cik par to cenu var nopirkt CRT 17" (lietotus), visu sienu var aizklaat:) Ne jau cena ir raadiitaajs.
Pieņemu, ka tev nav sanācis ar tiem ViewSonic strādāt, kurus es pieminēju, tiem ir liela atšķirība no lietota 17" CRT :D
Bet katram savs ;)
vimba_zlobnaja
10-24-06, 16:42
Uz šādiem moņiem krāsas ir pietiekami labas lai nodarbotos ar foto editēšanu. Pašam tagad milzīgs prieks ka varu fotogrāfiju atvērt pilnā ekrānā un novērtēt kādu postu ir devis ISO 800 pret ISO 100. Vai pamanīt bildēs jaunas detaļas.. Sweet...
mhh... es tikko galdu sakārtoju un secināju,ka man ar 21" CRT pagaidām pietiek pilnībā.
Par viena Dell 30" cenu var nopirkt 3x Viewsonic 20" widescreen ;)
nus man pagaajusho nedeelj ljoti niezeeja rocinjas nopirkt Dell 30" bet vieniigais refresh rate suukaa vinjam... un uzreiz vajag tad otru vidjiku pirkt.
Bet cenas Dells tikko pazeminaajis saviem monjiem 1,279$ ljoti pievilciiga cena par 30".. plus laikam veel kaadi 70$ ships...
p.s. nevaru sagaidiit kad shie laidiis aaraa jaunaa veida monjus ar contrastu 1:100 000. Itkaa kaut kad novembrii buus...
vimba_zlobnaja
10-25-06, 02:03
Viruss tur aiz dīķa man liekas viss notiek dikti savādāk... ~ kā ar benzīna cenām. Pasauē sen jau tirgo pa dolāru litrā, bet pie mums knapi divi $$$ pa vienu.
LV nav tik nožēlojamā stāvoklī paldies dievam kā meibī citas postpadomju valstis. I dell var nopirkt, i citus shitus. Vienīgi izgrūst milzu baksoīdus nav katrs spējīgs.
Nez, a man gan nepatīk... Un nemaz nekas lielāks par paša 19" parasto monīti neprasās, bet kas zin, mož kādreiz :) Un vispār platekrāns kā tāds baigi uz doto brīdi nesaista:rolleyes: Ir citas lietas par ko domāt un darīt.
Pats lietoju 2x19", katram savs desktops. Ikdienaa iipashas vajadziibas nav, bet darbam(tulkoshanai) ir ideaali :) Uz viena monja source/reference, uz otra kjidaajamais teksts.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.