PDA

View Full Version : Meklēju mātesplašu kājiņas :)

HX_unbanned
10-18-06, 20:54
karoč modoju PSU un vajag sameklēt tās kājiņas, lai nevajadzētu ņemt no venta nost 3-pin štekeri un lodēt viņa vadiņus klāt barokļa platei. Kā nekā, maksā viņš naudu ..

kājiņas - nu tās "adatiņas" vai kā vēl viiņas tiek dēvētas :)

Moška vnk nolodēt no mobo? :)

IronSoul
10-18-06, 20:59
Es tiko taadam noluukam samekleeju beiktu ventu un bishku apdaliju vinnu :D Pareizaak vinnsh nebija beigts, bet gan ausij nederiigs :rolleyes:

gan jau ka var nolodeet tikai mobo vajag :D

Reku links
http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=3374
plates pa leeto :D

Jetijs
10-18-06, 21:01
Iegādājies no kāda beigtu mācplati un izlodē to štruntu laukā. Domāju, ka te ne viens vien tev varēs tādu plati piedāvāt :)

HX_unbanned
10-18-06, 21:02
da mobo itkā ir :D

nu skaidrs, rīt after school būs tas jāizdara :)

HX_unbanned
10-19-06, 16:40
vo vāx :)
incants PSU - ieliekot to 80mm ventu, dzelzis ir sācis vairāk karst :DDD Reāli par 5 grādiem! ( man temp ir svarīgi, jo PC visu laiku stāv pie radiatoriem ... )
tas vispār ir iespējams?! Nav ideju, kur kaut ko nepareizi esmu salodējis...

guncix
10-19-06, 16:49
varbūt apkures sezona isākusies?

HX_unbanned
10-19-06, 16:50
nēnu ir ta ir, kad izdarīju pirmo mēriju pie Idle un otro, bija vienādi uzkruķīti istabas radiatori, tāka tur vaina nav meklējama. Nu ok, jāpārlodē :)

jonixins
10-19-06, 18:35
tos finķikus var jebkurā normālā radiodaļu bodē par santīmiem nopirkt... ko tur čakarēties...
ja nav tieši priekš ventilatoru štekeriem, tad var nopirkt tādus, kādi parasti ir jumperiem... tie arīderēs tavam venķika štekerim - tikai vajadzēs atcerēties, kā pareizi spraust...