View Full Version : 2x256 Mushkin LevelII PC3500 BH-5
Hmzz man jautaajums raadaas shaads te, vai kaads no jums ir bakstiijis shaadus ramus 2x256 Mushkin LevelII PC3500 BH-5. Vienkarshi incee, maybe kaads kautko noderiigu pasaka, kaa ar vinjiem riikoties :P
Pats vinjus taa teikt veel neesu ritiigi spiidzinaajis :P Visu laiku man darbojas uz raamja dalitaaju :(
Ja bija tādi. RAM ir baigi labi, tikai viens modulis nomira pēc kāda laika :(
Nu jaa, cik esu lasiijis, tiehsi ar tada tipa ramiem, pat ir kautkaadi 270FSb(Varbuut es Bishki parspiileeju:D) spiesti aaraa, tikai votlaaza arii nejeegaa :p
HMzz nu Kiwi, pastaasti, kaadi rezultaati bija tev, kaa un ko tu dariiji !? :confused:
Plate tas pats, kas tev, 3.6V-3.7V (lai gan virs 3.6V es pats vairs nekad nelieku). Kaut kādi 270 benchable arī bija.
Ko lai vēl saka?
hmzz siikaak nevari, kadi tiaimingi tev bija un taada garaa ?! vai heatsinkus raveeji nost !? protams ka noteikti dzeseeji ir diviem 80mm faniem ne ?! Hmzz maybe tev ir kaads screens ?!
Mani redlaini tagad ikdien'a.
http://bildez.lv/bildes/kasparz/redline_bagi/orig/1136930243.jpg
tiiri normaali :D hmzz, man vaig kautkur izraut kautkaadus divus 80mm ventikus :P Tev maajas bnemaataajs kautkaadi lieki, varetu no tevis pa atieciigu samaxu atpirkt :P
Nope, lieku nav pashlaik.
SP32M stable pie 3.3V 260?
hmzz siikaak nevari, kadi tiaimingi tev bija un taada garaa ?! vai heatsinkus raveeji nost !? protams ka noteikti dzeseeji ir diviem 80mm faniem ne ?! Hmzz maybe tev ir kaads screens ?!
Taimngi standarta BH5, var pačekot kaut kur webā, screens nav vairs. Jā, protams dzesēju ar 120mm
SP2004 grie'zas vair'ak par vienu stundu ar large FFT, v'eljoproj'am ir tie mistiskie errori memtest'a virs 3.3V.
P.S D'elis jau liek 3.39V, kautgan bios'a ir 3.3V.
Hmzz, palsaik vairs neatljaujos augstaak par 230MHZ kaapt ar savu ramu, un vairaak par 3.3v negribas likt bez faniem :D Kad buus kaads Fans, tad jau chekosim taalaak ko shii mantinja speeej :P :p
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.