EOZ >
Cits >
Foto > Foto Konkursiņš Nr.1 (ir noslēdzies!)
View Full Version : Foto Konkursiņš Nr.1 (ir noslēdzies!)
Lai paceltu savas pakaļas kaut uz brīdi no krēsliem, mazliet padomātu un izraisītu forumā VISMAZ NELIELU AKTIVITĀTI...
Davai uztaisam šitādu: piemēram tēma "Rudenīgais Šķidrums" (piemēram - keiss, ar atrautu sāna vāku, kur redzama ūdensdzese, ierakts dzeltenu kļavu lapu kaudzē :D tikai uzreiz sarunājam, ka izvairīsimies no bildēm - "lapu kaudzē ierakta šņabja pudele utml. ;)).
Tiek dota nedēļa laika bilžu sagatavošanai un iesniegšanai (šajā gadījumā termiņš 25.oktobris). Bildes - forumā atļautais .jpg izmērs atačmentā. Lietā tiek likta fantāzija un visas tehniskās iespējas (izņemot 100%gus veidojumus Fotošopā, Paintā utml., tas nozīmē, ka bildei ir jābūt fotogrāfētai (ar jebko - webkamera, mobīlais utt.) pēcapstrāde - bez ierobežojumiem!). Visas sagatavotās bildes tiek iesūtītas FOTO tēmas moderātorei (Wendy), savukārt Wendy visas bildes pievieno viena vai vairāku savu postu attačmentos, tādējādi nododot bildes lietotāju vērtēšanai un balsošanai (tas nodrošina autora anonimitāti līdz konkursa uzvarētājbildes paziņošanai). Dažas dienas tiek dotas līdz visi skatītāji nobalso par savu favorīto bildi, balsojums tiek saskaitīts un tiek paziņots konkursiņa uzvarētājs (kurš balvā saņem... :confused: nu teiksim... virtuālu diplomu, kā arī viņam ir iespēja paziņot nākošā konkursiņa tēmu, ja protams šis pasākums gūs atsaucību).
Enī kveščnZ? Ko saka foruma owneri?
ALBUMS
Te Būs Apskatāmas Visas Bildes! (http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_itemId=8273)
speciāli ir noņemta fīča redzēt exif - tas var nodot autoru! :)
kā arī rīt, dienas laikā, vai arī vakarā tiks nafigizēti liekie komentāri no šejienes... jā kādam ir kaut kas jautājams, tad vēl var uzspēt (neizklausās pēc krāna staipīšanas? :D) turpmāk tiek apspriestas tikai bildes!
tātad -> TIEK GAIDĪTAS JŪSU BILDES +niks un komentāri pie tām (uz meiliem: pljavniece@gmail.com kukanols@tvnet.lv)
PAR BALSOŠANU! Balsojam līdz svētdienas (05.11.2006) pl 00:00! Balsojam tepat postu veidā (patreiz ir 30mit bildes, varbūt līdz pusnaktij, kaut kas mainās... :)) ceru ka tas jūs neapgrūtinās ;)
Nedrīkst vērtēt tikai viena konkursa dalībnieka fotogrāfijas vai vienu fotogrāfiju. Jūsu vērtējumi būs daudz vērtīgāki, ja novērtēsiet visus attēlus. Būs ļoti nesmuki, ja atklāsies, ka kāds ir aģitējis citus, caur PM, balsot par viņa bildēm.
Fotogrāfiju vērtēšanas skala:
0 - galīgi garām;
1 - vāji;
2 - viduvēji;
3 - labi;
4 - ļoti labi;
5 - izcili.
Ja kādai bildei tiek atdots zemākais vai augstākais vērtējums gribētos dzirdēt komentārus no balsotāja (vēlami komentāri arī pie citām bildēm). Kurai bildei vairāk punktu tā uzvar. pēc balsošanas tiek atvērts exif info visām bildēm + pateikts uzvarētāja nix!
posts no katra balsotāja varētu izskatīties šādi:
piemērs,
1 - 2
2 - 5 (balsotāja komentārs)
3 - 3
4 - 5 (balsotāja komentārs)
5 - 1
6 - 4
7 - 0 (balsotāja komentārs)
8 - 5 (balsotāja komentārs)
9 - utt.
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 -
29 -
30 -
ja tas keis ir obligāts tad nepiedalos :D un kapēc nepietiek ar vienkārsi rudeni, kapēc vajag šķidrumu? :confused: - bet doma atbalstāma :)
ja tas keis ir obligāts tad nepiedalos :D un kapēc nepietiek ar vienkārsi rudeni, kapēc vajag šķidrumu? :confused: - bet doma atbalstāma :)
Tas ir piemeers nevis nosacijums !
http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a028.gif
vimba_zlobnaja
10-18-06, 13:47
Blinc, es savu keisu varu ravēt vaļā un slēpt kā gribu, bet tomēr pārāk daudzi zin kā tas izskatās.. utt citas probzas. IMHO labākais būtu vienkārši Rudens + jaunākais no tehno, vai tas būtu Mobzis, dators, e'xkluzīvs pūlkstens, LMT tornis...
To šķīdumu grūti iestutēt bieži bildē.
...doma ir tāda ka Šķidrums var būt arī upe ar rudenīgiem kokiem krastos, peļķe kurā peld vientuļa lapa (:D) makro no lietus lāses uz pīlādžogas utt. (nav oligāts noteikums, ka jāizmanto bildē elektronika/tehnika!) Tas tā - lai plašāks "lidojums" ;)
Teema ir Rudenīgais Šķirdums Nez ko noziimee šķirdums (izlasiet preciisi tas nav šķidrums)
oi... oi... :D (izlabots)
Balsot par savām bildēm varēs? :rolleyes: n reizes... :D Un tai datortehnikai obligāti jābūt?
doma apsveicama, vieniigais konkusa foto veerteet vajadzeetu TIKAI foruma daliibniekiem - teiksim aizsuutiit tai pashai Wendy - es taads un taads balsoju par to un to .. (nu vai kaut kaa tehniskaak var izdomaat arii, bet galvenaa doma ka balso tikai eoz.lv forumz tauta).
Savaadaak tas paarveertiisies konkursaa "kuram ir vairak prokshu un draugu" gjenereejot _savas_ bildes status
PS: man pat ir akuunaa ideja - tikai vajag 2 cilveekus ... vobshim kas grib rozaa diplomu, paardodu ideju pa 10ls :p
Kunz! Par savu bildi balsot kauns nebūs (Wendy taču var redzēt kam kura bilde pieder!)? ;)
Un jā... protams ka par bildēm balso tikai foruma dalībnieki (šeit pat iepostojot: "mans favorīts ir bilde "XXXXX".jpg ar tajā redzamo "yyyyy"!" un pēc tam var izteikt viedokli par citām bildēm, neatklājot citiem savu bildi, protams...)
P.S. Datortehnika bildēs var būt un var arī nebūt (tb nav obligāti). Nav jau izslēgts, ka 1mo vietu dabūs bilde ar kondensāta pilieniem + rudens aksesuāriem uz MB :D vai arī gluži pretēji - uzvarētājbilde ar ļoti rudenīgu ūdenskritumu ;)
P.S. Kur ir Wendy? Vai tas nebūs viņai apgrūtinoši?
P.P.S. Vajadzētu vēl apsvērt iespēju katram piedalīties ar divām bildēm + jāsadomā balsošanai un balsu apkopošanai paredzētais laiks (izsakam idejas)!
ieteiktu nolikt bilzu iesutishanas beigu terminju, (kas jau ir izdarits), un pec tam kad visas bildes ir iesutitas, tikai tad sakt balsoshanu. savadak es nobalsoju par 1 krutu bildi, a nakamaja dienaa uzrodas krutaaka, a savu balsi ta esmu adevis.
(lasot 1. postu es saprotu ka var sutit un balsot vienlaicigi...)
Ko saka foruma owneri?
Accepted!
ieteiktu nolikt bilzu iesutishanas beigu terminju, (kas jau ir izdarits), un pec tam kad visas bildes ir iesutitas, tikai tad sakt balsoshanu. savadak es nobalsoju par 1 krutu bildi, a nakamaja dienaa uzrodas krutaaka, a savu balsi ta esmu adevis.
(lasot 1. postu es saprotu ka var sutit un balsot vienlaicigi...)
Laboc - nē, tomēr interesantāk būs, ja bildes tiks ieliktas uzreiz pēc iesūtīšanas! balsotgribētāji varēs vai nu gaidīt līdz beidzmajam iesūtīšanas datumam vai arī aiz nepacietības (vai arī būs tā ka nu ļooti patīk) nobalsot par kādu sākumā iesniegtu bildi! :D
A varbūt bildes likt galerijā ar tumbnailiem? Tad gan atkal lapa jātaisa. Toties viss uz delnas.
tas viens cilvēks pie kura būs visas bildes var pielikt arī klikojamas mazbildes tepat un cik noprotu, to visu var iebāzt vienā postā (sākumā var attačmentā pievienot tikai piecas bildes, bet pēc tam to pašu postu rediģējot vēl piecas utt., nezinu gan cik ilgi tā var bet nu... un savukārt no attačmentiem var izveidot klikojamo [url[img]]! jeb vai es kļūdos?
laikam kļūdos, jo pievienoto attačmentu atver uzreiz pilnā izmērā... tātad var tikai bildi pilnā izmērā redzēt, ja?!?
Pats smiekliigaakais ka EOZ galerija teoreetiski ir tikai dazhi labi velk nenormaali garu gymiju ar servera lietu, liidz ar to jamaa pagaidaam nav pieejama...
:rolleyes: un kas darīs darbu (sakarā ar augstākminēto)?
Taa saules. Bez panikas. Wendy ir vienk ljoti aiznemta ar darbu taisiishanu starpskatei... Man nav nekaadas probleemas to izdariit... :cool:
Vieniigi man bik nav skaidrs ar to veerteeshanu... Jo peec idejas varu jau samest iesuutiitaas bildes...
Ha_Ha added to Moderator group -> [Foto]
Ha_Ha, es tak teicu ka pats straadaasi :D vot i uzprasiijies :D
:mad:
nu OK...
par balsošanu -
(šeit pat iepostojot: "mans favorīts ir bilde "XXXXX".jpg ar tajā redzamo "yyyyy"!" un pēc tam var izteikt viedokli par citām bildēm, neatklājot citiem savu bildi, protams...)
tātad bildes var iesūtīt Wendy un man (katrs dalībnieks 2vas?!?)!
P.S. + maza piebilde - kā jau pienākas, lai bilde vairāk "uzrunātu" skatītāju tai ir jādod arī atbilstošs nosaukums. padomājiet par to!
http://dead.hub.lv/smiles/smilies10/59.gif
toties tagad kraans garaaks :D
noteikti... :)
bilžu nosūtīšanai derēs arī šis (mans) spama meils - kukanols@tvnet.lv
Aa jaa... Mans - pljavniece@gmail.com... :cool:
Fotogrāfēt kautkādus garlaicīgus dabasskatus? Doh, gribu redzēt sarkanas videokartes!
DeadmaroZ-TLOTL
10-18-06, 20:37
Nu ja vajag var manu galeriju izmatot http://dead.hub.lv/gallery/
akceptu prasiit PM
Nu ja vajag var manu galeriju izmatot http://dead.hub.lv/gallery/
akceptu prasiit PM
Man domaat DM gallery ir tas kas vajadziigs, ne?
taada incanta ideja, vaidzees pasekot liidzi, tik par taam balvaam vaidzeetu ar padomaat, lai daliibniekiem buutu iemesls peec kvalitatiivaaka foto tiekties! jo ar paldies nebuus taa interese ;)
super - (gandrīz) ir galerija! ;)
tikai bildes gan sūtiet no sākuma Wendy vai man, jo ir jāpiefiksē iesūtītājs!
par balvām - diploms jau nu tik sadomāts (noteikti), ja kaut ko materiālāku - nu nez` jārunā ar owneriem... varbūt kāds melnais krekls aizķēries? :rolleyes:
P.S. Vēl es tā sāku štukot: nedomājat čītot - jāievieto ir tikai sevis paša foķējumi!
ja buus balva tad tas nositīs pasiniciatiivu :) varbuut beigaas - lai konkursa laikaa neviens nezin un tad baigais paarsteigums....
citaadi buus no seerijas - ko tik par jaunu hardwari neizdarīsi. - kas grib piedalīties tas piedalīsies bez visām balvām.
citādi ar tām balvām ir tā : ja balva vērtīga - visi censas, ja mazāk vērtīga puse domā varētu jau iztikt - lai jau tiem citiem tiek... - vairs nebūs tas,,,,
Instigater
10-19-06, 00:40
Kaadaam jaabuut minimaalajaam, maksimaalajaam bilzju dimensijaam? Jebshu pilniigs freeraids?
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 00:41
hmm mosh pakert w00t ar liidzi?
Es domāju, ka bildēm nevajadzētu būt mazākām par 800x600 un lielākām par 1024x768 - pēdējais pat rekomendējamāks, jo plašāks skats, vairāk detaļu.
Tikai ir viens jautājiens - cik pilnu EXIF vajag atstāt iesūtāmajā bildē - as is (kā tas bija fočējot un ar apstrādi) vai šo to noņemt iesūtot (atstāt tikai galvenos parametrus, bet pārējo nahrenizēt, tai skaitā, ar ko apstrādāts)?
Un cik daudz šķidruma jābūt bildēs? :D
tātad ir pirmās bildes jau ieliktas (lai arī šķidruma tā mazāk :D bet ir..., un ar pareizo noskaņu - forši!) ;)
pacentieties sadomāt nosaukumus!
P.S. w00t var paķert klāt tādā gadījumā, ja dalībnieki sareģistrējas iekš EOZ (manuprāt)
P.P.S. "...bildēm nevajadzētu būt mazākām par 800x600 un lielākām par 1024x768" - būs labi! Ja nelīdīs galerijā pats samazināšu ;)
P.P.P.S. exif var atstāt visu - galerijā tāpat nevarēs viņu redzēt (tas tāpēc, ka redzot ar kādu aparātu bildēts var aptuveni nojaust kas to ir darījis) - pēc konkursa beigām būs interesanti iečekot exif infu (vismaz man)!
vimba_zlobnaja
10-19-06, 10:33
Hm....
This album is empty.
??????
kāpēc tā?
viss ir OK -> http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_itemId=8277
vimba_zlobnaja
10-19-06, 10:45
Man rāda tukšinieku...
vimba.dva.lv/konkurss.jpg
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 10:48
hmm kas tas pa gluku , man raada ka viss kedaa , sha paproveeshu no citas kastes
vimba_zlobnaja
10-19-06, 10:50
No IE iet... blē, kas pa ****?
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 11:09
tu proxy nelieto?
man rādīja vakar gan no FF, gan tagad no IE!
vimba_zlobnaja
10-19-06, 11:30
Proxis vietējais ārzemēm, bet uz LV taisna truba.
Eu nu saules. Tak sanemaas... Ja vajag var tak netaa pasmelties idejas... Shodien uzgaaju shito sailti. :) http://www.fotostudija.lv/jauns/index.php?l1=galerija&l2=36
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 20:13
heh bildeem vajadzeetu uzlik watermarkus , mosh kaads var mazu EOZ logo atri uzcept ko pielit galerijaa bildeem malaa , a to bildes labs kaads veel prihvatizeet sagribees
Mhm nu nez nez... Sabojaas bildi... Bet ja jau lieta tik nopietna, nu tad tik uz priekshu... :D
Ieliku attacaa bilzhuku watermarkam :]
Photozhopaa kaa otru darken layeri var shamo uzlaist :]
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 20:31
no FS nekaa nejeedzu , bet nu meeginaasim shito pashu biku mazaaku pielkt
Eu nu saules. Tak sanemaas...Nepietiek saules gaismas realizēt savas gaišās idejas :D Nopietni.
to linku uz foruma pirmo postu nevar iznest? citādi jāšķirsta un jāmeklē - tas ir apgrūtinoši :rolleyes:
DeadmaroZ-TLOTL
10-19-06, 22:57
done , bet mees ar Ha_Ha to izdariijaam reizee :-)
šobrīd galerijā netieku!
Vakar mēģināju mājās skatīties no FF - jā gļučī... rādīja manu testa bildi, kuru pēc ievietošanas uzreiz izdzēsu. pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem viss aizgāja!
P.S. Labas bildes!
Kuratoriem,
turpmākiem konkursiem :D ļoti labas idejas var pasmelties no šī foruma (http://www.dyxum.com/dforum/forum_topics.asp?FID=11&PN=1)
DeadmaroZ-TLOTL
10-20-06, 10:18
šobrīd galerijā netieku!
Vakar mēģināju mājās skatīties no FF - jā gļučī... rādīja manu testa bildi, kuru pēc ievietošanas uzreiz izdzēsu. pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem viss aizgāja!
P.S. Labas bildes!
nu uz 1/2 bija nets pazudis , bet tas taa gadaas 1nreiz pa gadu :-)
ir OK!
Tātad: Visiem HappyWeekend un daudz labu bilžu (lai pirmdien tiktu pārpildītas abas pastkastes ar jūsu mākslasdarbiem)! ;)
P.S. būšu back @svētdienas nakc!
Katrs iesniedz vienu bildi vai var arii vairaakas?
OK.
dazhas jau ir, veel tik jaacer uz labu laiku weekendaa...
Gaidam bildes (vēl tikai līdz trešdienas pl.00:00)!
DeadmaroZ-TLOTL
10-24-06, 00:12
Piedaavaaju pagariinaat terminu liidz 1majam datumam ;-)
Instigater
10-24-06, 00:23
Nafig vaig?
DeadmaroZ-TLOTL
10-24-06, 00:24
nu pagaidaam maza atsuciiba
Instigater
10-24-06, 00:29
A tu domaa, ka te visi ar fotoapuraatiem apkaart skraida? Domaaju, ka visi, kuri gribeeja, tie arii iesuutiija.
DeadmaroZ-TLOTL
10-24-06, 00:33
Nu nezinu ;-) mosh ar
Pagarinam, arii kada bilde jaaiesuuta taksh :]
Instigater
10-24-06, 00:52
Tu aizmirsi vaardinju "Pagarinam, man arii kada bilde jaaiesuuta taksh"
ouuukej...
par cik šovakar būšu vēlu, un par cik owneri vēl nav bildes ielikuši + patreiz ir silts un patīkams laiks - da ko es te ņemos... :D
...Konkursiņš pagarinās uz vienu nedēļu! (termiņš - 01.11.2006 līdz pl.00:00)
domāju, ka neviens neapbižosies ;)
P.S. skatoties to forumiņu kas kaut kur te vienā postā paspīdēja kā piemērs:
vienkārši pateicīga tēma - "Ēnas"... un visvairāk piedūra šitā bildīte :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1407&stc=1&d=1161682196
mhh, piedaliities nepaspeeshu. daavanu nesanaaks sev nopirkt tik aatri :D
nu nesanaaks :D ja nu vieniigi kaads man pieshkjirs 350Ls :D Arko savam kraamam ar cenu nemet lejaa :D
mobiļņikā naf cauruma ar kuru bildes taisa? :D
neaaa, man real old school mobile phone :D
Daargie kungas un paareejie... Buusim korekti un suutiisim tikai divas bildes, nevis chupu, kaa noteikumos ir teikts... Ja taa vareetu, ar manaam fotkaam jau tur butu pilns :D Kaa arii, ja reiz jau nosuutat Ha_Ha bildes, man tas pashas vairs neparsutiet. ;) Ok. Sasparojaties, focheejat un suutat bildes, lai ir ko veerteet.
DeadmaroZ-TLOTL
10-26-06, 22:28
tauta sarosaas , vairs tik paaris dienas atlikushas
nu ko - Slabo visiem? (+ kārtējā nedēļas nogale! gaidu pirmdien bildes!)
Ceru ka liidz 1dienai kautko jaunu iefocheeshu ar jauno 400D :]
vimba_zlobnaja
10-27-06, 12:12
Jau divas dienas vadāju fočiku mašīnā, naf laika izņemt, ieslēgt un nospiest slēdzi :( Sorry. Pacentīšos sesdien laboties :cool:
shodien kaut kaa auksti un slinkums ar :D pirmdien vakaraa vareetu buut kaut kas no manas puses. sanaaks braukt pirmdien garaam vienai slepenai ideaalo skatu vietai ;)
Uuj shodien visu dienu gar juuru. Laicins vienk super. Viljni, veejsh, lietus... aah... Logiski arii saule pa celjam uzspiideeja. Bildiites jau tiiri smukas sanaaca. Tik zjeel, ka var divas samest konkursinam... :rolleyes:
sodien uz Smerla ielas mezaa, tika maniits cilveeks, kurs ciitiigi bildeeja oranzas lapas.
Iespeejams, ka tika bildeetas prieks sii konkursa.
Atziistas, kurs tas bija.
es tas nebiju :D
es pass, da nu man to.....
a zb.... ar ziepi nav arshana.
a zb.... ar ziepi nav arshana.
kaa tad nav - mana labaakaa bilde a ziepi uztaisiita :)
un vispār nejau krutaakais aparāts labu bildi taisa , bet fotogrāfs. fotograafam iedod rokaa ziepi - viņš apguus viņu un veel paspees treneet savu skillu.
piem: ziepim liela aizture fo4eejot - sekunde vai pussekunde - maacies paredzeet, kad objekts buus bildei vislabveeliigaakajaa poziicijaa utt. katraa draņķī ir kautkas labs - spēj tik ieraudziit...
ja jaa, sliktam dejotaajam bla bla.....
ziepis pa vieglu, pa maz optiskaa zooma, cik noprotu man gribeetos iso virs 400, pie tam daudz. Un atsevishkju zibspuldzi(bet tas tikai taadaam iipatnejaam fotograafijaam). plus veel shis tas
un nav laika seedeet pie photoshopa :D :D :D
hmm... nu bet paskaties Wendy bildes šajā forumā!
nav laika seedeet pie photoshopa :D
dusmiigs/nekaitinaat
nu, ko?
bilžu iesniegšanas termiņš beidzies?
termiņš ir pl 00:00!
P.S. vakar klausījos Aivara Liepiņa (http://www.liepins.eu/) lekciju iekš MA (bija nenormāli interesanti) un ievērtēju viņa bildes, no personīgā portfolio, kas knipsētas ar olimpus mjū... vienkārši -> :eek:
tā ka lūdzu nevajag te d****t ka neko nevar uzfoķēt ar ziepi! (ar pirkstiem nerādīsim...) ;) :D
termiņš ir pl 00:00!
tobiš pagājušā naktī beidzās? jebšu tomēr šonakt 24:59? :confused:
konkurss BEIGSIES šonakt http://www.yohoho.lv/forums/images/smilies/aljo.gif
lūk!
tobiš pagājušā naktī beidzās? jebšu tomēr šonakt 24:59? :confused:
kas tas par mītisko laiku?!
00:59?
vismaz viens piefiksēja :D :rolleyes:
skatīt manu iepriekšpēdējo postu!
(ar pirkstiem nerādīsim...) ;) :D
mhhhh, zini....
Instigater
11-01-06, 20:38
Iv, bilzju iesuutiitaaji arii veertee fotograafijas vai tomeer tie nedriikst piedaliities? Ja tomeer atljauts, tad ieteiktu veerteejot savu bildi autoram pasham savu darbu nedriiksteetu dot galeejaas veertiibas, tas ir 0 un 5.
savu darbu imho pats vispaar nedriikst veerteet
Instigater
11-02-06, 07:27
nu bet naakamie liidz ar to uzzinaas kursh kuru darbu ir bildeejis
da varat balsot arī par savējo...
labāk sāciet balsot, lai svētdien šito štellīti var pabeigt!
Vispār jau balsošanas sistēma man liekas smagnēja un neērta. Priekškam sarežģīt dzīvi balsotājiem un tiesnešiem?
Vienkārši izvēlās divas bildes un piešķir simboliskus, piemēram, 6 (par pirmo vietu) vai 3 (par otro) punktus un pamato kapēc. un viss.
citādi jūs prātā sajuksiet, kamēr saskaitīsiet visām bildēm punktus..
Instigater
11-02-06, 10:20
1=4
2=4
3=3
4=2
5=5 tik tieshaam rada iespaidu par rudeni
6=5 --//--
7=1
8=1
9=0 a kur rudens?
10=5 tas tochna ir rudens
11=0 atvainojiet, bet suudu bildeeshana neieviesh nekaadu baigo asociaaciju ar rudeni
12=1
13=1
14=3
15=5 rudens ir ;-)
16=0 vasara ar photoshop
17=0 --//--
18=2
19=3
20=3
21=2
22=4
23=0 rudens ir, bet baudiijuma nekaada
24=1
25=4
26=0 eto nje rudens, tas ir slapjaas ekskursijas atminjas
27=2
28=2
29=4
30=5 arii labs rudens un piedomaats pie kompoziicijas
Tātad jābalso ir pēc šodienas 00:00 vai vēl labāk rīt pa dienu :)
Es tā darīšu un arī iesaku citiem tā darīt, lai nav nekādas problēmas un savi posti jāeditē, jo varbūt kaut kas mainās un parādās pāris jaunas bildes par ko balsot ;)
Šodien bildes vairs neparādīsies! Sāc balsot!
1 - 3
2 - 4
3 - 2
4 - 2
5 - 4
6 - 3
7 - 2
8 - 3
9 - 3
10 - 5 [ Feins rudens kadrs, labi nokjerts moments ar incantu kraasu paleti ]
11 - 2
12 - 3
13 - 3
14 - 3
15 - 2
16 - 2
17 - 2
18 - 3
19 - 3
20 - 4
21 - 4
22 - 4
23 - 2
24 - 4
25 - 5 [ Labi iznaakusi tuvplaana makro bilde, jaukas rudens kraasas ]
26 - 2
27 - 4
28 - 4
29 - 4
30 - 5 [ Smuka rudens kompoziicija ]
uz ātru roku izveidoju šito, būs ērtāk! ->
1- 3
2 - 5 (Patiik spilgtie tonji)
3 - 3
4 - 4
5 - 5 (Laba kompoziicija)
6 - 4
7 - 3
8 - 3
9 - 0 (Neattiecas iisti uz teemu un horizonts ar taads pashkiibs... )
10 - 5 (Nevainojami. Super noskanja.)
11 - 2
12 - 3
13 - 3
14 - 3
15 - 4
16 - 0 (Neattiecas iisti uz teemu)
17 - 0 (Neattiecas iisti uz teemu)
18 - 4
19 - 3
20 - 4
21 - 4
22 - 3
23 - 5 (Veerteejums augstaakais neskatoties uz suudiigo atteela kvalitaati, JO taadu kadru nav viegli nokert (dziivnieki nestaav un taa nepozee, briivaa dabaa, protams.))
24 - 0 (bilde laba, bet isti nevar pateikt, ka tas butu rudens)
25 - 3
26 - 2
27 - 4
28 - 3
29 - 3
30 - 5 (Labas kraasas un kompoziicija)
Un taa, tikai nevajag iedomaaties, ka kaut kas tika veerteets peec iesuutiitaaja nika vai veel nezin kaa... Veerteeju objektiivi peec bildes... :cool: Ja nu gadiijumaa kaadam kaut kas tomeer neapmierina peec veerteeshanas... Eem nu nav taa mana probleema :D
kamēr ir laiks tikmēr es arī (un iespaidojos es tikai pats no sevīm, sorry!)
1 - 3
2 - 4
3 - 3
4 - 3
5 - 5 (gribētos pašu sētiņu gaišāku/redzamāku, bet ir labs!)
6 - 4
7 - 2 (gandrīz nulle :) - es tač` teicu, ka apstrāde neierobežota... vismaz horizontu varēja iztaisnot!)
8 - 4 (tuvu pieciniekam, ja sēne būtu izteiksmīgāk sarkana)
9 - 1 (neskatoties uz visu... nu vismaz kļavu lapas smiltīs varēji izbērt :))
10 - 5 (Ideāli pastrādāts (arī pēcapstrādāts) ir tikai viens mīnuss, kas nākamajos konkursos tiks rūpīgi ņemts vērā - bildes tapšanas datums! ;))
11 - 1 (rudens noskaņa... jā varbūt, bet patiesībā tikai bilžu skaita palielināšanai :))
12 - 3
13 - 2 (daudz dubļu, maz rudenīgo lapu... bet varēja būt OK)
14 - 4
15 - 4
16 - 2 (varbūt arī ir rudens, bet manuprāt nevajadzēja muģīties ar krāsām)
17 - 2 (varbūt arī ir rudens, bet manuprāt nevajadzēja muģīties ar krāsām)
18 - 4
19 - 4
20 - 4 (gribējās likt pieci, bet kaut kas atturēja... kopumā ir OK)
21 - 5 (visvairāk atbilst tēmai, savādāk nekas īpašs)
22 - 3 (brrr... auksts! arī datums ziemīgs ;))
23 - 4 (kā jau minēju konkursa sākumā - neierobežotas iespējas uz apstrādi - pat varēja paņemt dzīvniekus atsevišķi un nolikt uz citas bildes :))
24 - 1 (ļoti OK, bet ne pie šīs tēmas)
25 - 3
26 - 3
27 - 3
28 - 3 (prasās pēc zvejnieka, vai vismaz ceļotāja)
29 - 3
30 - 4 (ir OK, bet es gribu redzēt mazliet vairāk ozola rudenīgo zaru. tas ar domu, ka fotogrāfam bik` atkāpties vajadzēja)
P.S. nulles nav nevienas :)
1 - 3
2 - 4
3 - 4
4 - 4
5 - 4
6 - 5 (noskaņa)
7 - 2
8 - 3
9 - 3
10 -5 (ēnas, gaismas, asums visos plānos)
11 -1 (neinteresanta, neasa bilde- un vispār sū... sabildēti)
12 -3
13 -3 (varēja arī interesantāku rakursu atrast)
14 -4
15 -4
16 -2
17 -2
18 -3
19 -3 (pa vidu kautkā trūkst)
20 -4
21 -3
22 -5(noskaņa, migla, kompozīcija)
23 -4
24 -4 (labaak vajadzeeja iekadreet)
25 -3
26 -3
27 -4 (par daudz debesu)
28 -4
29 -4
30 -5 (patīk kraasas, kompozīcija, kadrējums)
Mans subjektiivais viedoklis:
1 - 2
2 - 3
3 - 2
4 - 2
5 - 3
6 - 2
7 - 2
8 - 3
9 - 1(neredzu lieciniekus par rudeni)
10 - 3
11 - 1(nav laba kompoziicija)
12 - 2
13 - 2
14 - 3
15 - 5 (kompziicija perfekta, ainava atbilstosha rudens teemai)
16 - 1
17 - 1
18 - 2
19 - 2
20 - 5 (eenu, gaismas speele)
21 - 2
22 - 4
23 - 3
24 - 4
25 - 4
26 - 3
27 - 4
28 - 3
29 - 5 (saules staru speele caur koka zariem)
30 - 4
Instigater
11-02-06, 20:02
AMX un Brake, labojiet savus ierakstus, jo par veerteejumiem 0 un 5 komentaars ir obligaats!
AMX un Brake, labojiet savus ierakstus, jo par veerteejumiem 0 un 5 komentaars ir obligaats!
vai komentars "mana bilde" der? :D
Instigater
11-02-06, 20:11
jaa, un pat veelams, jo, konsolideejot datus, tiks njemts koeficients 0.5. :D
Visi baigi sleepjas, negrib atdziiities... :D
Instigater
11-02-06, 20:20
Aha, bet nu tavas bildes zinu, tur nav jaabuut gjeenijam :D Vienkaarshi gribas rezultaatus, kas nebuutu ietekmeeti ar piekaarto birku, piem., "Instigater's super Autumn".
vareetu dariit arii taa , ka peedeejaa dienaa ciiparus pie savaam bildeem izdzeesh.
Instigater
11-02-06, 20:31
Nav vajadziibas, to var izdariit konkursa kuratori. Vispaar tas pat ir ieteicams.
Es pat domaaju ka taa pat buutu pareizaak.
Es savas bildes veerteeju uz kopeejaa fona, nevis vienkaarshi iedevu max balles.
Instigater
11-02-06, 20:43
Es arii, lai nevareetu nopeileet, kuras ir maneejaas.
1 - 4
2 - 4
3 - 3
4 - 3
5 - 5 (patiik tas sarkanais :p :) )
6 - 4
7 - 2
8 - 3
9 - 2
10 - 5 (Labi pastraadaats! No autora (peec balsoshanas beigaam) gribeetu uzzinaat kur tas ir?)
11 - 3
12 - 4
13 - 4
14 - 4
15 - 4
16 - 4
17 - 4
18 - 5 (Rudeniigs dziivniecinsh + daudz dzeltenu lapu.)
19 - 2
20 - 4
21 - 3
22 - 4
23 - 3
24 - 2
25 - 2
26 - 3
27 - 3
28 - 3
29 - 4
30 - 5 (Labs kadrs. Gribu redzeet bildi originaalajaa izmeeraa!)
1-3
2-4
3-2
4-2
5-4
6-5 (vienk rudenīgi)
7-1
8-1
9-0 (ne pa tēmu bilde)
10-5 (skaista krāsu gamma, velk pat uz HDR)
11-1
12-1
13-1
14-3
15-4
16-0 (ne pa tēmu bilde)
17-0 (ne pa tēmu bilde)
18-4
19-3
20-3
21-2
22-2
23-1
24-3
25-3
26-1
27-3
28-3
29-4
30-4
~~~~~~~~~~~~~
Jāsāk domāt par nākamo konursiņu - Ziema :)
1 - 4 feini!
2 - 2 rudeniigi, tachu nekaa pieduuriiga
3 - 4 nebuutu tas "KAS" buutu vispaar choini!
4 - 3 parasta lauku aina
5 - 5 ak, dies, kaa man patiik rudens vecaas lauku seetaas (man patiik arii winXP defaultais Autumn volpeipers)
6 - 3 skat augstaak, bet nav tik feini
7 - 3 labs moments notjerts
8 - 2 biolodjijas graamatas standarta atteels
9 - 1 bez komentaariem
10 - 5 dievinu shito bildi. saule kriit fantastiski un tas vecais muuris ar to figvinjszinkasparkoku... forsha bilde!
11 - 4 taada slapja sajuuta no shiis bildes rodas! brrr, rudens!
12 - 3 normaali
13 - 3 gliemezim manliekas monas liizas smaids! :)
14 - 4 kompoziicija - nekas uuber tachu par to vien, ka kuldiiga
15 - 2 liekas, ka tas skats pa labi par daudz novirziits
16 - 3 kur te rudens? tachu man baigi patiik seepijas bildes. buutu teema "vecas fabrikas" dotu 5
17 - 1 skat. augstaak
18 - 3 par dzivniecinju
19 - 2 nepiedur
20 - 3 forshs vecs muuris ar rudens lapaam, skaisti, tachu nav vajadziigaa kraasu kontrasta
21 - 5 taa vish i'! taa taa dziive paiet! juutos vecs.
22 - 5 eleganti
23 - 2 shitaadas bildes man pilla ...
24 - 3 saulriets skaists, bet nekas vairaak
25 - 3 foshs makro
26 - 2 nav vajadziigaa gaisma un kraasas
27 - 4 skaists purva skats. skaista bilde!
28 - 3 nau ne vainas.
29 - 4 skaisti
30 - 4 laba ainava ar ozolu priekshplaanaa!
Nu ta reku mans vērtējums ;) Nevienam nebļaut :D
1 - 4 (būtu bijis pieci, ja vien lapa nebūtu tik sagrauzta ;) )
2 - 5 (pa skaisto ar debesīm lapām un mākonīti, kurš labi iekļaujas kompozīcijā)
3 - 4
4 - 3
5 - 4
6 - 5 (ļoti patīk šī bilde, krāsas (vismaz un mana monitora) tādas smuku tumšas )
7 - 4
8 - 5 (laba, jo noķerts moments, kad gliemezis iet vannā :D)
9 -5 ( jūra jau patīk by default)
10 -5 (ļoti laba bilde, krāsas un kompozīcija )
11 - 5 (pat ļoti rada iespaidu, ka ir rudens ;) )
12 - 3
13 - 3
14 - 4
15 - 4
16 - 2
17 - 2
18 - 5 ( par to dzīvnieciņu, cik zinu, jamie diktam veikli ir )
19 - 4
20 - 5 (liktu seši ja būtu iespēja, ļoti skaista bilde un krāsas, kā glezna)
21 - 5 (interesanta iedeja un momets)
22 - 3
23 - 4
24 - 5(krāsas ļoti ok)
25 - 4
26 - 3
27 - 4
28 - 3
29 - 5(ļoti labs efekts ar to sauli panākts, krāsām dzīvīgums piedots )
30 -4 (bilde ļoti ok, bet neredzu škidrumu )
1-3
2-3
3-1 ( nebūtu tas uzraksts, patiktu daudz labāk )
4-3
5-5 ( vnk skaisti )
6-4
7-4
8-3
9-3
10 -5 (kopskats labs, pat iedomājos, ka vajadzētu ka desktopa bildi izmantot )
11 -4
12 -4
13 -4
14 -4
15 -3
16 -3
17 -3
18 -5 ( super :) )
19 -3
20 -4
21 -4
22 -3
23 -2
24 -3
25 -3
26 -4
27 -3
28 -3
29 -3
30 -4
nav rakstāmais šodien, tāpēc komentu ir tik cik nepieciešamība prasa!
DeadmaroZ-TLOTL
11-04-06, 00:11
ierosinu pashu veerteeto bilzu atziimes viekaarshi nenemt veeraa pie gala rezultaatiem
1-2
2-5 (laba kompozīcija un krāsas)
3-3 (kadrējums nepatīk)
4-3 (pārgaismoti koku gali)
5-3
6-2 (tas sols saplūst ar koku, nav asums)
7-2 (bilde gāžas, trokšņi, pārāk blāvas krāsas, nav asuma)
8-3 (pie kompozīcijas vajadzēja piestrādāt, nav asums)
9-3 (bilde nenormāli gāžas, taču krāsas labas un bildē jūtama dinamika)
10-4 (būtu 5, ja ne kokam nocirpta galotne)
11-2
12-3 (slikts kadrējums, pārāk pārblīvēts kadrs, kas novērš uzmanību no centrālā objekta)
13-2 (arī slikti iekadrēts)
14-4
15-3
16-4 (patīk noskaņa)
17-3 (jumts nogriezts, labā augšējā stūrī zars rēgojas)
18-4 (nu 4 ar garu mīnusu, jo bildei nav asuma, turklāt, šķiet fočēta ar mobilo telefonu)
19-2
20-3
21-3
22-5 (wow labs darbs)
23-3 (laba kompozīcija, taču slikta attēla detalizācija un trūkt asuma, principā starp 3 un 4)
24-5 (izcils veikums)
25-2
26-3
27-5 (labs, tikai debesis kkā pa gaišu)
28-4
29-3
30-4
DeadmaroZ-TLOTL
11-04-06, 11:08
1 - 2
2 - 2
3 - 4
4 - 4
5 - 4
6 - 5 (nu vienkaarshi super kompoziicija ;-) )
7 - 1 (baala ,miglaina bilde)
8 - 2
9 - 5
10 - 4
11 - 4
12 - 4
13 - 4
14 - 4
15 - 4
16 - 2
17 - 2
18 - 3
19 - 3
20 - 4
21 - 4
22 - 3
23 - 4
24 - 1 (nu nav tur nekaa)
25 - 4
26 - 2
27 - 3
28 - 2
29 - 4
30 -5 (bez komentariem , vienkaarshi super)
Instigater
11-05-06, 15:19
Nu, kas ir? Forumaa tik daudz daliibnieku, bet lielaakajai daljai taaada veerteeshanas mazspeeja. Niikulji!
DeadmaroZ-TLOTL
11-05-06, 15:26
tauta vispaar ir niikuli , kaucko tikai postee ja vajag kaucko , a taapat vien naani , besii raa shitaa geela
davai, puikas un meitenes - sabalsojat, lai var pabeigti šito štelli un citu bildi likt iekšā! Laika, līdz pusnaktij, vairs nav daudz!
Rīt, no rīta puses, publicēšu rezultātus!!!
1 - 2
2 - 3
3 - 3
4 - 2 (kkaa paargaismots un par baalu)
5 - 4
6 - 5 (baigi labi)
7 - 2 (trokshnjaina i taada pabaala)
8 - 2
9 - 2 (offtopiks)
10 - 4
11 - 2
12 - 3
13 - 3
14 - 4
15 - 4
16 - 1
17 - 1
18 - 4
19 - 2
20 - 4
21 - 3
22 - 4
23 - 4
24 - 3
25 - 3
26 - 2
27 - 3
28 - 3
29 - 4
30 - 5 (baigi laps)
piedodiet, ja varat :)
1 - 3
2 - 3
3 - 2
4 - 2
5 - 5 (patīk krāsas un rodas tāds mazlietiņ rudenīgi-skumjšssss noskaņojums :) )
6 - 4 (baigi patīk ideja, bat kaut kā mazdrusku pietrūka... varbūt vajadzēja fotografēt soliņu no augstāka skatpunkta? )
7 - 1
8 - 1
9 - 2
10 - 3
11 - 0 (tukša kopa)
12 - 1 (manuprāt, vajadzēja vairāk uzmanības koncentrēt uz sēni. Varbūt makro režīms būtu labāks?)
13 - 1 (ar to gliemezi kaut kas nav labi. 1) tas gliemezis izskatās pēc kaut kāda sū... pikuča. es mēģinātu kadrēt kaut kā savādāk. Olimpam bija labs paraugs ar kāpuru. 2) bildē valda tāds kā miglainums bildējot no rokas, kur vajadzētu bildēt no statīva, vai vismaz kāda cita stabilāka atbalsta atbalsta)
14 - 3
15 - 4
16 - 3 (kur rudens?)
17 - 3 ==//==
18 - 4 (par pandu un dzeltenām lapām :) )
19 - 3 (kaut kā gribētos zemāku skata punktu...)
20 - 4 (bildei ir potenciāls, kurš, manuprāt, netika izmantots līdz galam)
21 - 3
22 - 2 (varbūt labāk nosaukt "Koki Siguldā"?)
23 - 3 (kaut arī bildes tehniskā kvalitāte ir ļoti zema, par dzīvnieciņu "notveršanu" respect!)
24 - 2 (neatbilstošs nosaukums. nav nemazākās nojausmas par rudeni)
25 - 2
26 - 2
27 - 2
28 - 2
29 - 4
30 - 5 (nu... patīk man tā lieta : ) )
12 un 13tās bildes īpašnieks atsūta man PM!
...un turpinam balsot - vēl 2.5 stundas!
1. - 3 (daudzkas pietrūkst un diezgan neizteiksmīgs fons)
2. - 3 (krāsas smukas, bet par vienkāršu
3. - 3 (izgaismojies dažās vietās un varbūt vajadzēja izmantot nedaudz citu rakursu)
4. - 3/4 (smuka vieta, bet izgaismotas debesis un es būtu gribējis redzēt visu dīķi)
5. - 5 (patīk krāsas un izpildījums)
6. - 4/5 (laba ideja un skaista bilde, bet gribētos nedaudz gaišāku kreiso malu)
7. - 3 (izskatās, ka bildēts ar mobilo. Redzami attēla kropļojumi. bet idejai nav ne vainas)
8. - 3 (nav asuma sēnei un par vienkāršu manuprāt nedaudz)
9. - 2/3 (neatbilst kategorijai laikam. Ņemot vērā, ka jūra bildēs(un netikai) gandrīz vienmēr izkatās labi, tad bilde varēja būt labāka. Un arī horizonts šķībs)
10. - 4/5 (skaista bilde. Bet koku gribējās redzēt visu)
11. - 1/2 (sorry, bet tiešām nekā tāda īpaša)
12. - 2/3 (cita kompozīcija būtu laikā. Un kāds skaists elements vēl bonusā)
13. - 3 (ideja diezgan laba, bet es gan nebūtu licis akcentu uz dubļiem, bet uz zaļo fonu)
14. - 3/4 (bildei nav ne vainas, bet nav savas odziņas. Un es būtu bildējis nedaudz zemāk)
15. - 3/4 (ideja laba. Šai bildei vajadzētu HDR. Nepatīk jumta stūris kreisajā pusē. Un arī apakšā kautkas tāds, kam tur nevajadzētu būt)
16. - 2/3 (neatbilst laikam fotogrāfiju tēmai. Un tas brūnīgās krāsas akcents nevietā, manurpāt)
17. - 2/3 (tas pats teksts kas iepriekš un gribējās redzēt mazāk ūdeņa - tā vietā varēja nofotogrāfēt visu māju kopumā, bez nogrieztā jumta stūra)
18. - 3 (idejai nav ne vianas, bet izpildījums pieklibo. Nav asuma un nav kāda interesanta lietiņa, kur pamielot acis izņemot pandu)
19. - 2 (kas tur ir domāts īsti? Uz ko likts akcents?)
20. - 4 (diezgan skaista bilde. Žēl, ka debesis pārgaismotas. Atkal derētu HDR)
21. - 2 (par vienkāršu. Nav arī saprotama idejā īsti)
22. - 4 (skaisti. Bet kautkas nepatīk spilgtajās debesīs)
23. - 2/3 (doma jau pozitīva, bet diemžēl nav asuma)
24. - 5 (vienkārši skaisti - viemēr ir patikušas "kontūru bildes" Lidmašīna gan nedaudz bojā noskaņu un horizonts laikam nedaudz šķībs)
25. - 2 (pa maz izdomas ;) )
26. - 3 (arī par vienkāršu. Nav uzikts akcents uz kautkā, ko vajadzētu pamanīt)
27. - 3/4 (vieta jau skaista, bet iespējams varēja izdomāt ko oriģinālāku)
28. - 3/4 (tas pats, kas iepriekš)
29. - 4/5 (skaisti, bet kautkas nepatīk nedaudz)
30. - 4/5 (ideja uz goda, bet kautkas varēja būt vēl)
jāņem vērā zemākās jeb vai augstākās atzīmes?
taatad >>>
1- 2 taada neizteiksmiiga
2- 3 ir juuams rudens
3- 3 diezgan laba, bet pabaala
4- 3 interesanti
5- 4 vareeja buut gaishaaka
6- 3 bleeras raganas dienas laikaa
7- 2 kaut kaads purvs
8- 4 normaali
9- 3 kaut kaa pietruuks tanii visaa kompoziicijaa
10- 5 vienkaarshi reaali rudeniigs skats
11- 3 hmmm kastanju mizas
12- 3 viss zaljsh, kaa vasaraa
13- 4 bilde ok tik tas taukainais preteklis nepatiik
14- 5 ainava taada laba
15- 4 smuki tik tie shkjuunji taadu peleeciigumu piedod
16- 2 saules stari jau gliiti, bet tas arii viss
17- 3 te jau labaak, bet nu nepatiik apstraadaatas bildes
18- 3 a jopt... kuraa pasaules nostuurii shitaadi dziivo?
19- 3 jaa vienkaarshi rudens...
20- 5 ir laba
21- 5 izskataas ka elljaa peldeetu taas lapas, normaali izcelj
22- 2 rudeniigi miglaina bilde
23- 2 speeciigi truuks asuma
24- 3 vareeja buut gaishaaka bikuc
25- 4 kvalitatiiva, diez kaa izskatiitos pilna izmeera?
26- 3 peleeciiga
27- 4 man patiik
28- 4 tas laikam turpinaajums?
29- 4 labi sanaacis pret sauli
30- 3 taalumaa asums vareetu buut lielaaks
Vsjo - rīt būs zināms vinneris! (šovakar besis, eju gulēt).
Vispārjau uzvarētāju zinu, bet... labāk rīt! ;)
Instigater
11-06-06, 10:31
Ev, nu kur ir rezultaati?
DeadmaroZ-TLOTL
11-06-06, 10:48
vovo ! kur ir?
tūlīt būs... mani te "no kājām gāž" šorīt! iešu tikai vēl uzsmēķēt! ;)
Mans ar grib zināt uzvarētāju :) Tas nekas, ka pats nepiedalījos :)
Paljiek mieraa, ljaujiet tak Ha_Ha leenaa garaa visas balsis saskaitiit un apkopot.
tātad iemetīšu ka es balsojuma rezultātus: pirmais grafiks ir ar visām balsīm, otrajā grafikā katrai bildei kura ir kaut reizi novērtēta ar augstāko atzīmi, viena šī atzīme (5 punkti) ir noņemta nost!
Jebkurā gadījumā uzvarētājs nemainās!
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1500&stc=1&d=1162810632
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1501&stc=1&d=1162810632
kā redzams grafikā, tad uzvarētājbilde ir bilde Nr.10
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1502&stc=1&d=1162810850
Apsveicam autoru - Instigater!
Otrās vietas ieguvējs - Angelz (bilde Nr.30)
Trešās vietas ieguvējs - cLOWN (bilde Nr.5)
cīņa bija ļoooti spraiga... :)
P.S. Instigater lūdzu atsūtīt man savu e-mai (uz PM), lai vakarā varētu nosūtīt godam nopelnīto diplomu!
P.P.S. tūlīt tiks atklāti visu bilžu exifi iekš galerijas - ievērtēšanai!
P.P.P.S. pēc visu dalībnieku lūguma, ja ir nepieciešams, es varu arī publicēt pārējo bilžu autoru vārdus!
P.P.P.S. Instigater! Paziņo nākošā konkursa tēmu!
(bija tač` interesanti - varētu turpināt, ne?!?)
Apveicam Instigater :) Puķes un bučas NEBŪS :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-06-06, 13:27
Apsveicu!
suminu!
khm... kaklā kalst... :rolleyes: :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-06-06, 13:47
Kauckaadu gluku deel nevar atpakal uzlikt lai raada exifi !!! Pameeginaashu veel bet soliit neko nevaru!
Instigater
11-06-06, 14:23
Paldies par apsveikumiem, nedaudz pastaastiishu arii to, ko exif sleepj. Bilde ir uznjemta taalajaa 2004.gadaa, tolaik man pat foto nebija, draudzene no sava darba panjeema aparaatu, ieprieksh dikti maz bija sanaacis vispaar bildee, dienu pastaigaajaam pa Siguldu, bilde ir uznjemta pashaa vakaraa, kad saule jau bija tuvu rietam. Uznjemshanas vieta ir Turaidas pils, no pagalma ar skatu dienvidaustrumu virzienaa. Shim kadram burtiski skreeju pakalj, jo shis skats bija tikai ~30 sekundes. Bilde peecapstraadaata, var teikt, ka vispaar nav. Bish kontrasts, lai nav galiigaakaa miglasbilde, bish samazinaata, lai troknshnji mazaak, jo taa Minolta bija totaals meesls. Paareejaas bildes no taas dienas TE (http://warez.kauguri.net/pic/thumbnails.php?album=54).
Konkursa jauno teemu izdomaashu nedaudz veelaak.
Instigater gratulaacijas! :]
Hip, hip, urrraaaaa!!!
Cepuri nost!
njaa bilde ir riktīgi sena. skrējiens pakaļ kadram arī bija labs :) izskatās ka bija to vērts! super
apsveicu :)
DeadmaroZ-TLOTL
11-08-06, 18:16
Gaidu bilzu autoru vaardus?
DeadmaroZ-TLOTL
11-08-06, 22:12
Nu gribaas zinaat kuram kura bilde ir :-) manas bija 12,13 un fokeetas ar CANON A310 :-)
bilzhu autoru vaardus obligaati! :D
Nr.1 Vimba_zlobnaja
Nr.2 Wendy
Nr.3 Chiko
Nr.4 Wendy
Nr.5 cLOWN
Nr.6 cLOWN
Nr.7 JANKS
Nr.8 Nufis
Nr.9 Nufis
Nr.10 Instigater
Nr.11 haha
Nr.12
Nr.13
Nr.14 kaspars307
Nr.15 kaspars307
Nr.16 MLc
Nr.17 MLc
Nr.18 Aigars
Nr.19 Aigars
Nr.20 TigerGirl
Nr.21 haha
Nr.22 AMX
Nr.23 AMX
Nr.24 Andreass
Nr.25 Andreass
Nr.26 TigerGirl
Nr.27 Tominjsh
Nr.28 Tominjsh
Nr.29 Angelz
Nr.30 Angelz
DeadmaroZ-TLOTL
11-09-06, 00:27
riit paluureeshu exifus un pieklabinashu fokiku modeluis
a kas taa taada TigerGirl? pirmo reiz dzirdu, bet pat piechuku iedevu par vienu... hiiii, nee nu nevaig domaat ka visiem paziistamiem es te daaljaaju, vienkaarshi shamaa neko nebii iekomenteejusi, tapee ta diivaini, pat ieksh memberiem neatradu :confused:
vimba_zlobnaja
11-09-06, 01:21
TigerGirl - pirmais kas nāk prātā ->VDL sieva :D
DeadmaroZ-TLOTL
11-09-06, 01:48
vina ir Tigra un nekad ar citu niku neesmu vinu maniijis ;-)
:eek: ieraudziiju datus pie savas bildes ko vakaraa bildeeju iso 1600 un sleedzis 1/17 un zooms bija arii kaadas 5x.. - nav briinums, ka bik neass :o man jau patiik pielaviities ...
Kapeec visaam bildeem nav exif infa?
Te maneejaam Exif info:
29. Bilde
Main Information
Make : Canon
Model : Canon EOS 400D DIGITAL
DateTime : 2006:10:29 15:22:54
Sub Information
ExposureTime : 1/4000Sec
FNumber : F4.5
ExposureProgram : Portrait Mode
ISOSpeedRatings : 100
ExifVersion : 0221
DateTimeOriginal : 2006:10:29 15:22:54
DateTimeDigitized : 2006:10:29 15:22:54
ShutterSpeedValue : 1/4000Sec
ApertureValue : F4.5
ExposureBiasValue : EV0.0
MeteringMode : Division
Flash : Not fired(Compulsory)
FocalLength : 30.00(mm)
UserComment :
ExifImageWidth : 3888
ExifImageHeight : 2592
ExposureMode : Auto
WhiteBalance : Auto
SceneCaptureType : Standard
Vendor Original Information
MacroMode : Off
Self-timer : Off
Quality : Fine
FlashMode : Red-Eye Reducing Auto
Drive Mode : Continuous
Focus Mode : One-Shot
ImageSize : Large
Easy shooting mode : Portrait
Digital Zoom : Off
Contrast : Normal
Saturation : Normal
Sharpness : +2
MeteringMode : Evaluative
ExposureProgram : Easy shooting
Focal length of lens : 18-55(mm)
Flash Activity : Off
Photo Effect : Off
Color Tone : Normal
White Balance : Auto
Sequence number(Continuous mode) : 0
Flash bias : 0 EV
Image type : CanonEOS400DDIGITAL
Firmware version : Firmware1.0.4
Owner name : Angelz
Serial number : 19A3-10798
CustomFunctions :
Fn1.NoiseReduction : Off
Fn2.Shutter/AE-lock buttons : AF/AE lock
Fn3.Mirror lookup : Disable
Fn4.Tv/Av and exposure level : 1/2EV
Fn5.AF-assist light : On(Auto)
Fn6.Shutter speed in Av mode : Auto
Fn7.AEB sequence/auto cancellation : 0,-,+/Enabled
Fn8.Shutter curtain sync : 1st-curtain sync
Fn9.Lens AF stop button Fn. Switch : AF stop
Fn10.Auto reduction of fill flash : On
Sharpness Intensity : 2
Sharpness Object : Unknown (0)
Color Matrix : Unknown (130)
Parameters : Standard
30. Bilde
Model : Canon EOS 400D DIGITAL
DateTime : 2006:10:29 16:17:31
Sub Information
ExposureTime : 1/200Sec
FNumber : F11.0
ExposureProgram : Program Normal
ISOSpeedRatings : 400
ExifVersion : 0221
DateTimeOriginal : 2006:10:29 16:17:31
DateTimeDigitized : 2006:10:29 16:17:31
ShutterSpeedValue : 1/200Sec
ApertureValue : F11.0
ExposureBiasValue : EV0.0
MeteringMode : Division
Flash : Fired(Auto/red-eye)
FocalLength : 21.00(mm)
UserComment :
ExifImageWidth : 3888
ExifImageHeight : 2592
ExposureMode : Auto
WhiteBalance : Auto
SceneCaptureType : Standard
Vendor Original Information
MacroMode : Off
Self-timer : Off
Quality : Fine
FlashMode : Red-Eye Reducing Auto
Drive Mode : Single-frame
Focus Mode : AI Focus
ImageSize : Large
Easy shooting mode : Full auto
Digital Zoom : Off
Contrast : Normal
Saturation : Normal
Sharpness : +3
MeteringMode : Evaluative
ExposureProgram : Easy shooting
Focal length of lens : 18-55(mm)
Flash Activity : Off
Photo Effect : Off
Color Tone : Normal
White Balance : Auto
Sequence number(Continuous mode) : 0
Flash bias : 0 EV
Image type : CanonEOS400DDIGITAL
Firmware version : Firmware1.0.4
Owner name : Angelz
Serial number : 19A3-10798
CustomFunctions :
Fn1.NoiseReduction : Off
Fn2.Shutter/AE-lock buttons : AF/AE lock
Fn3.Mirror lookup : Disable
Fn4.Tv/Av and exposure level : 1/2EV
Fn5.AF-assist light : On(Auto)
Fn6.Shutter speed in Av mode : Auto
Fn7.AEB sequence/auto cancellation : 0,-,+/Enabled
Fn8.Shutter curtain sync : 1st-curtain sync
Fn9.Lens AF stop button Fn. Switch : AF stop
Fn10.Auto reduction of fill flash : On
Sharpness Intensity : 3
Sharpness Object : Unknown (0)
Color Matrix : Unknown (129)
Parameters : Standard
DeadmaroZ-TLOTL
11-09-06, 12:13
galerijas gluks
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.