View Full Version : gribu pirkt tumbas.. ludzu paliidziet
sveiki gribu ieg;ad;aties tunbas vai ka pareizi buutu teikt skandas ar pastiprinataju, tapēc gribēju pajautāt kuros veikalos jus man ieteiktu iegriezties (nemeklejju neko lielu apmeram 240 ls robežās) :)
Viss atkariigs no taa ko gribi !
Ir atsevishkkas tumbas ar pastuuzi !
Tad ir taa saucamaas kinozaales vai PC tumbas ! 5.1 vai 7.1
Tad kaadu variantu tu gribi ?
doma ir iegadaaties vienkarshi atsevishkjas tumbas ar pastiprinaataaju.
HX_unbanned
10-16-06, 20:24
Tu vēl ar vien neesi atbildējus uz IronSoul jautājumiem!!!
1. Cik kanālus tev vajag?
2. Vai tev būs tas viss klāt pie datora vai arī pie Kinozāles ?
http://www.euroshop.lv/auto_audio_video/auto_akustika/_ground_zero_gztb_2250bp/
te ir tumba (2 in 1) pasiivaa..
http://www.euroshop.lv/auto_audio_video/auto_audio_jaudas_pastiprinataji/_toxic_tx_1500n/
un te ir pastuuzis 2 kanaaliigais (buus tieshi laikaa) pie pc arii var pielikt tikai atseviski vaig barokli (kkur 300 - 350W) un buus labi
enjoy
vajag divus kanalus (stereo jeb 2.1) un tas slegsies klat gan pie kompja gan MP3 pleijera
vajag divus kanalus (stereo jeb 2.1) un tas slegsies klat gan pie kompja gan MP3 pleijera
Nu apskaties manu iteikumu - tieshi tas ko tu aprakstiiji...
nu piedodiet, atvainojiet, bet vai inri ar galvu draudzeejas?
auto audio ieteikt pie pc un mp3...????
saakshu klusaam tiiriit forumu no idiotiskiem postiem
Nu apskaties manu iteikumu - tieshi tas ko tu aprakstiiji...
man negribaas pielagot auto audiotehniku.
quote - tominjsh
nee tu esi daunis - buutu man maajaas fociks es nofoceetu un ieliktu shajaa forumaa savu aparatuuru (cik smuki staav pie kompja ) aa un starp citu es no saakuma kad nopirku sabuuferu ar ekvalaizeri un skanjas tumbaam es vispirms notesteeju ar mp3 pleieri taapees ne**** ja nezini...
quote - tominjsh
nee tu esi daunis - buutu man maajaas fociks es nofoceetu un ieliktu shajaa forumaa savu aparatuuru (cik smuki staav pie kompja ) aa un starp citu es no saakuma kad nopirku sabuuferu ar ekvalaizeri un skanjas tumbaam es vispirms notesteeju ar mp3 pleieri taapees ne**** ja nezini...
:D :D :D
miiljuminj, saac ar to, ka tu izlabo savu postu.
next time - banned
inri
Tu vari seedeet pie datora kauchvai akvalangistu pleznaaas.
Na*** ****ies un kaut ko pielaagot.
Duriks... taisni tas ko prasiiji.. psc
njaa tatad es mekleeju 2 pasiivas tumbas ar pastiprinataju
sakumaa metu acis uz yamaha 2 x 60 w
es domaju ka jus man varetu pateikt veel kadu alternativu veikalu riiga yamaha veikalam. luudzu paliiziet :)
tev leetaak un labaak nebuus uzmest aci uz RRR razhojumiem vai kaa vinjus tur tagad deevee...?
inri
Tu vari seedeet pie datora kauchvai akvalangistu pleznaaas.
Na*** ****ies un kaut ko pielaagot.
Duriks... taisni tas ko prasiiji.. psc
jo ir vismaz 4x lielaaka jauda un lai paarveidotu vadus vajag tikai 5-10Ls un viss luudzu nesauc mani vairs par durni ok???
stipri shaubos, ka pie vienaada $$ ieguldiijuma nominaalaa jauda auto audio buutu lielaaka.....
var jau arii tkreklu izmantot zekju vietaa......
un btw, kaadeelj lai Gints tevi taa nesauktu? cilveekam ieteikt principaa subu un pastiprinaataaju pie pc un mp3 :D :D :D
nu bled, ko tu tur piipeee?? kapronu?
nu man tagat maja stav 4 x 90w rrr bet kad veici paklausijos tos mazos yamaha pirdakus likas daudz efektivak par manam 90w jo 90w ir RMS
tev vienkaarshi vajag sakariigas tumbas salikt ar normaalaam augshaam, vidu un basiem
jo ir vismaz 4x lielaaka jauda un lai paarveidotu vadus vajag tikai 5-10Ls un viss luudzu nesauc mani vairs par durni ok???
Nu nevajag te liet ! Auto audio aperatuura ir domaata prieks auto nevis lielaam telpaam ! manaa istabaa tolka no tavas sisteemas nebuutu !
Vieniigaa normaalaa lieta tajaa ir subis ! Bass vareetu buut normaals bet ne skanna ! Kaads vinnam tolks no tavas Ground Zero GZTB 2250BP basu tumbas ? Vinnam vajag skallrunnus nevis baseni :) Un cena vispaar kosmiska :D
nu man tagat maja stav 4 x 90w rrr bet kad veici paklausijos tos mazos yamaha pirdakus likas daudz efektivak par manam 90w jo 90w ir RMS
Kaads tev ir pastuuzis ! Iesaku iegaadaat labu Yamaha resiiveri, izdariit ko teica Tominjsh un viss buus shtokos !
Man maajaas pie skannas kartes pielikti priekshai PC 2 gab mazaas Genius tumbinnas un aizmugurei pie Yamahas 2xS90F un skanna super ! Ar skannas karti visu noregulee un ir perfekto :) A un veel staav subs pie Y-7111 basam :)
Mans ieteikums !:
Pannem normaalu 7.1 resiiveri pieleedz savas 4 tumbas un pannem veel centraalo un divas mazaas saaniem, kaadu mazinnu subi un buus super !
Reku te tumbas peec sirds patikas (http://www.euroshop.lv/audio_video/155/page_1/)
moz panjem sitaas http://www.euroshop.lv/audio_video/155/_12787/ un paareejo peec sirds patikas!
svaiki gribu pajautat kada ir atskiriba starp shiem abiem modeljiem? vnk esu nolemis iegadaties z700 no ebay.de bet cenu atskiriba ir baiga latvija V700 maksa ap 110 ls bet z700 no ebay izmaksatu ap 35 ls
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.