View Full Version : NEC 3550A sāku puņķoties..
Tāda lieta, ka viss bija ok.. Data, Data DVD, Audio, mp3 uc diskus rakstīja perfekti.. Sākas kkāda pajo**.. Audio diskus vispār ierakstīt nevar.. Vai nu ierakstās līdz pusei, vai vispār tikai 1 dziesma, pēc tam 30min rakstās, bet nekā neieraksta.. Uzmetu FW, nekas nemainījās..
Ir kādi ieteikumi? Nest uz garantiju? Vai tomēr pamēģināt ar labas kvalitātes CD, kgan tam nevajadzētu ietekmēt tik ļoti..
:mad:
CD iekartas pieput.
Tur garantija nestraadaa.
Tiiraamie diski utml., principaa tufta, jo puteklji ir zem taas leecas un vinjus nevar iztiiriit ar tiem tiiraamajiem diskiem.
gan jau vainīgi ir putekļi (īpaši, ja tev putekļaina istaba), bet vari pamēģināt firmware uzlabošanu - mozz palīzēs ;)
Viens no ieteikumiem, kaa paildzinat cd iekaartas muuzhu ir maksimaali aizliimeet visas spraugas ar skochu. A to vinjam vislaik tiek vilkts cauri gaiss (parasti CD ir augshaa.. taisni priekshaa baroklim.. kura ribas ir taisni pret cdromu..)
Nu nekaada stipraa taa pluusma nav, bet pa gadu pietiekami sakraajaas. Un tie puteklji ir ljoti smalki..reaali notiiriit.. nu tur ir pilniibaa jaizjauc cd un jaamazgaa tas leecu mehanisms.
Kaut kaa taa esmu lasiijis un cik koleegjis, aiz nav ko dariit, ir meigjinaajis.. izdevaas pacelt dazhus dvd kuri neko vairs nelasija.
Es to romu nopirku kkad ap augustu.. labi, man ir putekļaina istaba, bet šaubos, vai tas varētu būt vaininieks, bet pamēģināšu patīrīt..
Esmu uzmetis arī jaunāko FW..
Lietoju Nero 7 Premium, liku 8x ātrumu, bet rakstījās kopā kādas 40min.. Kad ieliku centrā, skanēja tikai 1 dziesma..
Šaubos, vai putekļi vainīgi, bet paldies par ieteikumiem.. :)
Pie vainas var buut 2vas lietas
1) puteklji un veelreis puteklji (90%)
2) suudaini plaacenji.
Ielaago to, deels.
Paldies :) Mēģināšu iztīrīt, tad iemetīšu, kā veicās.. :rolleyes:
un iesaku pameginat kadu 6XXX versiju no nero. un testeshanas laikaa ieteicams rakstit rw diskos, savadak var aiziet daudzi parastie vejaa ;)
Tā arī ir noticis, ka daudzi jau aizgājuši vējā.. Tur tā lieta, ka tikai rakstot audio diskus.. :(
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.