PDA

View Full Version : Tematiskās sadaļas

///MM
02-10-06, 14:22
Sveiki!

Kā zināms, mums, kā datorlietotājiem entuziastiem, pavisam noteikti "cauri rokām" iziet ļoti daudz dažādu detaļu- matesplates, procesori, ram, video. Dažas no šim detaļām mainās biežāk, citas ne tik bieži, bet tomēr, visas, kuras ir iespējams virstaktēt, tiek virstakteetas. Domāju, ka ikvienam no mums nav arī sveša meklējumu sajūta, kad ir jānopērk labākis price/performance dzelzis...
Tādēļ ar šo vēlētos piedāvāt forumā ieviest tematiskās sadaļas, kurās tiktu apspriesta konkrētu datora detaļu ātrdarbība un virstaktēšanas iespējas, lai palīdzētu šī foruma dalībniekiem izvēlēties labāko un virstaktējamāko par pieejamajiem finanšu līdzekļiem:).
Informāciju varētu izvietot pēc šāda principa-
Operatīvajai atmiņai
Izgatavotājs/modelis....
Čipi...
Maksimālā frekvence/taimingi...
Spriegums...

Šis būtu tikai piedāvāts paraugs, kuru noteikti varētu koriģēt.
Sakrātos rezultātus varētu turēt katras tematiskās sadaļas virspusē, ātrai aplūkošanai. Esošā informācija iespējams arī apmierinātu daudzu "meklētāju" vēlmi izzināt visu par savu nākotnes pirkumu, kā arī forums tik ātri nepiegružotos ar jautājumiem "ko jūs sakāt par to un to".

Nobeidzot šo postu vēlos prasīt Jums, gadājamie moderatori un lasītāji, kādas ir Jūsu domas šai jautājumā, vai tas vispār būtu vajadzīgs?

///MM

brx
02-10-06, 14:41
man deff_ins piesejas ka es kautrejos un nepubliceju savus rezultatus kaa visi parejie :p
taa nu man ienaca ideja ka varbut vajag uztaisit sadalju zem oc kur katrs OC`eris uztaisa teemu un tur pirmajaa postaa liek sava pc aprakstu, testu rezultatus un bildes, cik kaadaa veidaa izdevies uzdziit. taa vieglaak saprast kuram kaada sistema, kaa klokojas un taa bus vieglak ari salidzinaat (kautgan salidzinashana tomer labaka ir TOP rezultaatos). taa teikt OC`era sistemas pilniga informacija vienaa vietaa.

Angelz
02-10-06, 15:59
man deff_ins piesejas ka es kautrejos un nepubliceju savus rezultatus kaa visi parejie :p
taa nu man ienaca ideja ka varbut vajag uztaisit sadalju zem oc kur katrs OC`eris uztaisa teemu un tur pirmajaa postaa liek sava pc aprakstu, testu rezultatus un bildes, cik kaadaa veidaa izdevies uzdziit. taa vieglaak saprast kuram kaada sistema, kaa klokojas un taa bus vieglak ari salidzinaat (kautgan salidzinashana tomer labaka ir TOP rezultaatos). taa teikt OC`era sistemas pilniga informacija vienaa vietaa.

Brx, tapeec jau ir izveidots subforums, sadaljas var papildinaat ---> http://www.eoz.lv/forum/forumdisplay.php?f=45
Kur rezultaatus iepostee un es tos ievietoju tabulaa.

///MM, padomaasim kaa to izveidot sakariigaak.

brx
02-10-06, 17:51
nu es biju domajis taa ka es uztaisu topiku un tur sabazu visu infu ar cpu-z linkiem, bildeem utt. par savu sistemu un rezultaatiem, kas pie kadas konfiguracijas utt. (nemaku pasreiz izskaidrot :p uztaisisu tuvakajas dienaas piemeru un tad jau redzees)

tolx
02-10-06, 17:56
nu šāds variants jau pastāv http://burnout.lv,sadaļā "lietotāju projekti",tikai tur vēl katram topick'a autoram ir tiesības savā tēmā būt par moderu,lai dzēstu lieko spamu.Darbojas tīri glīti.

Prova1ver
02-10-06, 20:58
es vnk nesaprotu kur jus to naudu dabūjatm, es esmu skolnieks un nedēļā man sanāk 15ls:(!!!!! Es arī kaut kādā veidā gribētu nopelnīt, bet nezinu kā:(Mosk kādas idejas kaa nopelniit!
tāpēc man daudz pc detaļu nesanāk nopērku vecu pc vasarā un tad pa viņu septējos!

///MM
02-11-06, 09:19
Viss pluust, viss mainaas, viss naak ar laiku, bet anyway domaaju, ka shaada sadalja buutu veertiiga, gan par atseviskjaam detaljaam, ganarii par sisteemaam kopumaa.

brx
02-11-06, 21:06
nu šāds variants jau pastāv http://burnout.lv,sadaļā "lietotāju projekti",tikai tur vēl katram topick'a autoram ir tiesības savā tēmā būt par moderu,lai dzēstu lieko spamu.Darbojas tīri glīti.
nu vo, kko tadu es ari biju domajis (tnx tolx)

Skarbais
02-11-06, 21:50
es vnk nesaprotu kur jus to naudu dabūjatm, es esmu skolnieks un nedēļā man sanāk 15ls:(!!!!! Es arī kaut kādā veidā gribētu nopelnīt, bet nezinu kā:(Mosk kādas idejas kaa nopelniit!
tāpēc man daudz pc detaļu nesanāk nopērku vecu pc vasarā un tad pa viņu septējos!

Speeja izdomaat/nopelniit naak ar laiku, un kam der viens otram tas galiigi nav saprotams, izdaraams ;)

Kasparz
02-11-06, 22:10
Nedēļā 15Ls?
Bļin, apskaužu.

amdown
02-12-06, 01:30

man situaacija ir liidziiga, tik es esmu nabaga students, un oc dzelziem ar paarsvaraa naudas nav un ar benchmarkiem ar top galu ciiniities nevar.. buutu jauki ja buutu sadalja rezultatiem ar videjas klases un letas klases datoru benchiem...

Kasparz
02-12-06, 14:36
Nu un kas liedz ar lētā gala HW gāzt kalnus?
Nejau dārgajā HW ir spēks, bet gan cilvēkā.