View Full Version : Gazes amissi
Hello!
Autovaditaji, varat padalities ar Jums zinamam vietam, kur var nopirkt labus gazes amortizatorus, par labam cenam :) :rolleyes:
Priekss SAAB a/m...
btw: kadus razzotajus (no savas pieredzes) varat ieteikt?
Instigater
09-21-06, 21:24
Es tev varu pateikt kaadus razjotaaju tochna nevajag - Plaza.
Staasts bija taads, ka nopirku savu E30, protams, to labaako gribeedams, pavasarii savedu visu kaartiibaa, ieliku arii Plaza parastos gaaziniekus. Pagaaja vasara, pagaaja rudens, liidz ar pirmajiem saliem viens amiitis sasala, tobish nekusteejaas vispaar. Izraadiijaas, ka shtoka virskaarta no vienas vietas bija noseeta ar korozijas izgrauztiem robiem, jaapieziimee, ka tajaa laikaa mashiina nekad nebija staaveejusi ilgaak par 2 nedeeljaam. Nu vopshem pa tiem robiem sapumpeeja iekshaa slapjajaa laikaa uudeni un ar miinusu iestaashanos shamais tur smuki sasala. Bija nobraukti 9 meeneshi un 8 tk km.
Kaa man pec tam gudri pastaastiija, tad Plazai peec ruupniicas vajadziiga dorabotka - 2 cm no apakshas jaazaagjee caurums, pa kuru tam uudenim izteceet, tas pats jaaizdara arii statnei, kur iekshaa seezj tas amiitis. Vopshem taadus prikolus tikai no krieviem veel var sagaidiit.
Uz pavasara pusi pieteicaas arii otrs uz nomainju.
Tagad staav iekshaa kaut kaadi leetuchi Gabriel, liidz shim probleemu nav, kaut gan ar shameejiem jau 20tk km nobraukaati, tiesa, peec sajuutaam Plaza bija patiikamaak.
BILSTEN
Nopirkt var taja pasha Sportech, vai daudz un dazhados citos kantoros (pareizak -pasuutiit).
Vari ebay mekleet, letak sanaks.
DeadmaroZ-TLOTL
09-22-06, 00:04
shaubos vai plazaa buus prieksh saab , volvo toka nebija
Hello!
Autovaditaji, varat padalities ar Jums zinamam vietam, kur var nopirkt labus gazes amortizatorus, par labam cenam :) :rolleyes:
Priekss SAAB a/m...
btw: kadus razzotajus (no savas pieredzes) varat ieteikt?
Atkaarībā, cik esi gatavs par amīšiem atdot... Pats lietoju savam Audi Coupe Koni (red) - amortiņi uz goda. Ja tas pa dārgu, tad billstein ieliniekus.
Jep :) Koni Sport butu labaka izvele 8) Kur tu tos pirki?
Manam auto Koni Sport gaznieku komplekts (4 gab.) maksa +-200Ls.
Jep :) Koni Sport butu labaka izvele 8) Kur tu tos pirki?
Manam auto Koni Sport gaznieku komplekts (4 gab.) maksa +-200Ls.
Ape Motors, bet sen tas bija, ~ 2 gadi atpakaļ, pa savējiem toreiz nostiepu kaut kādus 181 Ls, neatceros :).
Es tev varu pateikt kaadus razjotaaju tochna nevajag - Plaza.
Nepiekritīšu - jau kādi 60k nobraukti ar visiem četriem Plaza pussporta amortizatoriem uz 525 un nekas, priekšējais labais gan pirmā pusgada laikā nomira, bet to tāpat pēc garantijas bez maksas nomainīja kā ražotāja brāķi.
Caurumi statnēs ir jāurbj, bet tā kā man tos uzstādīja turpat pie Spoka pagalmā, tad viņi paši visu izdarīja kā nākas.
Instigater
09-23-06, 00:16
Redzi, kaa cilveeki staastiija, tad ielas no pussporta un sporta atshkjiras juutami.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.