View Full Version : R600 ēdīs 250W
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34446
Nu ko ar 1KW PSU neuztaisiit quad R600 sisteemu :D
Bļa, man tādu vairs nevajag :eek:..
Nu i nah tādu vājprātu..
Diez kā viņi taisās nodzesēt 250W karstumu, kas nāks arā no 10mm x 10mm čipša? Ar sauso ledu ??? :D
Nu sakiet ko gribat, bet tas ir jau par traku.. Man jau 1900XTX ~100C likās nenormāli, tad kas būs te?
Pagaidām gan tās ir tikai baumas.
Tomēr tas, ka pirmās paaudzes DX10 kartes būs varen rijīgas, tas visbiežāk apšaubīts netiek. Jautājums tikai, cik tieši :D
To pašu teica par P4 krāsniņām, bet tomēr taču kautkā tās dzesējas :)
Tagad par 1.5kW barokli lētāk būs nopirkt 3x400W FSP un saslēgt kopā uz vienu kompi un pēc tam spēt tik piķot Latvenergo.
A moš ATI ir noslēdzis kādu slepenu līgumu ar energokompānijām? :D :D :D
To pašu teica par P4 krāsniņām, bet tomēr taču kautkā tās dzesējas :)
Tagad par 1.5kW barokli lētāk būs nopirkt 3x400W FSP un saslēgt kopā uz vienu kompi un pēc tam spēt tik piķot Latvenergo.
A moš ATI ir noslēdzis kādu slepenu līgumu ar energokompānijām? :D :D :D
Saucās ATI energo pakts :D
Kaut gan Nvidia, kas sēž uz 90nm rīs vēl vairāk moš :rolleyes:
Tipa G80 būšot 80nm...
Pie tam nVidia šobrīd ir priekšā tādā relatīvā rādītājā, ko var definēt kā "grafiskā čipa veikstpēja" pret "tranzistoru skaitu", ja nemaldos
Baumas ne baumas, bet chips buus liels un kompliceets, un nebriinos ja peak power consumption buus virs 200W.
Zheel ka pirmaas kartes buus 80nm nevis 65nm :/
Es lasiju (www.overclockers.ru) tadu baumu par G80 :rolleyes: it ka kompolekta bus arejajs PSU special for VGA :cool:
btw: ja nemaldos, tad liekas ka ASUS kaukto lidziigo jau ir darijs ar 6800DualGPU kartem...:rolleyes:
par G80:
http://www.overclockers.ru/hardnews/23320.shtml
http://www.overclockers.ru/hardnews/21582.shtml (PSU razzotajie jau doma par VGA PSU)
http://www.overclockers.ru/hardnews/20874.shtml
http://www.overclockers.ru/hardnews/22464.shtml
P.S. isak sakot, kad iznaks tad arii redzesim kas un ka bus :)))
ATi varētu rīkot akciju divi vienā - nopērc videokarti un iegūsti arī elektrisko sildītāju.
Jāpadomā. Varbūt būs izdevīgāk nopirk R600 Crosfire un atslēgtiies no centrālapkures... :D
Par G80 vispaar kliist vis jociigaakaas runas, ka iespeejams vinjai buus nestandarta Ram daudzums uz borta, kas tas buus chips kuraa tikai 30% ir veltiiti DX10 grafikas rendereeshanai. Jaa un par to PSU arii dzirdeets.
Izskataas ka muusu miilie ATI un nVidia ir aizgaajushi pa taalu :rolleyes:
ATi varētu rīkot akciju divi vienā - nopērc videokarti un iegūsti arī elektrisko sildītāju.
Jāpadomā. Varbūt būs izdevīgāk nopirk R600 Crosfire un atslēgtiies no centrālapkures... :D
Elementāri...
Man jau tagad sistēma, kas patērē nu 350-400W pie OC uz gaisa dzeses normāli piesilda istabu tā, ka izejot koridorā liekas, ka baigais dubaks..
Tur, kad video vien 500W bliezīs arā vjadzēs logu turēt vaļā :D
zato ziemaa mazaak pa apkuri buss jaamaksaaa... :D :D :D
ta videokarte edis gandriz tikpat daudz cik tagad viss mans kompis kopaa :eek:
tas saak palikt neizdeviigi :rolleyes:
Suuds veel ar to reekinu pa elektriibu, bet vinai noteikti buus super skalja dzese lai shito briesmoni nodzeseetu. Taakaa WC buus jaaliek tiem kas miil klusumu.
Sho secinu vadoties peec taa kaads trobelis bija no 1900XT... :mad:
HX_unbanned
09-18-06, 17:17
Sifozi!
Tu ceri, ka WC spēs nodzesēt?! Pie full load tie 250W uzmočīs tādu siltumiņu, ka nāksies piemontēt tīklam kādu freezing'u :)
Tak jau pirms gada bija skaidrs, ka iekš PC būs PSU4SYS un PSU4VGA -> ko vēl var ņemties ap to?
Karoče gribēšu redzēt to drosmīgo, kurš pirmais uzliks QUAD ...
:p
?
4x R600? :D Man principaa PSU powah pietiek :]
tikai video pietiks,bet pārējam? cik palasīju overclockers.ru,tad ATi it kā mēģinās tomēr nodzesēt kaut kā to briesmoni ar gaisu,bet dzesi sola 3 slotu biezumā (tikai baumas!!).Man domāt,ka viņi drīzāk nedaudz piegriezīs tam chipam skābekli,lai varētu normāli nodzesēt,nekā mocīties ar nemitīgajiem RMA no pārkaršanas.
Un es vēl savulaik domāju, ka 6800ULTRA ir karsta :D un tālāk vairs nav kur iet :D
HX_unbanned
09-18-06, 18:06
Ak tu vells, Angelz -> nenovērtēju EOZ ...
Davai, tad tik pics ieliec :)
Tak tagad šeit ir citas kategorijas, Raivo! >>> P4 sauca par krāsniņām, 6800Ultra par cepeškrāsnīm - tagad būs metālkausētava ...
Are you ready for OC, friends!!!???
tikai video pietiks,bet pārējam? cik palasīju overclockers.ru,tad ATi it kā mēģinās tomēr nodzesēt kaut kā to briesmoni ar gaisu,bet dzesi sola 3 slotu biezumā (tikai baumas!!).Man domāt,ka viņi drīzāk nedaudz piegriezīs tam chipam skābekli,lai varētu normāli nodzesēt,nekā mocīties ar nemitīgajiem RMA no pārkaršanas.
Neredzu prbl veel vienu 1.1Kw PSU paaicinaat talkaa... :D :D :D
HX, protams bet pagaidaam till November no h/w :]
pag.tev jau ir 2gab. jamie? mjā... un kāds ir rēķins?
pag.tev jau ir 2gab. jamie? mjā... un kāds ir rēķins?
Kaada skjirba cik, cik vajag tik buus, es tach esmu EOZ Burnerz! :D
nazvanjie objazivaet? :D mjā,smagi...
Sifozi!
Tu ceri, ka WC spēs nodzesēt?! Pie full load tie 250W uzmočīs tādu siltumiņu, ka nāksies piemontēt tīklam kādu freezing'u :)
Tak jau pirms gada bija skaidrs, ka iekš PC būs PSU4SYS un PSU4VGA -> ko vēl var ņemties ap to?
Nu maneejais PSU divas briivi pavilktu, varbuut pat triis.
Domaaju ka WC spees tikt galaa, kaut cik :rolleyes:
Bet taadai quad Crossfire sisteemai nav jeegas ja nav Kentsfield procha, bet speeles pagaidaam atbalsta max divas cores.
Da bl** neviens sapraatiigais domaaju ko taadu nebuuvees, jo tam vnk nebuus iisti jeegas, jo visaadi ierobezojumi staasies celjaa.....
Pietiks ar divaam karteem liidz aciim. Es katraa zinjaa neapsveru domu, ka pirkshu vairaak par divaam, iespeejams ka lieliski pietiks ar vienu R600.
Aiznaakamajaa LP varees (ja kaadam buus mobo ar quad atbalstu) samest no tiem kas buus iepirkushi R600 vienaa kastee, un uztaisiit kaadu rekordu ieksh 3Dmark.
Nu maneejais PSU divas briivi pavilktu, varbuut pat triis.
Domaaju ka WC spees tikt galaa, kaut cik :rolleyes:
Bet taadai quad Crossfire sisteemai nav jeegas ja nav Kentsfield procha, bet speeles pagaidaam atbalsta max divas cores.
Da bl** neviens sapraatiigais domaaju ko taadu nebuuvees, jo tam vnk nebuus iisti jeegas, jo visaadi ierobezojumi staasies celjaa.....
Pietiks ar divaam karteem liidz aciim. Es katraa zinjaa neapsveru domu, ka pirkshu vairaak par divaam, iespeejams ka lieliski pietiks ar vienu R600.
Aiznaakamajaa LP varees (ja kaadam buus mobo ar quad atbalstu) samest no tiem kas buus iepirkushi R600 vienaa kastee, un uztaisiit kaadu rekordu ieksh 3Dmark.
Izaaneet Japaanju ninjas un Jenkjus? :D
Buusim Letinju Laachpleeshi! Visus aaaned! :D :D :D
vimba_zlobnaja
09-18-06, 19:21
Jau tagad pietiekami viņus ānē. Brāļi no ziemeļiem - skandināvi ir biku spēcīgāki imho.
Vikinguz arii aaneesim! :D
HX_unbanned
09-18-06, 19:30
ni***a neānēsim ...
kad būs EOZ Quad Burningz gatavs, šamie jau būs sabāzuši ar notwīkotiem OS'iem u.c figļi-migļiem ...
Sifozi!
Da kādi tur ierobežojumi?! Tie būs pilna paskaļa! Šitādi un tādi tiliti ...
4real būs elementāri - vienā jaukā brīdī izdomās latvenergo uzcelt tarifus, un tad sūkāsim ledu ar saviem R6xx kodoliem.
Angelz!
Spēcīgs iemesls kko tādu celt :)
< pieminēšu, ka mans case būs tam piemērots .. > - ja incē, tad pm ..
Tik neaizmirsti - turu pie vārda!
hm. LP, SAKI! ES JAU PIEDALĪTOS, JA NEBŪTU HRENOVAIS VECUMA CENZS ...
Kuru uztrauc, ka viņa karst? manuprāt tas uztrauc vairāk ražotāju, nevis patērētēju. Manispēc kautvai 5kw karstumu izdalītu....
Kuru uztrauc, ka viņa karst? manuprāt tas uztrauc vairāk ražotāju, nevis patērētēju. Manispēc kautvai 5kw karstumu izdalītu....
Un tad būs: "Ja gribi sēdēt pie pc, tad maksā man 50sant dienā"
HX ko tu par to elektriibu streso, 100W vairaak, nu un? Da pofig.
Manaa maajaa spuldziites kudi vairaak noeed nekaa kompis :D
Var samest HW kopaa. Uztaisiit LN vai DI ieksh LP un paraadiit aani tiem skandinaaviem :D
Ierobezojumi taadi, ka speelees to jaudu neredzees no tiem 4iem monstriem, tur tikai kaada benchu perga testam der.
Un kuram mums tee buus LCD ar 20xx:15xx izskjiirtspeeju lai maniitu speelukaa atskjiriibu?
Taakaa Quad risinaajums tikai sacensiibu noluukiem manupraat... vai totaali ekstreemam 5k+ Ls kastes iipashniekam.
HX_unbanned
09-18-06, 20:13
Nu jā, tas būtu cool, visiem kopā, draudzīgi, blablabla uzmočit vienu DI/LN Party, bet par Skandināvu ānēšanu es negalvoju - šamiem bija divi džekiņi, kas pastāvīgi taisīja WR ...
Jopcik, a man nestresot - drīz jau būs pilns keiss ar diodēm un citām herņām, tāka senči pieprasīs taxi par PC uasge .. (!!!) Alright, tas jau offtopicā :)
Tās cenas augs un augs ...
Varu saderēt, ka te parādīsies kādsa topiks: "Kompis rubās ārā - Ko-Man- Darīt?!" grrr
Jaaa bija viens laikam Sampsa vai kaa tur un otru neatceros.
Bet vinjiem jau arii tikai uz iisu briidi tiek taa HW ko benchoties, vismaz kad meeginaaja rekordu ar ATI HW toreiz taisiit.
Cik saprotu uz globusa ir maz cilveeku kam maajaas meetaajas Quad video risinaajums,sanaak jo lielaaka iespeeja mums paspiideet. :D
Nu kopsh paraadijass GX2 Quad nav nekaads briinums :) Un vispaar Nvidia Rulez ! Un Ati laikam arii no CF atteiksies... beidzot :)
HX_unbanned
09-18-06, 21:04
Interesanti ..
Beigās iznāks kā, ka Nvidia paņems Multi-GPU tirgusnišu, bet ATi Single-GPU ?!
Tādā gadījumā cenas astronomiski paaugstināsies, un tas vairs nebūs labi. ... OMG!!! ... :confused: :rolleyes:
Ojj, atkal offtpoikā aizgāju ... :(
Godiigi sakot shobriid ATI ir tas pats kas Intel v.s AMD kaadu laiku.. tas par jaudaam... Principaa tas ir nepraats ka viens VGA pateeree tik pat cik visa system summari....
Nu kopsh paraadijass GX2 Quad nav nekaads briinums :) Un vispaar Nvidia Rulez ! Un Ati laikam arii no CF atteiksies... beidzot :)
Ir links? :confused: :rolleyes:
http://www.techpowerup.com/?17379
Mwahahahahhaha lololololol pmsl pmsl /rofl /rofl g3g3g3g3g3g3g3^^^
AndzX8-842
09-19-06, 16:04
Nu na**g inquirer lasāt, tur taču pilnīgas muļķības raksta, dzeltenā prese. I tie 180W ir par daudz(ja tā ir vispār patiesība), labi, būtu, ja tādas video kartes kā laptopos piedāvātu iegādāties arī izmantošanai galddatoros, cena augstāka, bet ēd mazāk elektrības, uzdzīt arī vairāk(pēc idejas) varētu.
Ja būs ārējais strāvas avots atsevišķš video kartēm, tad no vienas puses labi, bet, ja gribēs dzīt augstāk, tad varētu būt vajadzīgs iepirkt atsevišķu jaudīgāku to ārējo barokli, a kas viņus sākumā ražos, neviens jau neražos vai būs baigajās cenās entuziastu varianti, es domāju.
Laiks raadiis...
Nu tad sanaak mans PSU vilktu 4ras R600 :D
Bet kaut kaa neticaas shim ciparam, vismaz ne tajaa gadiijumaa ja pirmie R600 buus 80nm veidojums :rolleyes:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.