PDA

View Full Version : AMD A serijas procesori

sarkanaodze
02-01-12, 01:34
Sveicinati , neslepsu esmu AMD entuziasts , jo sis razotajs ar savu ierobezoto budzetu sad tad izlaiž kko inovatiivu against INTEL .
patik ari tas ka nav smagi jaterejas , gadijumos ja sanak mazas klumites taisot OC :D
tad nju ta interesee ir kads nonemis skaidu kadam A serijas procim ?
CPU iebuveto videokarti uztaisijis crossfire ar atsevisko VGA ?
pec manam domam ar AMD sanak large un cheap playgrounds prieks OC cienitajiem ....
lapojot so forumu esmu ieverojis ka daudzi ir INTEL fani .....

Blackadder
02-01-12, 08:49
Diemžēl racionālie apsvērumi šobrīd ir labvēlīgāki Intel. Ņemot vērā vēsturisko pieredzi, nav gluži tā, ka AMD ir finansiāli nabadzīgais mazais brālis, kas tikai izmisīgi cīnās pret Intel tirāniju. Galu galā, pirms Intel ieviesa Core arhitektūru, AMD procesori pat ar mazāku frekvenci kopumā kādu laiku bija jaudīgāki. A-sērijas proči - mhm, vai neskaitot Tevis minētos iemeslus, nu, to pašu OC eksperimentu un tīras intereses vārdā, ir kādi praktiski apsvērumi tos izvēlēties? Bet citādi - nelaime jau ir viena vienīga - par gandrīz to pašu naudu šobrīd Intel spēj piedāvāt labāku veiktspēju...

Blackadder
02-01-12, 08:52
p.s. Lai kā es arī vēlētos, lai AMD atgūstas no Buldozeru neveiksmes, un dod pretsparu, uz šo mirkli ir grūti rast pamatojumu maksāt par AMD procesoriem to naudu, kas tiek prasīta... :(

Skarbais
02-01-12, 09:51
Ar APU nekāds dižais OC nesanāks.
Labāk kādu X4 Athlonu tad panjem.

Parlee
02-01-12, 11:34
APU ir powers, mazs, jaudīgs un lēts.

sarkanaodze
02-01-12, 13:40
es ar ta domaju viena procitii ir gan linearais gan paralelais procitis , un iegustam augstu efektivitati attieciba pret degvielas paterinu :D
domaju ka laptopiem sis varetu buut labs risinajums kombinacija apu + extra vga crossfire