PDA

View Full Version : Logitech mx610 pieslēgšana pie pc, bez raiditāja...

xexe
09-15-06, 14:14
http://www.am-pm.lv/images/mx610_l.jpg
Tātad sākšu visu no sākuma pirm kāda laika,tas ir pirms diviem ar pus mēnešiem, tika iepirkta šī pele, viss bija kārtībā, līdz šai nedēļai, kad notika šis tas negaidīts :(, bij pavisma parasta diena kā jau visas dienas, uz skolu, pa lekcijām, un tad pirms pēdējās lekcijas sapratu ka pārejo no vienas auditorijas uz otru esmu pazaudējis raidītāju, protams mēģināju atrast, bet nekā, tāta'd jautājusm ir sekojošais vai šo peli var kaut kādā veidā pieslēegt pie datora bez raidītāja?, vada saprotams nekāda nav.

deff_ins
09-15-06, 16:42
pele zilzobīgā ne? vot ja tā - tad man šis ar interesē :)

Nexodus
09-15-06, 17:14
Man ir aizdomas, ka tu tagad "vļip"...
<IMHO>
Ja pele ir bluetooth, tad katram raidītājam ir sava unikālā frekvence ar kautkādu novirzi, lai pele nekonfliktētu ar citām pelēm un citiem pribambasiem. Vienīgais, ko varētu mēģināt ir kautkādā veidā ar kādu bluetooth adapteri, kuram ir plašs diapazons, noskanēt frekvences un tad citam bluetooth adapterim iešūt iekšā to pašu frekvenci, kas pelei...
</IMHO>
Cits bluetooth adapteris atpazīst?

deff_ins
09-15-06, 17:16
mēs reiz čakarējāmies - mūsu hvz peli neatpazina neviens zilzobis :(

Angelz
09-15-06, 18:53
Incanti, vai var peli noskaneet ar mobzi? :D

xexe
09-15-06, 22:34
nu jaa pele tjipa uz 2.4ghz frekvences, tas taatad laikam zilzobis, meegjinaaju ar iebuuveeto noshu graamatas adapteri bet nekaa :(, laikam jaapeerk jauna pele, jaapeerk kautkas labaaks, taa laiakm ziiime

Kunz
09-17-06, 19:56
Varbūt uzraksti Logitech ārzemju supportam - kazi, kaut ko jēdzīgāku pateiks, a varbūt pat piedāvās jaunu adapteri par peles puscenu, ja norādīsi jamējās serial#...

xexe
09-17-06, 20:18
o paldies par ideju noteikti pameegjinaashu