View Full Version : No kurienes w00t.lv nem info???
DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 21:09
http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=53251
no kurienes viniem info par pilseetaam? Neesmu nekur redzeejis taadu datubaazi kur buutu IP sadaliitas peec pilseetaam , man taads cujs ka tas ir smagaakais fufelis :-)
un shii vot vieta pieraada ka w00t.lv lielaakaa dala ir laames
http://www.bildez.lv/bildes/type44/max_power__boot/orig/1158240830.gif
Da nu, vairums internetā esošo vietu apmeklē IE lietotāji. Gan jau arī EOZ aina ir līdzīga (tb ~50%).
A par pilsētām - to var dabūt. Tik nezinu kā un no kā. Google Analytics taču arī statistiku par pilsētām devai, AFAIK.
Tas nevareetu buut LTC/NIC pakalpojums. Jebkuraa gadiijumaa viens no shiem fruktiem, imho, ir iesaistiits.
DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 21:57
tas nav ataisnojums ka kaads cituur dara mulkiibu :D :D :D :D
nu par taam pilseetaam mosh ar ;-) neesmu iedzilinaajies , bet buutu incanti taadu datubaazi dabuut
a taas pilsetas nav njemtas no profiliem? :rolleyes:
DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 22:34
domaaju ka ne , bet ...
Varbūt der šāds variants
run>cmd>tracert IP
Un iegūst visus posmus caur kuriem nokļūst lidz galamērķim tas pats taču darbojs pretējā virzienā. ;)
DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 22:58
vaitad tur uzraadas ip atrashanaas vieta pa pilsetaam , tacu nee
zeel ka linux nezinu nevienu taadu komandu :-)
Nu pēc provaidera takš var noskaidrot kas par pilsētu.
Linuxī tracert vietā ir traceroute.
Dead pat mana brīnum bloga statistikai ir tāda "fīča" .... Tā kā tas ir ārzemju counteris, tad jams neko vairāk par Rīga un pārējais nemāk izdalīt iekš Latvijas, bet principā tā lieta ir iespējama. Es nedomāju, ka boot tas viss ir safabricēts...
Tā Zigmāram ir jaunā foruma papildfīča... realitātē iečekots tas tiek Polijā...
DeadmaroZ-TLOTL
09-15-06, 09:46
Dead pat mana brīnum bloga statistikai ir tāda "fīča" .... Tā kā tas ir ārzemju counteris, tad jams neko vairāk par Rīga un pārējais nemāk izdalīt iekš Latvijas, bet principā tā lieta ir iespējama. Es nedomāju, ka boot tas viss ir safabricēts...
man ir gluzi po vinsh ir safabriceejis vai nee man intresee kuram ir taada datubaaze!
Instigater
09-15-06, 09:54
Nav taadas datubaazes. jo lielajiem provaideriem ir panjemti mizliiglieli IP adreshu apgabali, kuri tad pa gabalinjam daaljaa taalaak saviem kaktu kantoru ISP. Neviens shos datus nepieprasa, ja vien RIPE, kad pieprasa jaunu apgabalu, kursh grib zinaat, cik daudz ir izmantots liidz shim. Un arii tad tikai tik daudz, kurai firmai cik ir iedots un cik reaali izteereets.
DeadmaroZ-TLOTL
09-15-06, 10:21
vot man jau ar ta likaas , taatad vainu zigmaars ir totaali ap****s vai vinsh te baaz vati aubee :D :D :D :D
ir neliela piereze ar poliem .... apcakarees tevi pat aci nepiemiedzot ;-)
DeadmaroZ-TLOTL, nu saku tev, var to. Nezinu cik precīzi var noteikt tās pilsētas, bet var.
Es tev jau teicu - Google Analytics to dara. Palasi kautvai šeit: http://laacz.lv/blog/2005/11/16/google-analytics-its-working/
Taa jau ir lapas statistika.
Vinsh tak tur saka.. tikai 30% no lapas apmekleetaajiem ir lasa forumu.
Taatad pilniigi skaidrs, ka pilseetas netiek njemtas no foruma lietotaaju profailiem.
Diemzheel nav noraadiits pa kaadu laika posmu ir taa statistika :)
Ir tak pilniigi skaidrs, ka cipari atshkjirsies ja tas ir pa gadu vai pa meenesi :)
Pa pilseetaam.. manu praat nekaa iipashi nereaala. Vienk savac to infu kuru dod ripe.net un viss.
Nu nav vinja preciiza, bet nu kaada ir taada ir :)
DeadmaroZ-TLOTL
09-15-06, 10:42
Labi labi , bet no kurienes info? Tas ka kaads to dara tas nenoziimee ka viss ir kedaa un preciizi ;-)
Principaa shamaa forumaa var redzeet, cik nu patiesi bet shaadu taadu lietotaaju info par OS/browseri/IP utt. Skat. zemaak.
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1141&stc=1&d=1158306582
nu nav preciizi.. nav.
Dabiigi, ka lielajiem ISP ar daherishkje IP buus nepreciiza informaacija.
No Angelz iedotaas statistikas ir skaidri redzams, ka onlainaa ir vismaz 2vas laames :D
Kuum, tu no security viedoklja spried? :D
neredzeju nevienu i-exploreri, tik mozilla vai opera :D
Instigater
09-15-06, 11:25
:D Kaads neko nerubii!
Ak jaa, shitajiem lielajiem ISP, teiksim, ripe netaa buus piedefineets, ka riiga, bet reaali var kadi 80% adreshu buut izdaliitas pa regjioniem. attieciig statistikaa paraadiisies tie lauku regjioni kaa fakin'pilseeta
Tfu ****.
Pohains skatiens :)
Viss ok. Paluureeju veelreiz.. vairs neredzu laames :D
Yo! Peace !
:)
Ir arii lietotaaji ar IE5/6/7 :D
Angelz
Luudzu publisko laamju vaardus lai es vareetu nekaveejoties papildinaat ignore sarakstu!
Kā ta nu neviena IE. Šiem te ir IE: Chip, ImMAGin, Kolis.
Angelz tev tur nav pieejama aptuvena kopējā statistika par bowseriem?
+es arī - jo esmu darbā... :p
Angelz tev tur nav pieejama aptuvena kopējā statistika par bowseriem?
Var jau kaut ko statisteet, shamaa ko paraadiiju ir man/adminiem redzama realtime :]
upsss :o skatijos tikai sakumu (mozilla 4/ ...msie7) un taa priecajos par firefox, ka ie nemaz nepamaniju :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.