PDA

View Full Version : Rally Latvija 2006 (bildes)

perkonens
09-08-06, 13:07
Nu tad tā!

Pēc nepilna mēneša būs šī gada pēdējais čempja posms "Latvija 2006".

Visa infa kā jau vienmēr www.autorally.lv.

Ir parādījušies jau pirmie pieteikumi!

P.S. Tiem kas Rīgā un tās apkārtnē - tuvāk rallis vairs nebūs...;)

DeadmaroZ-TLOTL
09-08-06, 13:19
jaasaak biletes iepirkt

tolx
09-08-06, 17:46
meklēju transportu uz ralliju.Jūs abi,varbūt varam ko sabīdīt? :)

DeadmaroZ-TLOTL
09-08-06, 18:04
Nu redzees kas brauks , ja buus briivas vietas toc panemshu tevi liidz

tolx
09-13-06, 20:59
nu,kā jums jaunumi?
http://www.skandirallyteam.lv/?view=11

perkonens
09-14-06, 10:48
Jā, jā! Tā neko skandi džeki sasparojušies!

Jācer ka vēl kāds sekos viņu piemēram!

Nāks tuvāk, domāsim par brīvajām vietām mašīnā... ;)

DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 17:17
nu,kā jums jaunumi?
http://www.skandirallyteam.lv/?view=11

blaavien nu cik var kaapt uz taa graabekla ;-)

tolx
09-14-06, 17:19
nesapratu?

DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 17:27
kakova hrena te latvijaa vajadziigas wrc mashiinas? lai paraadiitu cik garsh ir gals? izmaksas neataisno meerki! Mezaks nopirka nu un tolks kaads bija? Es nerunaaju ka taa Mezaka mashiina defaltaa bija suuds , bet ...

tolx
09-14-06, 17:32
da nu labi... par Matīsu ir cits stāsts,tur bija citi mērķi un cits piegājiens.Šeit ir vairāk izklaide,jāparāda arī sevi.Mašīna ta īrēta,nekas nav pirkts.Man piemēram nav nekas pretī paskatīties šāda līmeņa tehniku tepat Latvijā.Turklāt,ja neesi pamanījis,tad ar WRC nacionālajos čempionātos neko nevar izcīnīt.

DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 17:58
Tieshi taapeec , bezjeedziigs pasaakums , kraana staipiishana

perkonens
09-14-06, 18:25
Nu bet lai jau staipa! Kas ta mums...:)

Mēs jau no tā tikai iegūsim! :)

A janu vēl kāds igaunis vai leitis padzird pa šādu pasākumu un arī atbrauc pamērīties ar žmerikiem :)

Es domāju ka būs labi ;)

DeadmaroZ-TLOTL
09-14-06, 18:42
Nu no tavas mutes Dieva ausii :D :D :D :D

perkonens
09-21-06, 15:57
Dalībnieku saraksts papildinājies! www.autorally.lv

Pievēršam uzmanību numuriem 48, 51... :)

Iskatās ka būs sīva cīņa starp Skandi un Falk... (kas protams tikai priecē)

tolx
09-21-06, 16:08
Nr. 51 vienmēr ir patīkami redzēt trasē,da ar jebkādu auto. Kā paliek ar transportu? ;)

perkonens
09-25-06, 17:54
Ar transportu ir sūdīgi, jo biju domājis, ka rallis notiek piektdien - sestdien (kā jau tas bija ierasts), bet tagad par svētdienu vēl neko nezinu... :confused: , nāks tuvāk redzēs :)

P.S. Nu sestdien jau līdz Spicei būs jāaizripo ;)

DeadmaroZ-TLOTL
09-25-06, 17:59
O tas jauki ka Sest. un Svee. vismaz domaa par skatiitaajiem , es par transportu zinaashu nedeelas viduu!

tolx
09-25-06, 22:09
dead,labāk tu man koļījies,kas ir ar vietām... :D

perkonens
09-26-06, 09:17
Viņam kulbā vienmēr vieta atrodas.... :) ;)

tolx
10-01-06, 19:49
tikko atgriezos no rallija vērošanas.bildes būs hvz kad.bija labi. :D

Andreass
10-01-06, 22:38
mees arii vakar bija pie Bensona. Sodien galiigi nebija tam visam laika.
Diemzeel nevareeja iisti redzeet darbiibaa abas WRC, jo nebija tam vietas. Uzraaviens jau bija labs, bet arii muuseejie neatpalika.

DeadmaroZ-TLOTL
10-02-06, 07:16
Nu nesaki , Ivara WRC gaaja kaa lops pa Alfa RDS teritoriju , liikumi tika uz asfalta nemti shkeerseniski , ko ar parastu rallija mashiinu ir izdariit pagruuti! Palika fokiks pie coma tapeec bildes buus vakaraa ;-)

Instigater
10-02-06, 08:38
Es jau taa paskatiijos, ka deads var nekur nebraukt, taapat viss deguna priekshaa notiekas. :D

vimba_zlobnaja
10-02-06, 10:50
Es tajā dienā trasi ar kājām izstaigāju, interesantākās vietas protams palika skatītājiem neaizsniedzamas (tieši runāju par jump vietām). Nez to ceļazīmi par sadalošo joslu kāds nenonesa pie pirmā līkuma? ;)

Andreass
10-02-06, 12:31
nee, celaziime palika vesela.
Nu jaa, bet tajaa liikumaa kur nesaas ieksaa teritorijaa bija tik daudz cilveeku, ka vietas laiciigi bija jaaienem. Mees apstaigaajaam tos skatu punktus, kur vareeja no Ulmanja gatves piekluut.
bija arii interesants tas liikums ar to celaziimi, bet veel interesantaak bija kaut kur ieksaa teritorijaa, kur no maza grants celja iebrauc teritorijaa, tur dazi pa skembaam nedaudz paskraapeeja prieksu.

vimba_zlobnaja
10-02-06, 12:47
Bračka redzēja to momentu kad viena ekipāža aizmirsa uztaisīt 180 grādu pagriezienu un aizgāja taisni... dārziņos ābolīšus palasī, jo faras dikti jau esot uz augšu rādijušas :)
Imho labākās vietas bija tajā šaurajā celiņā uztreiz no Spices, bet **** tur nelaida un muitas noliktavā, kur arī **** nelaida :(

DeadmaroZ-TLOTL
10-05-06, 01:53
No saakuma jau laida uz noliktavaam , bet veelaak vairs nee (cilveki tokeer ir cuuks un kretiini) , teritorijas iipashnieks vispaar pateica ka nozeelo ka laidis to barus iekshaa , ja nemaak uzvesties ta lai iet D... , aizbraucu ar vinu peec ralla paluureet kas notiek , nu cuuks vienu vaardu sakot ...

Nu taa reku arii blides , neizshkirotas , nav laika :D :D

http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_itemId=2308

http://dead.hub.lv/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=2336&g2_serialNumber=2