View Full Version : Monis izrubās pie Win XP loading'a..
Vienam koju biedram maza šaize..
Pirms pāris dienām pacēlis pc un lietotu moni.. Viss līdz šai dienai gāja ok.. Tad sagribējis notestēt vienu citu moni, ko kojās atradis.. Viņam default monis ir pierubīts pie PCI-E VGA.. To, protams, atrubījis, bet slēdzis to otru moni klāt mātenē iebūvētajai VGA.., bet tas monis vispār nekādu dzīvību nav rādījis, tāpēc slēdzis atpakaļ savu moni pie PCI-E VGA, bet tagad viņam tas monis pie Win XP Loading'a izrubās, bet pats pc it kā nē..
Kas varētu būt pa vainu? Mans domāt, ka kkas ar windu.., bet negribas neko darīt, iepriekš nepārliecinājies.. :)
Instigater
09-14-06, 12:42
izshkjirtspeejas un hercu mistrojums par lielu
Shaads gluks bija man kad liku PCI videokarti iebuvetas vietaa, kameer nebiju kaartiigi norubiijis iebuuveeto, arii jaunaa karte gaaja tikai liidz loading logam. :rolleyes:
Dīvaini tas, ka nevaru tikt safe modē.. Spaidu, spaidu, bet nekāda tolka.. Ir kādi ieteikumi, kā lai to dabon pie dzīvības? [monitoru].. :)
"Tad sagribējis notestēt vienu citu moni, ko kojās atradis.. Viņam default monis ir pierubīts pie PCI-E VGA.. To, protams, atrubījis, bet slēdzis to otru moni klāt mātenē iebūvētajai VGA."
Kas tas pa sviestu?
Kaapec PROTAMS jaatruba PCI-E un jaasleedz pie onbordiskaas ?
PCI-E kartei nav VGA ir tikai DVI un monim nav ciparu ieejas?
Kas tas pa muda****cko stulbumu kaut ko dariit pilniigi un galiigi nedomaajot ar galvu?
Lai dabuutu pie dziviibas.. saac ar to ka noshauj to mudaku kursh visu to aizsaaka :)
Tad atrubii biosaa to iebuuveeto suudu.
2kaart.. piepraud moni pie PCI-E
3kaart iesleedz pashu monitoru. (****g ku biezhi sho lietu aizmirst)
VGA - video graphic adapter.. :)
Iemēģinās, ko ieteica, tad manīs.. :)
VGA - Video Graphics Array
tur nekam nav nekaadas vainas, vai nu dabu LCD moni kuram po par herciem, un kuram ok izshkjirtspeeja, var arii parastu moni, palaid uzliec mazaaku izshkjirtspeeju un liec klaat saveejo..
Vai arii dabuu iekshaa vinju safe mode.., ja ari nekas no shiim te lietinjaam neliidz, tad noreipairo win no diska, visa info kaa arii visas progas paliks tikai kjip win bus paarlikts un Tev viss tur ies..
man tas pats bija ar kadu vecu kompi un video kura automaatiski paarsleedzaas uz tv out..
To vai kompis straadaa var paarbaudiit to sleedzot iekshaa piesleedzoot pie tumbinjaam vai vinjsh tur iegaudojaas vai nee.. tas protam der tikai tad ja ir viens users...
Peec manas pamaaciibas paljubomu visam jaaiet.. :)
Viss bumbās.. Pirms pāris dienām vnk. reinstall win un ir ok.. Vnk. windai kkas ar driveriem nogļučīja i vsjo..
Tas atrastais monis tagad godam kalpo jau pie cita pc.. ;)
Man tagad arī ir tāda pati problēma :(
Vai tiešām neviens nezin kā to atrisināt nepārinstalējot windu?
DeadmaroZ-TLOTL
09-19-06, 22:50
nu cik var staatiit , ejam safe mode , nonesam video kartes draiverus , laadeejaamies normal mode un liekam atpakal draiverus
Tur jau ir tā lieta ka caur safemodu arī monitors izslēdzas.
V
DeadmaroZ-TLOTL
09-19-06, 23:03
tad nemam aaraa video karti liekam pci video laadeejamies , nonesam video draiverus izdzeesham registrus
it kā jau tas viss tika darīts, bet es nezinu vai esmu kārtīgi nonāvējis tos registrus :) un pagaidaam veel nekas nesanaak.
man arii kautkas līdzīgs gadījās - tad es 1. reizi vindu pārliku... Biju uz desktopa propertijos atslēdzis video driveri - samējais tik viegli atslēdzams. atsleedz restartējies un melns ekrāns. - es jau tavā vietā provētu sys restore..
Visi stilīgie to ir atslēguši značit es arī :D
Noo stress šodien mierīgi pārlikšu windu un viss!
Man tagad arī ir tāda pati problēma :(
Vai tiešām neviens nezin kā to atrisināt nepārinstalējot windu?
man pavisam nesen bija kaut kaads liidziigs gljuks..pieliku jaunu moni..viss iet..kameer biju darbaa siikais bija kaut ko samakareejis kaa rezultaata peec xp loading screen ekraans melns :)..jauno moni biju pievienojis tai lielaakajai izejai (nezinu kaa to preciizi sauc)..nu paarliekot no "lielaas" ieejas uz standart old skul ieeju uzliekot monis atkal saaka raadiit un veelaak parliekot uz "lielo" arii gaaja un iet :)
Esmu jau windu paarinstaleejis un viss iet :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.