View Full Version : Kautkas notika ar skanju!
Vakar paarliku PC citaa korpusaa un iesleedzot skanjas vairs nav! Ja uzgriez griiidaa skalumu uz tumbam, tad var dzirtdeet knapi knapi kautko! Vai taa vareetu buut nodegusi? Iesakiet luudzu ko dariit!
Domaaju ja buutu nodegusi nevareetu dzirdeet neko (mosh skannas pastiprinaataajs nobeidzies) !
Integreetaas skannas patieshaam biezzii mirst :)
Mosh vienkaarshi pagriez skllumu vairaak !!!
Tad veel ir taada lieta kaa mute reizeem kkeksiiti neizkkeksee un neskan (taavaa gadijumaa tas laikam nederees, jo skanna bija)
da biezhi gadas ka iebuvetajam soundam drivaki nolec, pamegini uzmet pa jaunam.;)
Man taa pati probleema, tikai ir atsevishkja skanjas karte. Peec paarlikshanas skanja uz max ir knapi sadzirdama. Bet nav tikai skanja no ārējā avota, ja padod uz kartes ieeju. Ja skataas filmu vai laizh muuziku kompii skanja ir normaala.
Nu tad mosh sabaazhiet pareizajos cohumos shtekerus un iesleedziet tumbinjas ? :)
Kaa paarlikshana citaa keisaa var nobrucinaat driaverus?!!? Esmu stulbs un man nepielec. Luudzu paskaidrojiet!!! Steidzami!!!! Draiveri nolec :) No diska nolec?
Nu tad jaaskatas keisaa.. iespeejams nekur taalu nebuus aizmukushi :)
Nu tad mosh sabaazhiet pareizajos cohumos shtekerus un iesleedziet tumbinjas ? :)
Kaa paarlikshana citaa keisaa var nobrucinaat driaverus?!!? Esmu stulbs un man nepielec. Luudzu paskaidrojiet!!! Steidzami!!!! Draiveri nolec :) No diska nolec?
Nu tad jaaskatas keisaa.. iespeejams nekur taalu nebuus aizmukushi :)
:D Taisniiba ! Iereecu labi :)
es iesaku veikt prekukainju pasaakumus ... skanjas draiveri mazi un maybe ljauni tarakaani ir aizvilkushi ...
BTW - paskaties, vai kontakti nav atnaakushi valjaaa.
Pieziime - turpmaak kasti paarvietoshu celofaana maisaa, lai izbirushos draiverus vareetu eerti salasiit.
Man skanja aizgaaja. Kas bija par vainu taa arii nesapratu. Bet, kad ieliku kjeksi pie mute Line-in un peec tam nonjeemu viss aizgaaja.
Mož ar naglu ausi čakarēji? :D
offtopic, bet ar kadu urbi tu matesdeli pielagoji jaunajiem keisa coberiem? :D
mok stulbi izklausās, bet varbūt esi iespradis rozajā caurumiņā???? :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.