View Full Version : Kāds strādā tel. servisā?
Ir interese pēc servisa. Konkrēti pēc detaļas.
Vajag displeju jaunu priekš Samsung Galaxy S II GT-i9100
Diemžēl gorilla nenosargāja pret marmora uzbrukumu, so vjg jaunu displeju, bet lētākais, ko atrodu, ir 150$ plus muita, laikam jau.
Varbūt kāds caur servisu var lētāk dabūt? :shura:
tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats jeb tu gribi lai tev vēl arī nomaina?
tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats jeb tu gribi lai tev vēl arī nomaina?
Kļūda, kļūda!
Pareizi būtu:
"tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats vai tu gribi lai tev vēl arī nomaina?"
Pamatojums: paskaidrojuma saiklis jeb saista sinonîmus, piem., telefons jeb tâlrunis.
Nepievērsiet man uzmanību, esmu iejuties latviešu valodas skolotāja jomā. :shura:
Kļūda, kļūda!
Pareizi būtu:
Pamatojums: paskaidrojuma saiklis jeb saista sinonîmus, piem., telefons jeb tâlrunis.
Nepievērsiet man uzmanību, esmu iejuties latviešu valodas skolotāja jomā. :shura:
pirms "lai" ir jaliek komats :coffee:
skolotajs :D
edit:
Pareizi butu - "tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats, vai tu gribi, lai tev vēl arī nomaina?"
vot kak....
Kļūda, kļūda!
Pareizi būtu:
Elektroniskais bubinators - Silvija, bija kādreiz tāds raidījums pa LR1:shura:
Elektroniskais bubinators - Silvija, bija kādreiz tāds raidījums pa LR1:shura:
VOT - visu laiku nevarēju atcerēties, kā to sievieti sauca! Paldies! :shura:
pirms "lai" ir jaliek komats
skolotajs
edit:
Pareizi butu - "tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats, vai tu gribi, lai tev vēl arī nomaina?"
vot kak....
Uhh, ja es te komatu kļūdas forumā labotu, tad vispār no EOZ nevarētu noiet. :D Bet šitādas "pareizrunas" kļūdas gan man patīk izskaust/labot. :shura:
VOT - visu laiku nevarēju atcerēties, kā to sievieti sauca! Paldies! :shura:
Uhh, ja es te komatu kļūdas forumā labotu, tad vispār no EOZ nevarētu noiet. :D Bet šitādas "pareizrunas" kļūdas gan man patīk izskaust/labot. :shura:
+1 :)
Visvairak piedur, kad raksta nau :shura:
Paldies, par kļūdu labošanu! :D
Nu ja vēl muita pie 150$ un moš vēl transports, un gaidīšans svētki nezin cik ilgi + vēl nezini kas Tev atnāks, vai tiešām original, tad nu nafig, reku ļoti līdzīgs cipars tepat uz vietas:
http://www.mobilemonsters.lv/lcd-displeji-samsung.html?sort=products_sort_order&page=3
pirms "lai" ir jaliek komats :coffee:
skolotajs :D
edit:
vot kak....
Ja labo, tad līdz galam! :shura:
Teikums jāsāk ar lielo burtu. :)
Kā arī stils nedaudz jāpielabo.
Pareizi būtu - "Tev vajag tikai stiklu un mainīsi pats, vai tu gribi, lai tev nomaina?"
Pats mainīšu. Ar tādām lietām esmu uz Tu, so problēmu ar to nebūtu. Digitaizeris vroģi strādā, bet neesmu pētījis pašu displeju... mož nemaz pliku displeju nomainīt nevar? Un pliku displeju atrast arī nemāku, vai arī nav.
+1 andrisri par mobilemonsters linku... bieži tur iepērku detaļas, bet nebiju iedomājies šoreiz tur paskatīties :)
Ja nu kāds spēj dabūt lētāk ekrānu+digitaizeri par 100Ls, tad laipni gaidu piedāvājumus ;)
P.S.
Hrenovie latviešu valodas skolotāji :shura::shura:
S2 NEVAR!! nomainiit atsevishkji displeju un digitaizeri, vinji ir fused, kaa IP4. ieksh UK ir par sub 100 maarcinjaam, kas ir ap 70 ls.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=galaxy+s2+digitizer&_sacat=See-All-Categories
nezinu, kaa ar pastu uz lv gan. pasham uz shejieni, ja suuta no londonas, vinji naak 1 - 2 dienas.
Kļūda, kļūda!
Pareizi būtu:
+1 :D:D:D
S2 NEVAR!! nomainiit atsevishkji displeju un digitaizeri, vinji ir fused, kaa IP4. ieksh UK ir par sub 100 maarcinjaam, kas ir ap 70 ls.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=galaxy+s2+digitizer&_sacat=See-All-Categories
nezinu, kaa ar pastu uz lv gan. pasham uz shejieni, ja suuta no londonas, vinji naak 1 - 2 dienas.
nu tā man arī šķita. Paldies par info... esmu jau apzinājis ebay piedāvājumus... gan de... com... arī co.uk.
Pagaidām pētu kkādas atsauksmes par tiem displejiem, kuri nākuši no honkongas... LV tirgum tie ir lētākie, ko piedāvā ebrejs. Tie, kuri nav no honkongas, tiem cena jau tāda, kā iekš LV. Telefonu taisu priekš sevis, tamdēļ gribas kvalitatīvu ekrānu... nevis kkādu ar nekvalitatīvu ekrānu un bez gorilla glass... ja es savu ar visu gorilla glass sasitu, tad bez man toč viņš nav vajadzīgs :)
a kam tad šitais brīnums domāts? :D
http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-S2-i9100-Outer-Glass-Lens-Screen-White-/120814182034?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c21161e92#ht_721wt_952
Lai aziāti no Tevis 19 doļus nokāstu :shura:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.