View Full Version : Opteron 148 taisa pigoriņus..
Lieta tāda, ka paņēmu Opteron 148, kurš brīvi iet @ 2920mhz @ 1.47V stable on air.. Lieta tā, ka ieliekot savā kastē, tas @ 2750mhz ir stabils.. Bet augstāk vairs nav.. Nesaprotu, kas pa lietu.. Mātenē diez vai būtu vaina, jo iepriekš opteron 144 izspiedu brīvi 3006mhz [protams, nestabils].. Ramam arī nevarētu būt vainas, jo mēģināju visādas kombinācijas.. Tāpat nekā..
Varētu kāds pateikt, kas pa vainu? :(
Liels paldies!..
did you reset BIOS ?
chech kulera stiprinajumus ...Kas varētu būt ar coolera stiprinājumiem? It kā temp. normālas..
Biosu sākuma resetoju.. Tagad jau 2 reizes esmu pārflašojis biosu.. Tiešām nezinu, kas pa vainu.. :(
Tu labi zini ka tas "brīvi iet" tiešām arī bija?
Jā.. Screeni bija utt.. Pirku no uzticama cilvēka.. :)
Nevienam pat neiešaujas galvā nekas, varbūt kāds sīkumiņš..?
banāla nesaderība? mēģināji voltus arī likt vismaz tikpat lielus?
Jā.. Mēģināju pat biki lielākus, bet tāpat nav dzīves.. :(
ir skrīni,kur tas CPU darbojas uz vecās plates?
Šeit uz 2920Mhz prime stabils (http://foto.inbox.lv/albums/martinimm/26-05-2006/2_9.jpg).. Un vēl ir arī, kur @ 3020mhz bootmark'ā.. Tā kā es tiešām nezinu..
Pamēģināšu izņemt ārā un tad pa jaunu ielikt, bet nezinu, vai līdzēs..
Par maz info te raksti
Mem contra ta shim cpu ir cita :)
Taa kaa nomet RAM dalitaju uz minimalo, 2T un tad sac celt
Tur jau tā lieta, ka tas tika viss darīts.. Tāpēc esmu nesaprašanā..
Kādu vēl infu vajadzētu? :)
BUM! :) Vēl joprojām tāpati problēma aktuāla.. :(
Da man bija tā, ka kashelz turēja 146 24/7 uz Ultra-D 2.9Ghz,
bet atnesu pie sevis uz tās pašas plates, tā paša bios, tādām pašām atmiņām nevarēju nostabilizēt vairāk par 2.85... Kaut pakaries. Ja par daudz voltu, tad overheat un citas šaizes..
Pasaki kādas tev temperatūras!
Var gadīties, ka ja iet pāri 50C tad tev loģīski ka šis nestabils!
Saproti, man nestabils pat ir pie 35*..
Loģiskam izskaidrojumam tak jābūt.. :(
Instigater
09-14-06, 12:41
A tu domaa, ka ieliekot CPU vienmeer visas 939 kaajinjas ideaali sakljaujas? Mosh tu jau esi tik mainiijis prochus, ka tas mehaanisms ir padilis, izstaipiijies, ka tiiri vienkaarshi nav vairs tik labs kontakts? AA, tu kaajinjas nomazgaaji? Kaa nekaa tomeer tauki elektriibu kaut kaa diezgan suudiigi vada.
A tu domaa, ka ieliekot CPU vienmeer visas 939 kaajinjas ideaali sakljaujas? Mosh tu jau esi tik mainiijis prochus, ka tas mehaanisms ir padilis, izstaipiijies, ka tiiri vienkaarshi nav vairs tik labs kontakts? AA, tu kaajinjas nomazgaaji? Kaa nekaa tomeer tauki elektriibu kaut kaa diezgan suudiigi vada. Šitas ir dīvainākais izskaidrojums kādu esmu jebkad lasījis :D :D :D
Labs ;) !
Klau, vai tev tas uzticamais cilvēks tālu? Lai parāda kā tas opijs pie viņa rukā!
Moš viņam DFI, un iespējams, ka šis procis ar epxou ne visai sadzīvo...
Instigater
09-14-06, 12:54
nu kaa, ja visi tradicionaalie izskaidrojumi neder, tad jaasaak pieveersties misticismam. :D
Overclock nav preciizaa zinaatne - taa ir maaksla.
Man ir labāka ideja: ipašnieks nododot proci tālāk uzlika viņam porču :D
Un nokāva gaili uz epox bildes naktī :D
:D
Viņam nav dfi, viņam ir ASUS A8N-E.. Nu tā.. diez gan patālu..
P.S. Es katru reizi, ka lieku socketā, nomazgāju kājiņas.. :)
Varbūt ir kāds Jelgavnieks, kurš gribētu kādu brīvu dienu satikties un patestēt manu Opteron'u? :) Gribu pārbaudīt, kā uz citām platēm..
Ja ir kāds, tad atmetat PM.. :)
Citādāk esmu izmēģinājis viskaut ko, bet tāpat nekāda tolka.. :(
ja esi ar mieru atvilkt kādu dienu uz Rīgu,tad var pārbaudīt,kā uzvedas uz gandrīz tādas pašas plates.Mosh tiešām EPoX nemīl šos cpu? :D
Nu jāatzīst, ka tas ASUS ir galīgi nekāds..
Brīnums, ka viņam tik labi gāja :)
ja esi ar mieru atvilkt kādu dienu uz Rīgu,tad var pārbaudīt,kā uzvedas uz gandrīz tādas pašas plates.Mosh tiešām EPoX nemīl šos cpu? :DVaru kādu dienu atvilkt.. Piem., 6dien vai 7dien.. 5dien jāmauc uz dj tiesto, un Rīgā arī palieku pa nakti, bet cpu tak līdzi neņemšu :D Nu, nez.. Ja apmierina 7dien, tad varam kko sarunāt..
šonedēļ nesanāk,esmu pa weekendu Liepājā.Tad vai nu darbdienu vakaros,vai arī nakamajā weekendā.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.