View Full Version : Vajag atblokjeet trubu? Kur to Latvijaa izdariit?
Sveiki, tad nu taa, ienaaca man te dazjas trubas, vajag atblokjeet, lai straadaatu taas LV zonaa uz visiem tiikliem!
Taatad ir taads telefons Motorola V3X, jamo itkaa var ar kodiem atblokjeet, bet tos uzzinaat ir nereaali, uz arzemeem trubu negribu suutiit, tadelj varbuut kaads zin ieksh LV kur jamo var atblokeet?
Cik zinu atblokjeet var ar Smart-Clip iekaratu, bet kam taada LV ir un cik tas vareetu izmaxaat? Mobzim paarliku Brand softu uz NO Brand un pagaidaam straadaa Ok, bet vajag atkost tiiklus :)
Veel arii intereseetu kur var atblokjeet Nokia N70, ir arii taadi ienaakushi! :D
Marihuanam prasīji?
Nee, jams diez vai buus tik zinosh, lai gan var meegjinaat, piemirsu par vinju :( Shito verkji ir pagruuti atkost, Nokia N70 arii laikam ka nevarot pagaidaam atblokjeet :mad:
Kaut kur bija runa,ka Symbian bāzētos pie mums it kā nevar atbloķēt.Tā arī nesapratu beigās,kā tur ir.Bet tas N70 tāpat nestrādā?
Kaut kur bija runa,ka Symbian bāzētos pie mums it kā nevar atbloķēt.Tā arī nesapratu beigās,kā tur ir.Bet tas N70 tāpat nestrādā?
Fig, taa pat laikam neiet, neesmu ipashi mocijis tos Nokia telefonus, Motorollu gan te mocu, bet nu nekaadi nesanaak :mad:
Pamoci gan.Man māsai ir N70,Anglijā pirkts.Kā tur ar bloķējumu nepatiekšu,bet man liekas,ka ar LMT simkarti gāja.
Tieshaam neviens cits neko nezin?? :confused:
ko saka tas chalis, kura NR tev bija ?! :confused: :rolleyes:
ko saka tas chalis, kur NR tev bija ?! :confused: :rolleyes:
Neesmu veel zvaniijis, tuvaakaas dienaas buus jaazvana, ja nekas neparaadiisies, te jau kontakteejos ar vienu vechuku, nu ne ieksh Lv, jams teica, ka meegjinaas paliidzeet ar saviem sakariem un uzzinaat kur Lv ir taada iekaarta, kas to var atblokjeet! Suutiit arpus LV izmaxaas paaraak daargi :mad:
Man ari ir pasmaga interese ka dabut valja Nokia N70
DeadmaroZ-TLOTL
02-07-06, 23:24
nu marihuaans itkaa ziimejaas ka esot symbianus (6600 un ngage atblokeejis) un teicaas ka itkaa N series arii varot ;-) bet nu vina kompetenci es abshaubu jo kaa var nezinaat kas ir fbus un mbus nemoties ar mobiilajiem (atblokeeshanu un remontu) :p :p :p :p :p :p
Nu vot, liikrocim netiik ar uzticeet! Esmu jau atradis kaa visu atblokjee, bet vajag vienu stulbu prichendaali, kas maxaa nu paari par 100 Ls droshi! Jamais noteikti LV ir, tikai japaluudz, lai kaads, kam taads verkjis ir, to pareizi izmanto un atblokjee manu Motorola trubu :D
DeadmaroZ-TLOTL
02-08-06, 01:25
ja nav nosleepums kas tas pa verki?
Biju shodien aizkapis pie labaka,rekomendetaka meistara - lauzeja.
Zhel bet fakts - N70 ir neuzlauzham baltija, UK un IE esot grutibas sameklet kadu kursh lauzh (tikai tie kuriem ir shtati nokia rupnicas). N serija esot japardod un atviegloshot daudz galvassapes :(
Hmmm... njaa, riit cerams atblokjees man RAZR V3X :) Sanaaca, ka tepat Kuldiigaa ir cilveeks, kas to speej, labi ka taa, jaacer, ka viss sanaks kaa vajag un buus visi tiikla blokji nost :D
Būtu Siemens, tad vēl varētu mēģināt palīdzēt!
Nu ko džeks Kuldīgā, izdevās viņam kauko paveikt??!!
Būtu Siemens, tad vēl varētu mēģināt palīdzēt!
Nu ko džeks Kuldīgā, izdevās viņam kauko paveikt??!!
Protams, truba paceljoja bik pa Latviju, bet ir, viss kartiibaa! Iet kaa naakas un esmu apmierinaats ar sho trubu, vismaz pagaidaam! Ieper tas, ka softu var upgradot cik vien ienaka praataa ar USB mini kabeli, liidz ar to ari modificeet! :D
DeadmaroZ-TLOTL izceelies ar savu tupumu? :)
zinu,kas ir fbus un mbus...
esmu atkodeejis gan 3650,gan nokia 6600,gan n-gage QD.
Darbiiba notiek ar shaadu aparaatu:
http://www.tvnet.lv/resources/albums/marihuans_lieliskais/5042635/sa400140.jpg
un shaadiem kabeljiem:
http://www.tvnet.lv/resources/albums/marihuans_lieliskais/5042635/sa400143.jpg
Jaunajiem modeljiem diemzeel neder,taapeec driiz tiks paardotra shii iekaarta un tiks pirkta jaunaaka.
marihuans tu varetu paskaidrot kas tas ir kas redzams otrajaaa bildee? tik daudz vadu ar neta sstekeriem? :confused:
DeadmaroZ-TLOTL
03-27-06, 18:40
DeadmaroZ-TLOTL izceelies ar savu tupumu? :)
zinu,kas ir fbus un mbus...
tagad varbuut zini , bet ar shaubos , bet pirms paaris meneshiem necerta tu nezinaji , slinkums man to topiki mekleet kur kirils mekleeja kas vinam var telefonu atblokeetu .....
un ja ko gribi paardot tad luudzu postee peerk/paardod sadalaa
marihuans tu varetu paskaidrot kas tas ir kas redzams otrajaaa bildee? tik daudz vadu ar neta sstekeriem? :confused:
jaa,varu paskaidrot.
Gandriiz katrai nokiai ir savs kabelis,lai to vareetu flashot un atkodeet.
Siemensiem un samsungiem tie ir vairaak vienaadi.
SE telefoniem vispaar ir tikai 2 veidu.
DeadmaroZ-TLOTL vareetu buut,ka tad sapratu daudz,daudz mazaak :( :rolleyes:
DeadmaroZ-TLOTL
03-27-06, 18:59
labi fsjo miers , tas labi ja cilveeki maacaas un galvenais atdziist ka arii kautko kautkad nezina :p
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.