PDA

View Full Version : Galaxy SIII (I9500) - Pirmais četrkodolīgais telefons?

SaW
12-23-11, 17:58
Iespējams tikai baumas un kāds vēlējās kļūt slavenāks, bet..
Ivans Ilčenko (Ivan Ilchenko), vīrietis, kas šo e-pastu atsūtīja, apgalvo, ka ierīce ir aprīkota ar 5 collu 720p izšķirtspējas Super AMOLED displeju, 1.5 gigahercu četru kodolu Samsung Exynos 4412 centrālo procesoru, 12 un 2 megapikseļu kamerām, kā arī 32 / 64 gigabaitu ietilpību. Uz tālruņa būšot uzstādītas divas operētājsistēmas – Android 4.0 ar TouchWiz 5.0 interfeisu un pašu Samsung veidotā Bada.
Kā papildus tehniskos parametrus Ivans pieminēja microSDXC atmiņas kartes ligzdu, 4G LTE mobilā tīkla atbalstu, NFC, un pat USB 3.0.

Ja tas apstiprināsies, tik tiešām apsvēršu SIII iegādi.. Agrāk jau gan visur klīda baumas, ka tas būs aprīkots ar divkodolīgu 2GHz processoru (kādu īsti, nezinu).. Vispār rodas jautājums, kur šo jaudu varēs izmantot, ņemot vērā ka jau tagad S2 tā īsti neviena spēle/programma visu jaudu nepatērē, par akumulatora laiku laikam vispār nerunāšu :D Nu, cerams, kamēr aizbrauks līdz darbam, izturēs.

http://www.ubergizmo.com/2011/12/samsung-galaxy-s-iii-concept-rendering-or-leak/

http://www.bildites.lv/images/3fy1n7jjbf91y9uf5fsl.jpg

genius
12-23-11, 19:04
pļa :eek: jātirgo savu S2 prom, kamēr turās cena:shura:

Chewers
12-23-11, 19:06
Vot vot.. šis izskatās sulīgi. :)

shteecers
12-23-11, 19:10
Ņjā, lācis vēl nav nomedīts, bet āda jau sadalīta, es pat īsti nezinu un negribu iedziļināties nah tādu jaudu un tādu ekrānu, bikses ar papildus sekciju jāšuj lai to ievietotu kabatā.Man ar SGS1ir ar atliktiem galiem, vienīgais ko tajā telefonā gribētos labāku kameru un zibspuldzi. Perversuļi tādi :shura: ar saviem ekrāniem un kodoliem..

genius
12-23-11, 19:13
More is better! :beee: :shura:

Parlee
12-23-11, 19:13
Planšetīte ar iespēju pazvanīt :)

madkri
12-23-11, 20:26
5 collas būs par mazu planšetei :) Pats telefons izskatās zvērs, dizains arī acij tīkams, tik s2 liksies kā mazs puika blakus šim.

Kashelz
12-23-11, 20:42
Ja bus tads ka bilde, tad daudz lielaks par Samsung Galaxy S2 nebuus, shim korpuss teju vai pie pasha ekrana vispkart jau beidzas :ok: Izskatas ka pogu apasheja rinda ir tiri displeja iestradata ka jau citiem mdeljiem tas ir darits un filmas skatoties nebus redzamas.

Par CPU nu nez vai pat vajag no tiem 4 kodoliem, pietiktu jau atjauninaats Galaxy S2 procis ar vairak mhz un labaku GPU. Exynos 4212 ar 32 nm tehnologjiju pietiktu, vismaz neriitu tik daudz cik droshi vien edis 4 kodoili, jaskatas ko 4.0 Andritis radis daudzkodolu supporta. Ekrans jaacer bus ar pilno matricu, vismaz Super AMOLED Plus jabut pilnam, tad gan skaisti prieksh 720p. Bet gan jau atrak par 2012. gada otro pusi vai beigam nebuus.

Ta teikt gaidams labs un daargs kalkulators ar mazu baterjas laiku :shura:

Swiss
12-23-11, 21:21
šitam vajag dokstaciju ar iespēju pieslēgt strāvu, klaviatūru un peli un pieslēgt pie monitora - dators gatavs

Kunz
12-23-11, 21:23
GS2 jau ir liels, šis (ja izmēros vēl lielāks) vsp monstro. Kā tehnoloģiskais sasniegums zo, kā telefons - pfff. Tur jau telefons vairs tikai kā aplikācija vien ir. :shura:

netbeast
12-23-11, 23:43
kam tik lielu monstru vajag? kaa jau te mineeja, kabataa ielikt nevarees. es pataustiiju galaxy nexus un tik pat aatri aizmirsu par vinju. lielaaks par manu plaukstu, plaans, viegls, bet izmeers - nemaz negribas taadu. uzreiz atmetu ar roku, kad ieraudziiju izmeerus, taa pat arii SGS2. gribas kko kompaktaku, kaa IP4, bet tas taads nodraazts jeedziens jau...

otrkaart - priekshkam 2 os? priekshkam Bada? bada tachu jau gadu, kaa mirusi pavisam...

newb
12-23-11, 23:53
Dotajā linkā ir updeits, tas attēls ir kāda mākslinieka doma lidojums.

madkri
12-24-11, 14:03
Cik var čīkstēt par to lielumu. Loģiski, ka ekrāni mazāki nepaliks, jo lielāks ekrāns, jo labāk pārskatāmāks. Neviens jau neliek pirkt, un ja jau tie ekrāni ir par lielu, tad kāpēc, piemēram, s2 ir tik populārs? Nekas tur nav par lielu, tik rokas par tizlu.

shteecers
12-24-11, 14:08
Stūlbs pieņēmums jo lielāks ekrāns jo krutāk un foršāk, ko tu tajā telefonā dari? dzīvo, joptvai, meilu aizsutit pietiek ar sīku ekrānu spēlites spēlēt uz telefona? nu i nah, vai tik nepārvarama vēlme ieiet netā? nezinu ja kaut kas svarīgs tad iebrienu neta caur telefonu, bet parasti paciešos un aizbraucu mājas vai kaut kur, kur ir dators. nezinu viss kas lielāks par 4 collam man jau liekas vnk izvirtība. (tāpat, daudzi liel collinieki ir ar tādu pašu izšķirtspēju kā 4 collas un vienma otram kuram pat mazak par 4 collam.) prtoams tagad naks jau ar krutaku izšķirtspēju un dzirdēju komplektā nākšot lupa lai kaut ko saaskatītu.

Nesaku ka kādam mans viedoklis būtu jāņem vērā bet tāds ir mans uzskats.

CaMaRo
12-24-11, 14:23
Ņjā, lācis vēl nav nomedīts, bet āda jau sadalīta, es pat īsti nezinu un negribu iedziļināties nah tādu jaudu un tādu ekrānu, bikses ar papildus sekciju jāšuj lai to ievietotu kabatā.Man ar SGS1ir ar atliktiem galiem, vienīgais ko tajā telefonā gribētos labāku kameru un zibspuldzi. Perversuļi tādi :shura: ar saviem ekrāniem un kodoliem..
Nu bet nopērc no-kia 3310 pa aliņu un staigā laimīgs. :) I baterija turēs, i piezvanīt, i īsziņu nosūtīt un vecā labā čūskiņa arī iekšā. :ok:

shteecers
12-24-11, 14:32
Lasām starp rindām ja?

Es nesaku ka nav jāpērk bet nesaprotu ko Jūs tajos telefonos darāt? ja vajag tik lielu ekrānu un tur mega kodolus?

Parlee
12-24-11, 14:46
Vecīt, Tu lieto SGS1 un brīnies par tādiem telefoniem? :doh:

shteecers
12-24-11, 14:49
tāpēc jau brīnos man ir ar atliktiem galiem viss kas tur vien ir, a te visi jau fano un grib pirkt neiznākušu telefonu. Tāpēc prasu ko jus darat ar vinjiem, parasts jautājums?
vienīga lieta kāpēc vel turos pie tā telefona ir iespēja navigāciju normāli pārskatit ja kaut kur braucu un kādu bildi uzņemt, pārējas tiešām pietiek ar kaut kadu 33 nokiju.

usukss
12-24-11, 14:53
Lietoju SGS2 jau laikam kā pusgadu un jāsaka sākumā grūti, bet tagad kā pro, ar vienu roku varu izdarīt visu.
Tagad laiks ir pienācis SGS Note, bet ar šo ir sarežģītāk, jo liels un vairs neko ar vienu roku neizdarīt.
Plusi liels ekrāns un var izmantot kā kau nosaukums vēsta par blociņu.
Kociņš to lieliski nodrošina, var pat uzrakstīt vissīkākos tekstus.
Pat zīmēju tabulas vai personiskos pierakstus.

Jaunais SGS3 būs ideāls, jo nav maliņas un izmērs būs tik daži milimetri lielāks par 2. Galvenais, lai ir irbulis ar ko precīzāk iebakstīt.
Un pēc bildes spriežot būs gan led un zibspuldze.
Šāds salikums varētu būt labākais kāds vien iespējams, ja ar led var paspīdināt tik nedaudz, bet ar to zibspuldzi izgaismos noteikti daudz labāk.

Gaidām.

madkri
12-24-11, 14:55
nu bļāviens, bet taču ir loģiski. Dators arī sākumā nebija domāts ūber spēlēm un sazin vēl kam. Tāpēc tas nav izmantojams tādām lietām? Tā pat ir ar monitoriem - jo lielāks, jo labāk. Neviens jau neliek pirkt krutu telefonu, man personīgi labāk patīk, ka es ar savu telefonu varu ne tikai nosūtīt sms un zvanīt, bet sēdēt netā, klausīties mūziku un dzenāt spēlītes, un, arī visu reizē. Es zvanu vai sūtu sms daudz retāk, nekā telefonu lietoju citām lietām(mūzika'n'shit). Protams, baterija jau ir cits jautājums, bet, ja ir nepieciešama izturīga bača, tad arī jāskatās uz savādākiem telefoniem.

shteecers
12-24-11, 15:01
Par bateriju es vispār nekur nerunāju. Visas tavas pieminētas lietās prot ari ne tikai SGS2, bet nu lai paliek es saprotu katram ir savas vēlmes utt. tāpēc mēs esam cilvēki, bet bieži satiekot draugus kam arī ir lielie telefoni, parasti prasu kāpēc pirki, ko tu dari ar to telefonu, atbilde hvz neko pa lielam ielenu kādu reizi netā, kādu speli padzenāju un viss, bet vai tas bija vērts terēt ~300ls un dažbrid vairāk, man gan grūti saprast (ja protams tev nauda spiežas pa visām malam ara tad neko) bet ja viens otrs vel kredītā ņem utt lai tikai no tā telefona spelites padzenu nja :shura_zviemassvētkos_kašķiga_palaistuve:

madkri
12-24-11, 15:52
nujā, bet es labāk nopērku telefonu, kurš ilgāku laiku būs labs, nekā lētāku, kurš ne tik ilgi. + vēl man personīgi patīk liels displejs, es gribētu lielāku(jā, pēc kāda laiciņa, kad esmu lietojis s2, man ekrāns prasās lielāks), jo patīk, ka uz ekrāna var sastūķēt pēc iespējas vairāk visu ko :D

usukss
12-24-11, 16:10
Kāpēc es pirku SGS2.
Man bija divas iespējas vai nu pirkt velo spidometru par kaut kādiem 200+- ar GPS
Vai telefonu kur ir iekšā gan gps un visādas programmiņas ar ko var nodrošināt to pašu efektu.

Nu tā man telefons ir nobraucis ap 1000km uz riteņa stūres.
Protams arī nets, jo darbā negribas skatīties visas lapas tik atklāti.
Kāda spēlīte un draugiem parādīt kādu savu filmēto video.

Mājās protams tiek izmantots dators, bet ceļā vienmēr ir labi paskatīties kādu vēstuli, kurš ir atrakstījis.

Parlee
12-24-11, 17:19
Ir arī tādi čuģiki, kas ņem telefonu uz nomaksu? :D :shura_tak_nespeej_noticeet_ka_ir_taadi_***i:

1000Km nobrauc treniņos/gonkās pusotrā nedēļā, tāpēc ir jāpērk liels klucis ko uz stūres likt? :D
Negribas skatīties lapas atklāti ir proksis. Un vispār - darbā ir jāstrādā. Draugiem parādīt filmēto video es varu arī caur Ericsson T68i :D
Vēstuli tāpat.

Es vēl ierēcu par tiem, kas telefonus prezervatīvos tur. Vienīgais ko es turu prezervatīvā dažreiz ir...nu jūs jau paši saprotat. Telefonam jābūt kabatā starp atslēgām un pārējiem sūdiem, nevis *** prezervatīvā vai makā pie jostas!

netbeast
12-24-11, 19:42
Negribas skatīties lapas atklāti ir proksis.

kaads proksis? taads, kas tunelee un kriptee trafiku? uzstaadi taadu katram lunim, jo tagad IT menedzhmenta fiichas ir paaraak advanceetas, lai parastus prokshus tureetu, bet iestaasti parastam lietotaajam, kaa maajaas uzlikt https proksi, vai netaa saroc kaadu sakariigu, kas nezags paroles n sht.

josi
12-24-11, 23:22
Vienīgais ko es turu prezervatīvā dažreiz ir...nu jūs jau paši saprotat.
Zīmuļus? :D

Parlee
12-24-11, 23:36
Tas bij pirms kādiem 15 gadiem :D

shteecers
12-24-11, 23:42
Tagad jau ir noteikti kārtīgs marķieris ar diviem Cheetos siera bumbiņām :D

Parlee
12-24-11, 23:45
:shuras_prostitutkas_katru_topiku_paarveertiis_spa maa: :D:D:D

shteecers
12-24-11, 23:47
Tā i ka šura šodien nesvin tikai rītvakar, dažādu apstākļu dēļ tāpēc japiedrazo forums kamēr lielie saimnieki neredz :shura:

usukss
12-25-11, 00:53
1000Km nobrauc treniņos/gonkās pusotrā nedēļā, tāpēc ir jāpērk liels klucis ko uz stūres likt? :D
Negribas skatīties lapas atklāti ir proksis. Un vispār - darbā ir jāstrādā. Draugiem parādīt filmēto video es varu arī caur Ericsson T68i :D
Vēstuli tāpat.

Kāds Tu malacis. Tu nobrauc pilnu programmu tos 8000 un vienmēr iegūsti pirmo vietu. Kaut kā neredzu Tevi kā pasaules vadošo sportistu. Ne par to runa.

Var secināt vienu lietu, kad samsung ražo diezgan izturīgus aparātus.
Nokratoties un izturot visādus triecienus strādā kā jauns.

Ja nezini kur un kā strādāju, tad paklusē. Dažkārt ir patiešām pat ātrāk paskatīties visu telefonā nekā meklēt un rakstīt paroles datorā.

genius
12-25-11, 00:58
Kasparēns jau būtu pirmais un pasaules līmeņa, taču viņam parasti pēdējā līkumā sanāk šādi:
http://img2.www.spoki.lv/upload/articles/33/337112/images/Epic-fail-7-8.jpg

Parlee
12-25-11, 01:58
Kāds Tu malacis. Tu nobrauc pilnu programmu tos 8000 un vienmēr iegūsti pirmo vietu. Kaut kā neredzu Tevi kā pasaules vadošo sportistu. Ne par to runa.

8000 ko?

Hefaists
12-25-11, 07:54
.................. Tā pat ir ar monitoriem - jo lielāks, jo labāk............... Neviens jau neliek pirkt krutu telefonu, man personīgi labāk patīk, ka es ar savu telefonu varu ne tikai nosūtīt sms un zvanīt, bet sēdēt netā, klausīties mūziku un dzenāt spēlītes, un, arī visu reizē. .....

blg, tev ahuna erti pie 46colu monitora lasit tvnetu? :shura:
Kas ir "kruts" telefons?
speles,nets, muzika.....cik tev ~2h ta truba tur? (retorisks jautajums, atbilde zinama - 10h+...)

par samsung'u no boota....
Korejiešiem jau nav nekas starp kabatām, tapēc var arī bāzt tos 5' tālruņus.
:D:D:D

madkri
12-25-11, 12:49
46 gluži nē, bet labāk 22, nekā 17.
Un nē, 2h nē, arī 10h, drīzāk kādas 4-5 :D

SaW
12-25-11, 15:09
bieži satiekot draugus kam arī ir lielie telefoni, parasti prasu kāpēc pirki, ko tu dari ar to telefonu, atbilde hvz neko pa lielam ielenu kādu reizi netā, kādu speli padzenāju un viss

Tas ir tā pat kā paprasīt kādēļ nopirku 22'' monitoru, nevis 15'' monitoru. Nu pielieto tā pat, tikai labāk visu var saskatīt, kvalitatīvāk, utt. Man ar 4.3'' liekas par mazu, gribētos izmēģināt 5''.

Parlee
12-25-11, 16:11
Es pirms 3 gadiem nopirku 26' monitoru, sākumā likās liels, tad pieradu un 22nieki likās pēc sakaltuša sūda. Bet nav jau tas monitors kabatā ibio jāliek.

deff_ins
12-25-11, 16:43
wow... tad beidzot telefonam būs telefona poga un beidzot sg sx būs SEARCH POGA. es neciešu telefonu bez search pogas...

a tā nekas īpašs...

madkri
12-25-11, 20:47
Tas ir tā pat kā paprasīt kādēļ nopirku 22'' monitoru, nevis 15'' monitoru. Nu pielieto tā pat, tikai labāk visu var saskatīt, kvalitatīvāk, utt. Man ar 4.3'' liekas par mazu, gribētos izmēģināt 5''.

beidzot ir kāds, kurš mani saprot :D Par search pogu piekrītu.

Arturs L
12-27-11, 18:28
mož man manu SGS2 ar sasisto ekrānu tirgot nost un gaidīt šito ņammu? :D

bobiksons
12-27-11, 19:40
Andrītim speciāls widgets/sistēma uztaisīta lai searčotu pa visu sistēmu/netu.
Nafik tā poga? Atbloķē un uzreiz raksti/meklē.

4 kodoli tur jau būs kā visiem "citiem" - dienesta sync/idlā, un pārējie on-demand. Ja jau ATI spēj 7000 sēriju uz 2W idlā nodzīt, tad gan jau arī Samsungs uztaisīs attiecīgu cpu/draiveri.

Rumors paliek rumors, bet tas ka būs 4kodoli vairāk vai mazāk ticams.

madkri
12-27-11, 20:03
manam ar kā reiz ir sasits ekrāns :D

SaW
12-28-11, 05:00
Andrītim speciāls widgets/sistēma uztaisīta lai searčotu pa visu sistēmu/netu.
Nafik tā poga? Atbloķē un uzreiz raksti/meklē.

4 kodoli tur jau būs kā visiem "citiem" - dienesta sync/idlā, un pārējie on-demand. Ja jau ATI spēj 7000 sēriju uz 2W idlā nodzīt, tad gan jau arī Samsungs uztaisīs attiecīgu cpu/draiveri.

Rumors paliek rumors, bet tas ka būs 4kodoli vairāk vai mazāk ticams.

Search pogu vairāk izmantoju lai nobloķētu touchscreen (ja ko rādu), paņemtu ātro dziesmas meklēšanu (soundhound), utt.. Search pogu nekad neizmantoju lai meklētu googlē, utt. :D

Edgar
12-28-11, 09:44
Par lielajiem...

Plusi:
1. Man dažkārt gribās padzenāt kādu resursusēdošu spēlīti uz mobilā.
2. Paskatīties kādu filmu ceļojumā.
3. Pafočēt vai nofilmēt, ja pie rokas nav fotoaparāts.

Mīnusi:
1. Īsziņām nevajag lielu ekrānu.
2. Internetu telefonā neizmantoju.
3. Grūti ielikt biksēs vai jakā.

Arturs L
12-28-11, 12:48
kopš lietoju SGS2, tad es internetu mājās kā tādu neizmantoju. Visu, ko vjg, var ar telefonu izdarīt.. Twitter, Whats app.... skype... telefons, sms... RSS... un GTA3 ( reāli forši, ka var uzspēlēt copy/paste GTA uz telefona )
Izmērs nav problēma, jo nav jau vairs starpība - 4.3"vai 3.7 utt... būtu atšķirība starp Nokia 8210 un Galaxy Note. Ja reiz aiņem kabatā vietu, tad vismaz jūt, kapēc.
Vienīgais reālais mīnuss, ko saskatu - pārāk viegls tas SGS2 un Note izdevies... kā plastmasas rotaļlietiņa... patika HTC Desire HD svars - jūt, kad rokā paņem.

Un beigās izrādās, ka gorilla glass nenozīmē to, ka telefons ir neiznīcināms. Silikona keiss un aizsargcelka anyway jāpērk. Beztam saskrāpējās tas gorilla reāli ātri, pat bez speciālas skrāpēšanas.

Swiss
02-27-12, 19:20
Iespējamie SGS3 speci (baumas no Gizmodo.com)

1.5GHz quad-core Samsung Exynos processor
4.8-inch "full HD" 1080p resolution with 16:9 aspect ratio display
A 2-megapixel front-facing camera and an 8-megapixel rear camera
Ceramic case
4G LTE
Android 4.0

genius
02-27-12, 20:18
4.8-inch "full HD" 1080p resolution with 16:9 aspect ratio display

:jerkoff::jerkoff::jerkoff::jerkoff:

vimba_zlobnaja
02-27-12, 20:21
Šodien jau LG pasteidzās ar 4kodolnieku. Bet imho tas jau ir perebors. Jo man sāk apnikt katru dienu lādēt savu S2 :( 4kodolus laikam nepārtraukti vajag turēt pie uzlādes. Beigu beigās planšete ar štekeri + Nokia 5110, kurai ir funkcija pazvanīt.

jonyz
02-27-12, 20:23
Šitā tie 4-kodolnieki aug ka sēnes skatos,būs laikam no sava divkodolnieka jakratās prom,jāiet līdz progresam :)

genius
02-27-12, 20:24
jā, lādēt katru vakaru telefonu ir must have:shura:
jonyz a jēga? vienīgo jēgu es tam SG3 redzu ekrānu un korpusu, tas arī viss.

Kunz
02-27-12, 20:33
Šitā tie 4-kodolnieki aug ka sēnes skatos,būs laikam no sava divkodolnieka jakratās prom,jāiet līdz progresam :)Un to divkodolnieku ir arī kur izmantot?

Skatos un brīnos par visiem jaunumiem - S3 ar 1080p izšķirtspēju... Mjā, diez tēvutēvu biezo, lielo lupu arī šim dos līdzi, a? :shura:

Swiss
02-27-12, 20:37
Burti jau nebūs pikseļa izmērā, cerams

DJWoX
02-27-12, 20:50
tiem kam par maz tur baterijas ir šāda te ļoti kvalitatīvas
http://www.mugen-power-batteries.com/

Parlee
02-27-12, 20:52
Var jau paņemt litija aķīšu paku mugursomā arī :D:D:D

Kashelz
02-27-12, 21:34
Var jau paņemt litija aķīšu paku mugursomā arī :D:D:D
Jaa, iesi liidzi progresam ar shaadu somu pilnu ar litija baterijam :shura:

http://farm6.staticflickr.com/5136/5429726515_e1360d13c4_o.jpg

:crazy:

jonyz
02-27-12, 21:35
Nu jēga vai nē,bet noprovēju to ubuntu uz android un teikšu ka uz sensation strādāt strādā,bet apmēram tāpat kā win7 uz atoma,lietot var,bet gribās tomēr jaudīgāku.

Parlee
02-27-12, 21:40
Jaa, iesi liidzi progresam ar shaadu somu pilnu ar litija baterijam :shura:

:crazy:
labs :D:D:D

Swiss
02-27-12, 21:42
IPhonam ar visu šo 4kodolu konkurenci ( LG, Samsung, HTC, Huawei) būs grūti laiki pienākuši

Lapelis
02-28-12, 09:04
Kāpēc jūs domājat, ka būs baigi daudz applikācijas, kas spēs izmantot tos divus papildus kodolus? tegra3 godīgi sakot ir ***ņa... Vot Qualcom Krait gan ir labs, sasitīs tegra3 vienos vārtos 99% gadījumu (CPU konkrēti)... Žēl vienīgi, ka pirmajiem Krait modeļiem ir adreno 225 GPU, bik jāuzgaida jaunāki modeļi ar adreno 300.

Parlee
02-28-12, 09:38
IPhonam ar visu šo 4kodolu konkurenci ( LG, Samsung, HTC, Huawei) būs grūti laiki pienākuši
Hipsteri nezin kas ir procesors, viss čiki ;)

vimba_zlobnaja
02-28-12, 10:54
Ābolam problēmas ar liekajiem līdzekļiem. 95miljardus nav kur likt... Viņiem uz konkurenci poh.

genius
05-03-12, 12:21
http://www.thenextgalaxy.com/

21:00 @Lv sāksies showtime...

Lapelis
05-03-12, 21:36
S3 - meh

http://www.moviefancentral.com/images/pictures/review60699/meh-cat.jpg?1318868919

Swiss
05-03-12, 21:53
Galaxy S3

Dimensions: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133 g
Display: 4.8" 16M-color HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen, PenTile Matrix , Gorilla Glass
CPU: Quad-core 32nm ARM Cortex A9 1.4 GHz processor, Exynos 4212 Quad chipset
GPU: Mali-400MP
RAM: 1GB
Memory: 16/32/64GB storage, microSD card slot
Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection, touch focus and image
stabilization; Full HD (1080p) video recording at 30fps, LED flash, 1.9MP front facing camera, video-calls
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0+HS, standard microUSB port,
GPS receiver with A-GPS, 3.5mm audio jack, FM radio, TV-out, USB-on-the-go, NFC
Battery: 2100 mAh
Misc: TouchWiz 4.0 UI, DivX/XviD codec support, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, Swype text input, RGB light

http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/05/galaxy-s3-announced/new/gsmarena_002.jpg
http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/05/galaxy-s3-announced/gsmarena_009.jpg
http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/05/galaxy-s3-announced/gsmarena_010.jpg

basta
05-03-12, 22:06
cik diez maksās? :)

Swiss
05-03-12, 22:08
Gan jau ka pa 400Ls sākumā vai zemāk

brachux
05-03-12, 23:08
GPU jau varēja labāku ielikt, tas pats kas S2..

CocaCreative
05-03-12, 23:10
GPU jau varēja labāku ielikt, tas pats kas S2..

Nu jā, bet nu tā pat gana labs.

newb
05-04-12, 00:18
:(

http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/04/son-i-am-disappoint-original.gif

Swiss
05-04-12, 15:52
Sintētiskie benčmārki - GS3 visus apsteidz (http://www.gsmarena.com/samsung_unpacked_2012-review-756p4.php)

Kunz
05-04-12, 16:13
Smuks, plāns. Būs sievai jāuzdāvina - viņa gribēja planšetdatoru... :shura:

Chewers
05-04-12, 16:37
Kunz - :shura: :D

Nē - es tomēr netaisīšu upgrade.. Nav tas ko es gaidīju un SGS2 ar stock vanilla iet labi..

rbk
05-04-12, 18:55
Chewers ir Kunz sieva? :D

Chewers
05-04-12, 19:39
Un kā tev pašam liekās jaunais cilvēk? :doh:

kalcijs
05-04-12, 20:02
Un spēlē BF3, kā visas modernās sievas dara! :cool:

-JJ-
05-09-12, 15:05
Es ceru, ka pēc Galaxy SIII iznākšanas SII tiks nomesta cena, kā rezultātā varētu tikt pie sakarīgas trubas par ~200 Ls.

smartdevil
05-09-12, 16:03
Varēja papildināt ar vēl vienu 2x biezāku šī paša versiju. Būtu varbūt ielīdusi baterija divdienīte.

skaktuss
05-09-12, 16:08
Kā man nupat kolēģis ar ķieģelveidīgu pirmo galaxy teica - viņam ir 1400mAH (laikam), bet jaunajam ir 2100. Izmēram laikam nav nozīme :)

ORiONz
05-09-12, 16:17
http://eoz.lv/attachment.php?attachmentid=16445&stc=1&d=1336569466
HTC Sensation XE

-JJ-
05-15-12, 14:07
Es ceru, ka pēc Galaxy SIII iznākšanas SII tiks nomesta cena, kā rezultātā varētu tikt pie sakarīgas trubas par ~200 Ls.

Santīmu ciņa nu jau pārtop latu cīņa :D (Xp.lv ar YesMobile.lv katru dienu koriģē ciparu uz leju - nedēļas laikā ~4 Ls nost)
http://www.salidzini.lv/search.php?q=galaxy+s2

rbk
05-15-12, 16:00
Starp citu, kā zināt, ka telefons, kas iegādāts internetveikalā, nav kāds ķīniešu pakaļdarinājums?

deff_ins
05-15-12, 16:17
kad nopirksi tad uzzināsi :D

-JJ-
05-15-12, 16:46
kad nopirksi tad uzzināsi :D

Tā arī ir :). Esmu no YesMobile.lv, kas parasti izceļas ar zemāko cenu, pircis telefonus un visi līdz šim ir bijuši original :ok:

IVARS
05-17-12, 12:12
Kāda tad atšķirība starp I9300 un I9500?
I9300 sāk jau parādīties Latvijas internetveikalos (http://www.salidzini.lv/search.php?q=i9300)

R@imizA
05-17-12, 12:56
IMO visi pelēkie. Uz mūsu reģionu piegāde tiek plānota W22/W23 . Operātori gan jau neklusēs kad šo dabūs :D.

-JJ-
05-17-12, 13:36
Varētu, lūdzu, kāds īsumā sniegt atsauksmes par Galaxy S2? :) Review ir daudz, bet nav review ar pēdējo firmware, tāpēc gribētu zināt kā in general tas lietojās. Baterijas laiks, skaņas kvalitāte, bremzesi, +/-..

Galaxy S2 ir vienīgais no smartfouniem, kas man apmierina svara/izmēra ziņā, un tagad, krītot tā cenai, baigi kārojās to paņemt! Rudenī gaidāmais iPhone 5 tāpat nebūs variants, jo neuzskatu, ka par telefonu ir vērts maksāt +500 Ls!

Maxal
05-17-12, 13:49
s2 ar peedeejo samsung firmware ir tragisksbaterijas muuzs. Baterija ir sausa uz darba dienas beigaam, ar gingerbread vilka dienu-pusotru.

Savaadaak- ljoti ok telefons.

-JJ-
05-17-12, 14:06
s2 ar peedeejo samsung firmware ir tragisksbaterijas muuzs.

Pat idlē vai pie aktīvas lietošanas ?

bobiksons
05-17-12, 14:08
p/p S2 ir līderis, ja neskatās uz zīmolu.

Kunz
05-17-12, 14:30
Ja S2 virsū ir Ginferbread (Android v2.3), labāk jamo neapgreidot uz ICS (v4.0). Par bateriju jau teica, no sevis varu piebilst, ka 2-3x sliktāka zona, pazūd sakari pat Rīgā, dzelzsbetona daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī, kas ir pilnīgs pī.

Ar ICS, lai pieslēgtu pie WinXP datora telefonu ar limited user tiesībām, sanāk lieka tiršanās un bakstīšanās pa telefonu. GPS tracking notiek ar kļūdām un lielām aizturēm. S2 ir labs tikai ar Android v2.3, ICS ir galīgi garām.

Un vēl - S2 ir ļoti viduvēja audio kvalitāte austiņu izejā, nelīdz ne FLAC, ne PowerAmp. Uz instrumentāli piesātinātākām kompozīcijām parādās bļarkšķi vai arī otrādi - tiek grieztas nost skaņas.

Gremo visādus audio un video formātus, ieskaitot FullHD, bez pārkonvertācijas. Salīdzinoši laba fotokamera priekš telefona.

vimba_zlobnaja
05-17-12, 14:31
Dikti ok S2. Nu man ar bateriju nav tik traģiski kā pārējiem, bet iespējams tādēļ ka neesmu ne kustomizējies, ne arī papildus updeitus licis. Kā iet nedaudz virs vienas dienas, tā arī pēc IC4 mazliet virs dienas. Sapņoju par extendēto bateriju kas tomēr izvilktu divas dienas :shura::shura::shura:
Bremze? Nē tādu vārdu nepazīstu :) Ir mazliet problēmas ar kaut kādiem flaš failiem (ieslēdz abas kores uz max, max, max un bateriju var padarīt sausu stundas laikā), bet imho tas būs visiem androīdiem.

R@imizA
05-17-12, 15:06
Man personīig viss bija ideāli kāmēr sēdēju uz orģinālā ROM. Kad uzliku ICS un sāku mainīt parādījās gļuki. Uz rūpnīcas ROMa viss lidoja, bača turēja ļoti labi. Tagad lādēju daudz biežāk un liekas ka iebremzē. Te ir daži bilžuki ar bačas performanci. Nebija nekāds mērķis spiest uz ilgmūžību vai ko tādu. Vienkārši tajā brīdī bija mierīfgs periods un tā tas aparāts strādāja.

ORiONz
05-17-12, 15:52
Pie normālas lietošanas Sensation xe uz ICS, vidēji iet bača 2 dienas.

richinjch
05-17-12, 19:27
Kāds var padalīdies ar baterijas ilgumu, pie normalas slodzes- wifi-on, zvani stunda un vairāk?

Ha_Ha
05-17-12, 19:28
kāpēc topika virsrakstā tas turpinājums? ...tāds jocīgs - nav tač nekāds pirmais!

Kunz
05-17-12, 19:29
S2 ar ICS ~1 diena. Ja pa nakti neuzliec lādīties, nākamās dienas pirmajā pusē tu to nožēlosi... ICS vājprātīgi rij baču uz sarunām.

genius
05-17-12, 19:29
1 diena max.... reāli es ap 9:00 no rīta noņemu no vada... un vakarā jau ir 30-10%....

Kunz
05-17-12, 19:31
Ja ir bezzona/ļoti slikta zona, bača tur 8-9 stundas. Pārbaudīts pāķos. Nokia C5 tur 28 stundas...

jonyz
05-17-12, 20:08
Principā ICS bateriju ēd vairāk tieši sarunu laikā,idlē patēriņš mazāks nekā gingeram,ja labi pa dienu nozvanās tad labāk likt lādēt vakarā lai otrā dienā neizbeigtos ap pusdienlaiku-sensation ar ICS

-JJ-
05-17-12, 21:26
Downgreidot, piemēram, no ICS var bez problēmām? Nav ne jausmās kāds OS v. Ir tam s2, ko tagad tirgo i.veikali.

Maxal
05-17-12, 22:10
s2 ar ics speeleejot, piespraustu pie usb vada, baterija iet mazumaa.........tas imho izsaka daudz....

runaat runaaju maz, vairaak lietoju emaili/browseris/video/radio.

Kunz
05-17-12, 23:58
Downgreidot, piemēram, no ICS var bez problēmām? Nav ne jausmās kāds OS v. Ir tam s2, ko tagad tirgo i.veikali.

Par downgrade nezinu - Zamzungs to oficiāli caur savu Kies nepiedāvā. Veikalā ir S2 ar v2.3 andrīti.

R@imizA
05-18-12, 09:12
Downgrade notiek bez problēmām.

pako
05-20-12, 23:11
man ar ar 2.3 un energy save progu baca tureja 4 dienas pat. tagad ar ics zem 2 dienam.
Vieniga fiska ko pamaniju ka numura bloketajs tagad strada uz ics