View Full Version : Pērku lietos diskus!
Interesē lietie diski: diametrs 14''-15'', platums 5.5"-6", 4 skrūves, attālums starp skrūvēm 98mm (der arī 100mm)!
Varētu derēt no Audi 80 (līdz 84 gads), kaukādi Opeļi, BMW 3 sērija (vecās haizivis) moš vēl no kāda der, nezinu!
Izkats un vizuālie defekti nav būtiski - visu izsaka cena...
Piedāvājumus var te vai uz PM.
DeadmaroZ-TLOTL
09-13-06, 11:38
Interesē lietie diski: diametrs 14''-15'', platums 5.5"-6", 4 skrūves, attālums starp skrūvēm 98mm (der arī 100mm)!
Varētu derēt no Audi 80 (līdz 84 gads), kaukādi Opeļi, BMW 3 sērija (vecās haizivis) moš vēl no kāda der, nezinu!
Izkats un vizuālie defekti nav būtiski - visu izsaka cena...
Piedāvājumus var te vai uz PM.
varu pa 10ls atdot 4rus litakus , diezgan apdauziiti (jaataisno jaametina) , bet divi itkaa vesali , agraak bija Piileena treninu kupejniekam :-) peectam es veel gadus divus nobraucu :-) aa aizmirsu pateikt ka tie ir 15" un mazaakas riepas kas lien visuu laikam ir 205 , vai 195 iisti vairs neatceros , jau gadus 5cus neesmu vinus skatiijies
Instigater
09-13-06, 12:04
a tev 7" platuma neder?
Ja incee man ir 16" ljitaki ar visu vasaras gumiju, kaadai vienai sezonai, no mana vecaa piektaa E34 BMW. Staav pagrabaa un kraaj putekljus ;]
Ja incee man ir 16" ljitaki ar visu vasaras gumiju, kaadai vienai sezonai, no mana vecaa piektaa E34 BMW. Staav pagrabaa un kraaj putekljus ;]
A taadi Mitshubishi Space Wagonam der? :rolleyes:
varu pa 10ls atdot 4rus litakus , diezgan apdauziiti (jaataisno jaametina) , bet divi itkaa vesali , agraak bija Piileena treninu kupejniekam :-) peectam es veel gadus divus nobraucu :-) aa aizmirsu pateikt ka tie ir 15" un mazaakas riepas kas lien visuu laikam ir 205 , vai 195 iisti vairs neatceros , jau gadus 5cus neesmu vinus skatiijies
Ja vinji ir beigti, kaa saki, vari nodot kaa ceelmetaalu :>
Sanaaks kaadi 15-20Ls ;)
4 gab. 15'' no SAAB'aa deres?
2xlaba stavokli, 2xjataisno.
40Ls :rolleyes:
DeadmaroZ-TLOTL
09-13-06, 13:19
Ja vinji ir beigti, kaa saki, vari nodot kaa ceelmetaalu :>
Sanaaks kaadi 15-20Ls ;)
divi veel ir vesali , bet ja vinus sametina un iztaisno tad , gaashanai vini veel ir labu labie
A taadi Mitshubishi Space Wagonam der? :rolleyes:
Hvz, cik atceros 5cu skruuvju stiprinaajumi. Taadus BMW defaultaa juuzo 7xx BMW 96-02.
Instigater
09-13-06, 14:14
Tiem ir jaabuut 5x120 skruuves, ET~20, tobish iznesums. Ko esmu ieveerojis, tad mazie ET man liekas, ka ir tikai BMW. Uzliekot tos diskus uz cita auto, tie buus dikti izvirziiti uz aaru, var kjerties arkaas.
Angelz, atsuuti bildes, mosh es saveejam panjemshu.
Hvz, cik atceros 5cu skruuvju stiprinaajumi. Taadus BMW defaultaa juuzo 7xx BMW 96-02.
Sk. tad man ari nemaz neder, jo man 4tras skruuves :/
Starp citu man garāžā mētājs R13 lietie no otrā golfa, galīgi nobirusi laka u.t.t bet ripot ripo un nekas nav salocīts :) virsū nodrāztas M+S riepas priekš Burnouta :D 4x100 bla bla...
Ja nu kādam incē - PM!
Cenu varētu 35-40Ls, tjip runājama :)
a tev 7" platuma neder?
Nu neder gan! Jau mēģināju!
SHARK... Tādiem, ja tie ir oriģināli, cena ir diezgan.... (puik)
ir lietie ar bridgstone riepaam. riepas so,so..diski arii.
195/60 R15.
http://www.tvnet.lv/resources/albums/marihuans_lieliskais/5175309/attls2.jpg
DeadmaroZ-TLOTL
09-21-06, 13:27
Nu taa meneejie diemzeel nedereeja :D mosh kaadam citam vajag? Tikai 10ls un diski juuseejie , visi 4ri jataisno un viens jaametina :D
Tu aizmirsi piebilst ka diski ir ar visām riepām ;)
P.S. Redzēju personīgi, priekš tiem diskiem cena tiešām salda :)
P.S.S. Manas vajadzības vēl joprojām spēkā :rolleyes:
Kur palikuši visi piedāvājumi?! Tiešām nevienam nav ko notirgot (lasi tikt vaļā) :)
Instigater
10-23-06, 18:30
Manus ljitakus jau tu negribeeji ...
Angelz, atsuuti bildes, mosh es saveejam panjemshu.
Te buus, ar visaam riepaam R16 205/50 vasaras, vienai sezonai, vieniigi diviem diskiem nosperti vidinji :mad: :mad: :mad: :
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1397&d=1161617549
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1398&d=1161617549
Instigater
10-23-06, 18:43
Angelz, paldies par bildi, prikols gan taads, ka man ir var teikt, ka taadi pashi, tikai uz R15. Taadi, kaa bildee:
http://foto.apollo.lv/files/Instigater/original/299688.jpg
Gribeejaas tomeer vasarai kaut ko ne tik mietpilsonisku.
Idejiski jaa bet taa nav taadi pashi, shamie savaadaaki.
Te veel bildes:
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1399&stc=1&d=1161618666
http://www.bmwlife.lv/pages/gallery/665.jpg
Tas ir Angelz Jr. jaunais nakamais overklokers? :p :D
Tas ir Angelz Jr. jaunais nakamais overklokers? :p :D
Viens no Junioriem, ir veel viens jaunaaks klokeriitis :]
Instigater
10-23-06, 19:21
Hm, no shitaa rakursa izskataas, ka E34 tomeer shie diski vareetu arii piestaaveet, vopshem vajag redzeet dziivajaa, pasaki, mosh, arii cenu, lai varu domaat taalaak, ja nu tomeer no taa cipura sabiistos.
Nu taa meneejie diemzeel nedereeja :D mosh kaadam citam vajag? Tikai 10ls un diski juuseejie , visi 4ri jataisno un viens jaametina :D
Varbuut var kaadu bildi paluugt?
DeadmaroZ-TLOTL
10-23-06, 21:44
riit aizieshu uz pagarabu un nofokeeshu ;)
Hm, no shitaa rakursa izskataas, ka E34 tomeer shie diski vareetu arii piestaaveet, vopshem vajag redzeet dziivajaa, pasaki, mosh, arii cenu, lai varu domaat taalaak, ja nu tomeer no taa cipura sabiistos.
Es jamos savulaik njeemu pa 160Ls, bet taa bija doma atdot pa 80Ls visu komplektu, nezinu vai tas ir daudz par shaadiem diskiem?
Pats kaadu laiku back njeemu mazdai R15 diskus arii pa 160Ls.
Instigater
10-24-06, 00:28
Hmm, pa 80Ls var arii aizbraukt apskatiit. :) Davai runaajam skati kaut kur uz novembra otro nedeelju, lai, ja nu iepatiikas, tad uzreiz var panjemt.
PS. Domaaju, ka ljoti daudzus postus shajaa forumaa vajadzeetu atknagjeet, jo shii fiicha ir paaraak daudz pielietota pilniigi nevietaa.
Hmm, pa 80Ls var arii aizbraukt apskatiit. :) Davai runaajam skati kaut kur uz novembra otro nedeelju, lai, ja nu iepatiikas, tad uzreiz var panjemt.
PS. Domaaju, ka ljoti daudzus postus shajaa forumaa vajadzeetu atknagjeet, jo shii fiicha ir paaraak daudz pielietota pilniigi nevietaa.
Ok. Vieniigi esmu ielicis veel sludekljus disku pardoshanai, ja kaads pieteiksies jamos njemt tad...
Par peso naf tik svariigi vai disku panjemshanas laikaa, vai mieriigi veelaak.
Instigater
10-24-06, 00:54
OK, shiinedeelja taada diezgan aiznjemta tik un taa, pie tam arii ar "miglaa tiitiem" laikintervaaliem. Zinaashu ko skaidraak, tad uzkontakteeshu.
Manus ljitakus jau tu negribeeji ...
Pārskatīju vēlreiz visu topiku - neredzu tavu piedāvājumu...:confused:
Atkārtošu vēlreiz - plātāki pa 6" man neder un vajag ar 4 caurumiem...:)
P.S. Angelz - varēji ielikt bildi kā tagad tas bembis izskatās...:)
P.S. Angelz - varēji ielikt bildi kā tagad tas bembis izskatās...:)
Tagad hvz, sagriests kautkur gabalos meetaajaas :D :D :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.