PDA

View Full Version : Vajadzīga neliela palīdzība!

JBs
09-12-06, 22:51
Sveiki!
Vajadzētu nelielu palīdzību! jūs kā jua rūdīti PC fani, overclockeri u.t.t. Droši vien zināt kas par vainu - Man tagad vajag salikt vienu PC kad es slēdzu PC iekšā mātes plate pīkst ar 1 sekundes intervālu. Kas varētu būt par vainu - esmu ielicis citus ramus norāvis visus vadus , notīrijis Cmos. Kas vēl varētu būt par problēmu?
TNX

IronSoul
09-12-06, 22:53
Sveiki!
Vajadzētu nelielu palīdzību! jūs kā jua rūdīti PC fani, overclockeri u.t.t. Droši vien zināt kas par vainu - Man tagad vajag salikt vienu PC kad es slēdzu PC iekšā mātes plate pīkst ar 1 sekundes intervālu. Kas varētu būt par vainu - esmu ielicis citus ramus norāvis visus vadus , notīrijis Cmos. Kas vēl varētu būt par problēmu?
TNX

Maatenes menuaalii izlasiji ko ta piikstonna noziimee ? Tas buutu pirmais ko es pasaaktu taadaa gadijumaa un tad eksperementeetu :)

JBs
09-12-06, 22:57
Manuālis tik brīnišķi sarakstīts, ka vienīgais kas ir uzraktīts - this is mother board , this is CPU socket, this mother board have onboard VGA. Tātad ķeramies pie expermantiem :D Kas jādara!

vimba_zlobnaja
09-12-06, 23:27
Ja pīkst nepārtraukti ar ~ 1s intervālu tad tas ir 99% RAM. Izrauj laukā un spraud vēlreiz.

Ghenis
09-13-06, 13:13
http://www.computerhope.com/beep.htm .Skaties un pēti .

Proxis
09-13-06, 13:51
Kas par kompi?

JBs
09-13-06, 15:25
vimba_zlobnaja žetons tev ieliku cosair atmiņu un viss iet perfekti! Paldies