PDA

View Full Version : Vēlos atbloķēt k750i.

ORiONz
09-12-06, 21:20
Nu ir subj. k750i piesaistits LMT. Vēlos atbloket un lietot Bite utt. Griezos pie Marihuana, diemzel vins paslaik nevareja palidzet. Varbut ir kada zinama proga vai kantoris, kur sakarigi cilvji atblokes?

CaMaRo
09-12-06, 21:21
marihuans (http://www.eoz.lv/forum/member.php?u=142)

tev nebuus zagt ibio :-)

toch nah apzagt latviskāko operātoru, tā nemaz nav smuki :(

tagad jautājums, kāda viniem starpiba vai es bazu vinu sim karti ieksa vai citu?

Cik zinu, kad beidzies liigumaa noteiktais terminjsh tad var droshi doties uz LMT servisu un paluugt lai atblokjee.

taada ja tu baaz vinu simkarti tad viniem naak $$$ a ja sveshu tad viniem nekaads labums

Subsideetais telefons ir jaaiet atblokjeet uz to firmu ar kuru bija liigums.
Pa manam.
tb ja tas ir LMT subsideetais un tie gadi ir pagaajushi... eju uz LMT un luudzu vinju atblokjeet.
Man shkjiet tas jau wootaa sen sen tika izrunaats.

nepareizi nostiprinaataa coolerii ...... man E6300@2400Mhz pie 25% load uz vienu kodolu ir 35C Sharix nu ja tu saki 6300 pie 2400mhz tad es saku ka stock taa nenaak, bet nez... a cik liela noziime ir tam porkjim starp CPU un cooleri?

nepareizi nostiprinaataa coolerii ...... man E6300@2400Mhz pie 25% load uz vienu kodolu ir 35C nu kaa tad tas nepareizi nostirpinaats izpauzhaas? :D visas kaajas coolerim ir nostiprinaatas...

un cik liela noziime ir tam ka es termaalajaa pastaa biki atstaaju pirkstu nospiedumus? psc pashlaik man ir 45°

ORiONz
09-12-06, 21:26
marihuans (http://www.eoz.lv/forum/member.php?u=142)
lasi augstak, ko rakstiju pirms spamo ;)

Tarakan, daudz servisus apstaigaji? Nu laikam ja nesanaks atbloket, tad laikam vajadzes tadu pasu atdot :(

Proxis
09-12-06, 21:28
Piezvani man rīt un tad mēģināšu Tevi sakontaktēt ar pareizajiem cilvēkiem :)

ORiONz
09-12-06, 21:34
> Check PM

ORiONz
09-13-06, 16:36
taada ja tu baaz vinu simkarti tad viniem naak $$$ a ja sveshu tad viniem nekaads labums
ir tada lieta, kaa 2. atlaizu liimenis, kad var nemt mazcenas talruni bez jauna nuumura, tb likt ieksa savu esoso SIM. kada veida tad nak tas kaposts?

brx
09-13-06, 16:51
ir tada lieta, kaa 2. atlaizu liimenis, kad var nemt mazcenas talruni bez jauna nuumura, tb likt ieksa savu esoso SIM. kada veida tad nak tas kaposts?
taa vinji notur klientus pie sevis, un ja tu runaa vinju tiklaa, tad vinji pelna no tevis. shamie jau nebus tie kas gribes stradat ar zaudejumiem.

guncix
09-13-06, 16:54
jaa, bet bite nebloķē savus subsidētos....

ORiONz
09-13-06, 20:34
taa vinji notur klientus pie sevis, un ja tu runaa vinju tiklaa, tad vinji pelna no tevis. shamie jau nebus tie kas gribes stradat ar zaudejumiem.
nu tādēļ jau man ir līgums uz 2 gadiem ar viņiem tagad. nesaprotu, kas ar jums ir, menstrualais cikls masveida sacies? mjin, ja dod pa leto sakarigu trubu, kaadel nenemt?