View Full Version : [Meklēju]. Zvanu bloķetāja programma uz Android.
Tiek meklēts zvanu bloķētāja programma uz Android telefona.
Labākajā gadījumā programmai vajadzētu bloķētajiem zvaniem "parādīt", ka esmu izslēdzies vai ārpus zonas.
Sliktākajā gadījumā - ienākošā zvana pāradresācija uz citu numuru.
Cik ir meklētas šāda veida programmas, tad lielākai daļai, zvanītājs dzird pirmo "sauciena" pīkstienu, pēc tam - "aizņemtais" signāls. Kas zvanītajam liek domāt, ka es "nospiežu klausuli".
Der arī maksas, līdz 1-2Ls.
Pašlaik tiek lietota aFirewall (http://androidfirewall.appspot.com/), kura tikai "nomet klausuli".
Paldies par ieteikumiem.
Ja LMT - baltais, melnais saraksts neder?
Labākajā gadījumā programmai vajadzētu bloķētajiem zvaniem "parādīt", ka esmu izslēdzies vai ārpus zonas.
Sho nevar paveikt neviena programma, tikai mobilais operators
nevar būt ka nevar padot operatoram ziņu "tel ir izslēgts"? un atbilstoši operators zvanītājam paziņo ka neesi sasniedzams.
wxy
ja tas varetu but, tad buutu ari desmitiem programmu, kas ljautu shadaa veida blokeet ienakoshos zvanus.
https://market.android.com/details?id=fahrbot.apps.rootcallblocker.beta
Šim nav pirmais pīkstiens, bet vajag Root access.
aktiveze lidojuma profilu
aktiveze lidojuma profilu
aha, tikai sho nevar izdarit konkretajam numuram. Tas ir tas pats, ka izrubit telefonu.
https://market.android.com/details?id=fahrbot.apps.rootcallblocker.beta
Šim nav pirmais pīkstiens, bet vajag Root access.
tikko parbaudiju, strada tieshi taa pat ka citas programmas - ir pirmais pikstiens pec tam "busy" signals..
Google Nexus S, Android 4.0.1, Rooted
domāt, ka nevar tā, tikai operatora pusē.
Paldies, kas atsaucās. :ok:
Sunroot;
Neder. Priekš šī pasākuma tas ir par dārgu. Katru mēnesi 1,53 maksāt negribu. :beee:
Tad otrs variants - ar zvana pāradresāciju. Ir kas zināms?
Tele2 un Bitei laikam ir pieejama tāda fiška kā slēgt ienākošos zvanus, bet visus. vispār zvans neaiziet līdz tavam mobīlajam.
Ar pāradresāciju - ja neatbild, tjip pāris pīkstieni un tad pāradresējas nr.
Offtopic par pāradresāciju:
Es nekādīgi vairs nevaru atrast nr uz kuru pazvanot atbildēja - abonents pašreiz atrodas atvaļinājumā, ideāli bija likt uz turieni pāradresāciju :)
Pačekoju, gan HTC iebūvētajam call blockerim, gan pāradresējot arī ir viens pīkstiens.
http://www.appbrain.com/app/call-blocker/com.netqin.mm
nav paarbaudiits
Tominjsh:
Tas pats - pīkstiens un nomet klausuli.
Ehhh. Laikam jau dikti gribējās zirgam ananāsus. :)
SE bija tāda fīča. Un pat varēja salikt uzstādījumos, kā rīkoties. Nesavienot nemaz, rādīt aizņemtu vai nomest.
Bet Android gadījumā izskatās, ka tā ir hardware/OS nespēja.
esi redzējis, ka kādam agregātam strādā šāda fīča?
you can set restricted calls straight to voice mail..
go to contacts make a "Restricted" contact..
scroll down and choose "Send calls directly to voicemail"
you'll never hear a restricted/blocked call ever again...
Šeit ir apskaidrots, kāpēc pagaidām nav iespējams, jo izskatās tad jāhako modēma draiveri.
http://blog.wangling.me/2009/08/why-it-is-impossible-to-intercept-incoming-calls-on-android/
agrāk bija kaut kāda prosta motorola,tur točna reāli labi strādāja,visiem likās ka es runāju vienā runāšanā-patstāvīgi aizņemts bija tiem ar kuriem negribēju kontaktēt.
agrāk bija kaut kāda prosta motorola,tur točna reāli labi strādāja,visiem likās ka es runāju vienā runāšanā-patstāvīgi aizņemts bija tiem ar kuriem negribēju kontaktēt.
Ja nemaldos tad ta funkcika saucas fiksetie zvani.
un tas bija iespejams lielai dalai telefonu. Kipa prieks konkreta tel numura tev vislaik aiznemts.
Pasam ir HTC un es varu nobloket jebkuru numur ko vēlos.
ieraksti to tel numuru sava pieraksta gramatinā un uzliec bloket lietotaju.
Kad samais zvanis vinam radis aiznemtu. Un visa maksla
Ja nemaldos tad ta funkcika saucas fiksetie zvani.
un tas bija iespejams lielai dalai telefonu. Kipa prieks konkreta tel numura tev vislaik aiznemts.
Pasam ir HTC un es varu nobloket jebkuru numur ko vēlos.
ieraksti to tel numuru sava pieraksta gramatinā un uzliec bloket lietotaju.
Kad samais zvanis vinam radis aiznemtu. Un visa maksla
Bet pirms aizņemtā signāla iziet viens parastais pīkstiens.
SE bija tāda fīča. Un pat varēja salikt uzstādījumos, kā rīkoties. Nesavienot nemaz, rādīt aizņemtu vai nomest.
Bet Android gadījumā izskatās, ka tā ir hardware/OS nespēja.
man kaut kur taads SE, kas vienmeer aiznjemts iipashiem numuriem, meetaajas :D ja nemaldos T100 modelis :D varu paardot par ceturtaa aabola cenu :D :D
Nebiju ieverojis bet taisniba.
Vai tad tas tik butiski. Doamju kad jebkura gadijuma tas kas meginas Tevi sazvanit sapratis pec pirmam paris dienam kad ir kautkas neta.
Taka lem pats vai tas ir nepieciesams .
Par konkreta nr parsutisanu citam numuram var tikai un vienigi caur operatoru un tas ir papildus maksas pakalpojums atkarigi kas tad Tev pieslegts.
Starpcitu sita akstoties biju comam uzlicis bloki. es pat neka nesapratu kamer samais man nesadabuja savadak roka.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.