View Full Version : kur varētu salabot austiņas?
nu problēma sekojoša. ir austinas Sennheiser (hd490) patika austinas loti, tacu sodien novelas zeme un viena puse neskan. itka jau varetu pats meginat uzkilet, bet nesmu parliecinats par savam spejam un ar pirmo acs uzmetienu nemaz neiebraucu, kaa vinas vala dabut. tadel versos pie jums, varbut zinat kaadu remonta darbnicu (servisu) kur man vinas varetu sakarigi cilveki sataisit, nevis kaut kaadu cuhnu kur sanja itkaa meginaja sataisit, tacu ir sapisis taa, ka iespeju salabot vairs nav.
EET serviss azenes ielaa.
Nu akustiku labo RD Akustika... ja nekluudos nosaukumaa. Ispejams arii austinas var salabot. Vai arii var meeginaat atstiept TritoN'am lai paluur.
man ar lidziga probleema, bet man vienkaarshi austinjas atsakaas straadaat... :/
DeadmaroZ-TLOTL
09-11-06, 22:03
Nu varam ko sabiidiit ;-) , bet man aizdomas ka no kritiena var buut magneets izsists no vietas un tad gan vinas ir aaraa metamas
a bet mana gadienaa, vakara vel klausijos, nakamajaa diena braucu pljaut zali, sprauzhu klat ausis pie mp3, neshancee, domaju ka kautkas mp3 bet nee, ausis neshancee, vienkarshi tapat... hmm kads nez kas tur varetu but...
es pagaidam ceru uz to, ka vadins uz membranu ir parrauts ;)
mja, apzvaniju RD un ELKOR servisus un abas vietas pasutija. hmm, laikam vajadzes kaut ko ar jums, draugi, stukot.
e.birznieka upiisha ielaa netaalu no autotirgotavas ir "toshiba" labotava ... vienreiz nejaushi tur iegriezos - sachiniija man ausis... technics ausis...
kaa saucas kantoris - nez, bet ir maximums 5 min gaajienaa no centraalaa pasta
ok, paldies par ieteikumu, iecekosu.
A vaita garantijas nava!? Kad pirku Sennheiserus Elkorā (zirgs lai izdrāž visu to kantori), deva garantiju. Vienu dienu pēkšņi kreisā auss nosprāga. Aiznesu uz garantiju un iedeva man čeku ar to pašu summu, ko biju iztērējis ausu (šu?) iegādei.
Lien uz EET azenes lielaa.. Pilsonis vaardaa Viktors palidzees :)
Mosh :D
A vaita garantijas nava!? Kad pirku Sennheiserus Elkorā (zirgs lai izdrāž visu to kantori), deva garantiju. Vienu dienu pēkšņi kreisā auss nosprāga. Aiznesu uz garantiju un iedeva man čeku ar to pašu summu, ko biju iztērējis ausu (šu?) iegādei.
taada nekrietniiba - money back vietā dot smirdiigu 4eku... :( (sodien elkorā pirktu laptopu nodevu garantijā ar 3 defektiem )
Vajadzeeja uzreiz nest back lai maina :)
Pamanam pec likuma taa bija...
tb lai dod citu vietaa.
A to tagad ***vinzin cik ilgi nopisiisies ar garantiju. Izdomaas, ka jaamaina pamatplate.. 2vas nedeeljas kaa minimums :D
vispaar dereetu izgliitojoš topiks par so teemu - kaados gadiijumos var lai maina un kaados dabuu pikji apakaļ - un ja gadu lietots (11 meen), tad loti interesee money back garantija hm... - SAISE acer
ps: 2 nedeeljas bij kaukaads garantijas limits..
viss beidzas ta, ka es pats izfunktiereju kaa tas ausis atvert un ieksa bija tikai vads noluzis. ausis atkal strada :>
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.