View Full Version : Lūdzu palīdzību sakarā ar Gigabyte DS3 uzstādīšanu
Tā kā nopirku sev jaunu plati, tomēr radās jautājums par mātenes skrūvju vietām: vajag tur kautkādus papildu štruntus starpā likt, vai tomēr pietiks ar skrūvēm un distanceriem? Tie caurumi, salīdzinot ar manu Asus P4B266-M, nav pilnībā apjozti ar metālu, tāpēc arī šāds jautājums man radās. Bildes attach'ā! DS3 lietotāji, lūdzu atsaucieties!
Es vienkārši ņēmu un saskrūvēju. Es domāju, tu vari darīt tāpat. Protams starp plati un keisa sienu jābūt tiem garajiem uzgrieznīšiem, kuros skrūvēt mātesplati turošās skrūves.
Es pat par to nepadamaju :rolleyes: ;) vienkarssi pannemu un pieskruveju.
Un vēlviens jautājums: vai teiksim F1 BIOS vietā uzreiz var likt F5, vai tomēr ir jāupdeito hronoloģiski?
Pilnīgi noteikti var. Nezinu gan teikt, vai labāks ir f4 vai f5..
Es uzreiz ieflashoju F5 ;) CPU stable work @ FSB 470Mhz (Vcore auto) 470x7=3.3Ghz.
btw: iesaku uzreiz mainit termointerfeisu (kossllene) starp kristala un NB radiatora.
poller, paldies par ieteikumu, tam man tieši ir iepirkts AS5 un domāju iepirkt TT BT. Vispār prieks, ka tik daudz E6300+DS3 jūzeru vienā forumā! :)
Tā manta tak ir tik laba, ka nevar laist garām. Ar gana labu atmiņu e6300 ikdienā var operēt uz 3.2 - 3.3 ghz ka nosmird.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.