PDA

View Full Version : GA-880GM-D2H

RmaxLV
11-12-11, 21:01
Lieta tāda, ka ir aizdomas, ka noklājās mātesplate :/ situācija sekojoša:
Ieslēdzu datoru, kādas 10 min viss strādā , tad pēkšņi melns ekrāns ar uzrakstu ''Power sawing mod'' HDD itkā griežas, bet tajā brīdī pahodu nofrēēzo, jo sarkanais leds arī neko neizdveš,tajā pašā brīdī videokarte sāk maukt uz max RPM nu abi venti griežas uz max....

Sāku apsvert domu, ka PSU pie vainas, bet tas ir maz ticams ;/
ahh, aizmirsu par temperatūrām pieminēt, tās ir pat ļoti ok
praktiski visas temp turās zem 40 (neskaitot kondiķus kas minēts tālāk)
Beigu beigās izdomāju pataustīt kondiķus, šamie nežēlīgi karsti,nu +/- 80 grādi, nu tā, ka pirkstu pielikt vispār nevar :/

No ~ 15 reizes kompis ieslēdzās, minūtes 20 strādāja , tajā brīdī tos pašu kondiķus taustiju, nu jau pirkstus varēja pielikt klāt
sanāk, ka tad,kad rubās arā tie kondiķi ir mežonīgi karsti, bet kad viss ok, tad temp arī viņiem ir normāla, tagad nevaru saprast ko man teikt čalim, kas uz garantiju pieņem ja es viņam šitā situāciju izskaidrošu viņš tak mani 5 mājas tālāk pasūtīs un teiks, ka plate ir vesela :D

Tagad sēžu no safe moda with net un ceru uz jūsu kaut niecīgāko palīdzību ... vairāk jau par to, ko man iesākt ar to garantijas padarīšanu :/
Bildē visi tie melnie draņķi un viss tas rajons ir kā cepeškrāsnī
http://www.bildites.lv/images/36qm2ixojcpjk4oyw2d.jpg
Edit: izrādās sistēma strādā tikai ar integrēto videokarti un nekādu problēmu nav bet pieliekot hawku sākas joki, tapēc pirmo uz garantiju tomērt vedu viņu.
Spec
CPU- AMD phen 2 x4 955 BE
Video-Gtx460hawk
HDD- samsung F3 500
Psu -Corsair cx 600
un plāksne ar 4 gb kingston ramu

bobiksons
11-12-11, 21:31
ja ir garantija, nes. Neviens Tev neko nedrīkst teikt pretī - saki: nestrādā KĀ VAJAG

weedy
11-14-11, 10:29
Tai platei nav nekas minēts par max CPU TDP, savukārt support listē ir viens vienīgs CPU ar 125w, pārējiem mazāk.
Neesi gadījumā OC uzlicis, kas krietni pārsniedz atļauto TDP?
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#ov

Net_party
11-14-11, 11:32
Varētu mēģināt uzlabot tur ventilāciju ar kādu 120mm propelleri... ja jau tās droseles tik šausmīgi karst. Bet vispār varbūt arī esi pārcenties ar CPU TDP, kā jau te augstāk minēja...

RmaxLV
11-14-11, 15:47
Bija man overklokots uz 3,7Ghz nu ja precīzi tad 3.69* domāju, ka pārcenties neesmu, protams settingi bija nomesti jau pie pirmās reizes, kad viņš man izslēdzās , bet temp tām''droselēm'' tāda pati.
Virāk par TDP kāds negrib pastāstīt ? īsti nesapratu

Net_party
11-14-11, 15:53
Nu īsumā tā plate balansē uz augšējās TDP robežas tev. Nav tev tā plate paredzēta lielai slodzei uz CPU barošanu, tīri konstruktīvi.

RmaxLV
12-04-11, 15:50
Nu tāk, biju nodevis uz garantiju videokarti, šamie deva atbildi, ka tā esot bez defektiem, tālāk tika vests viss dators pilnā sastāvā.Smieklīgi, bet viņi nomainija videokartes draiveri, ko es arī pats biju te mainijis un viņiem esot aizgājis....
Atvedu PC mājās slēdzu klāt, ieslēdzas uz 2 min un atkal tas pats joks, vel pāris reizes pārinstalēju draiverus uz vecākām versijām .... nosjing
Tagad vienkārši nav ideju ko iesākt ja jau viņi šitā garantijā izrīkojas un nepārbauda kā nākas tad nu kas man vel atliek ?

Net_party
12-04-11, 16:06
Tad laikam vajadzēs griezties šeit.
http://www.ptac.gov.lv/page/335

Hefaists
12-04-11, 16:35
kura veici ir veikts pirkums?

RmaxLV
12-04-11, 20:35
Veikalā ''Tera'' bet nu nekad man ar viņiem problēmas nebija bijušas skumjākais jau ir tas, ka nav sava transporta un katru reizi tika sarunāts speciāli cilvēks kas atved un aizved... būtu ar ko, tagad paķertu un rīt nosviestu šiem uz galda ar jautājumu kas par cūcību...

Arnis2002
12-04-11, 20:41
nepieļauj iespēju ka toēr vaina m/b - pci-e slotā vai kontrolierī ?

RmaxLV
12-04-11, 21:19
nepieļauj iespēju ka toēr vaina m/b - pci-e slotā vai kontrolierī ?

Variantu man pašam pietiek, tas pats barošanas bloks varētu būt pie vainas, tevis nosauktais slots , vai jebkurš cits dzelzis.Reāli man jau nav ar ko to pārbaudīt, turklāt tas ir viņu darbs to visu izfunktierēt un salabot... būtu man kaut testeris pieejams, tad vismaz PCI-e spraudņiem voltāžu pārbaudītu, bet tas man arī nav.Da un nav arī no kā uz sitienu aizņemties. Vel pa šīm dienām biosu updatošu , jāskatās, varbūt kas mainās bet nu iepriekš taču viss grizās...