View Full Version : MK2 info/etc
Emz, kad visi lietojaam mdsl tad vareja operativi ieshljuukt ieksh www.mdsl.lv.
Kur ejam tagak? mk2.lv? :D
iz mdsl.lv
Uzmanību!
Klientiem, kuriem tiks palielināts interneta ātrums, vairs nebūs pieejami Pakalpojumu izvēles logs (www.mdsl.lv, www.dsl.lv un www.majasdsl.lv) un papildpakalpojumi, maksa par to lietošanu vairs netiks aprēķināta un piestādīta.
Nja, nu to es notesteju pats. rpblema veljoprojam aktuala.
Instigater
09-10-06, 22:58
neredzu probleemu
vimba_zlobnaja
09-10-06, 23:09
Kas tajās lapās bija tik kruts?
DeadmaroZ-TLOTL
09-11-06, 21:26
es ar neiebarucu shita topika jeegaa
kruts bija tas, ka varēja, laikam, pieslēgt Turbo DSL vai kā viņu tur, ja pareizi atminos :D
kruts bija tas, ka varēja, laikam, pieslēgt Turbo DSL vai kā viņu tur, ja pareizi atminos :D
Ha tak liinija tagad ir aatraaka nekaa tas Turbo bija !!!
Tagad ir visi navaroti !!! Man akal taa lapa besija !!! Jaalogojaas iekshaa un esmu laimiigs ka vinnas vairaak naf :D
Ha tak liinija tagad ir aatraaka nekaa tas Turbo bija !!!
Tagad ir visi navaroti !!! Man akal taa lapa besija !!! Jaalogojaas iekshaa un esmu laimiigs ka vinnas vairaak naf :D
nekad neesmu apmeklējis to lapu, līdz šim mdsl nav bijis nekad.
Instigater
09-13-06, 09:52
Esmu to mdsl lapu redzeejis, bet izstaastiit, kas tieshi tur bija, nevaru, ibo ineta konekcijas uptime parasti bija meeraams tuukstoshos stundu.
Vieniigaa reize, kad operatiivi vinna ieshlluucu bija kad atkal ir jaaielagojaas, lai nets ietu :(
A ja gribi redzeet cik daudz upo, vai kachaa, cik ir max aatrumi un cik ilgi jau ir up times. Tad novelc mazinnu progu kas visu to raada :) Un veel peectam Exella tabulaa tev iedod izejas datus :)
Tik neatceros, tagad kaa vinna saucaas. Maajaas ieksh DVD matricas meetaajaas :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.