PDA

View Full Version : MK2 info/etc

krishxxx
09-10-06, 16:57
Emz, kad visi lietojaam mdsl tad vareja operativi ieshljuukt ieksh www.mdsl.lv.

Kur ejam tagak? mk2.lv? :D

Vaivars
09-10-06, 17:14
iz mdsl.lv
Uzmanību!
Klientiem, kuriem tiks palielināts interneta ātrums, vairs nebūs pieejami Pakalpojumu izvēles logs (www.mdsl.lv, www.dsl.lv un www.majasdsl.lv) un papildpakalpojumi, maksa par to lietošanu vairs netiks aprēķināta un piestādīta.

krishxxx
09-10-06, 22:50
Nja, nu to es notesteju pats. rpblema veljoprojam aktuala.

Instigater
09-10-06, 22:58
neredzu probleemu

vimba_zlobnaja
09-10-06, 23:09
Kas tajās lapās bija tik kruts?

DeadmaroZ-TLOTL
09-11-06, 21:26
es ar neiebarucu shita topika jeegaa

puika
09-13-06, 08:41
kruts bija tas, ka varēja, laikam, pieslēgt Turbo DSL vai kā viņu tur, ja pareizi atminos :D

IronSoul
09-13-06, 08:46
kruts bija tas, ka varēja, laikam, pieslēgt Turbo DSL vai kā viņu tur, ja pareizi atminos :D

Ha tak liinija tagad ir aatraaka nekaa tas Turbo bija !!!

Tagad ir visi navaroti !!! Man akal taa lapa besija !!! Jaalogojaas iekshaa un esmu laimiigs ka vinnas vairaak naf :D

puika
09-13-06, 08:51
Ha tak liinija tagad ir aatraaka nekaa tas Turbo bija !!!

Tagad ir visi navaroti !!! Man akal taa lapa besija !!! Jaalogojaas iekshaa un esmu laimiigs ka vinnas vairaak naf :D

nekad neesmu apmeklējis to lapu, līdz šim mdsl nav bijis nekad.

Instigater
09-13-06, 09:52
Esmu to mdsl lapu redzeejis, bet izstaastiit, kas tieshi tur bija, nevaru, ibo ineta konekcijas uptime parasti bija meeraams tuukstoshos stundu.

IronSoul
09-14-06, 07:38
Vieniigaa reize, kad operatiivi vinna ieshlluucu bija kad atkal ir jaaielagojaas, lai nets ietu :(

A ja gribi redzeet cik daudz upo, vai kachaa, cik ir max aatrumi un cik ilgi jau ir up times. Tad novelc mazinnu progu kas visu to raada :) Un veel peectam Exella tabulaa tev iedod izejas datus :)

Tik neatceros, tagad kaa vinna saucaas. Maajaas ieksh DVD matricas meetaajaas :)