PDA

View Full Version : DVD atskaņotāja problēmas?

lablam
11-09-11, 19:29
Gribu atkal vērsties pie viedajiem.
Esmu ievērojusi, ka šad tad , kad uTorrentā novelku kādu filmu un ierakstu to DVD matricā vai Zibatmiņā (uzreiz saku, ka datorā principiāli nepatīk skatīties filmas), mans DVD atskaņotājs dažas filmas negrib rādīt un pēc tam, kad esmu nospiedusi PLAY, tad šis man uz ekrāna izmet: "This file has the non - supported type on the player" un vēlme skatīties filmu tiek nokancelēta jau pašā saknē. Tā tas notiek apmēram 1 no 5 gadījumiem. Kāpēc tā notiek un ko varetu darīt, lai to novērstu? Mož ir kāda fīča?

JANKS
11-09-11, 20:01
noteikti ka ir, visas filmas skatiities tikai zem atbalstaama kodeejuma :ok:

Baigais Janka
11-10-11, 09:39
Fīčas ir divas - 1) pārkodēt uz kodeku, kuru DVD aparāts saprot, jebšu - 2) konvertēt filmu uz standarta DVD ripuli (ConvertXtoDVD - vienkārši kolosāla programma šādiem mērķiem).

lablam
11-10-11, 11:36
Fīčas ir divas - 1) pārkodēt uz kodeku, kuru DVD aparāts saprot, jebšu - 2) konvertēt filmu uz standarta DVD ripuli (ConvertXtoDVD - vienkārši kolosāla programma šādiem mērķiem).
Ok un Serial Nr.?!

jakslis
11-10-11, 11:42
Paskaties te
http://opensharing.org/torrent/38733/

lablam
11-10-11, 11:48
Vienīgi tā programma laikam ir pārāk vienkārši jo nevaru atrast kā var saglabāt un kur pārkonvertētos failus un kā uzstādīt no kā uz ko konvertēt...

Aheadx
11-14-11, 10:36
principiali skatities uz datora nav aktuali, bet no datora ir ertak un kvalitativak neka no dvd playera.

varbut vienkarsi neesi meginajusi taa skatities, paprovesi sapratisi.
protams ja teluks ir normals.