View Full Version : UPS gļuki
Klientam problēma sekojoša, UPS vairs neizrāda nekādas dzīvības pazīmes, no sākuma esot viss strādājis, tad pīkstējis vislaik un nav varēts izslēgt, tikai pēc ilgas spaidīšanas izslēdzies, tgd vairs nekā nevar atdzīvināt, kas varētu būt pie vainas? Nomainiju drošinātāju - nelīdz, atjaucu vaļā viss izskatās tā ka tam jābūt. Vai tiešām jāmaina akumulators? Idejas un viedokļus studijā.
Kad pedejoreiz bchas mainiitas ?
Nav mainītas vispār. UPS strādāt pirmo reizi sāka 1.martā 2010.gadā, pastrādāja divas nedēļas un tad kādu pusgadu nostāvēja nelietots un tad atkal tika sākts izmantots līdz šim gļukam.
Tad jau garantija veel ir :emo:
Izskatās ka būs problēma, jo čeks nav atrodams :D
CyberGhost
10-17-11, 21:27
konkrēti kāds UPS? Ieliec bachu no cita ups, lai patestētu...
taisi valja, atvieno akumalatoru, uzlade akumalatoru un vis bus OK.
Tak upši sprāgst kā mušas, par APC. Es nerrunāju par aķiem, bet par pašiem upšiem. Daži APC ir aizgājuši svilstot, par visādiem sūda Mustekiem un Trustiem nemaz nerunājot. Tie 5 gadu laikā visi nosprāga(atkārtoju vēlreiz, par aķiem es nerunāju, tie ir svaigi)
konkrēti kāds UPS? Ieliec bachu no cita ups, lai patestētu...
ScanPower Multi 500 UPS. Žēl ka nav cita upša no kura paņemt baču.
p.s. Ar ko lādēt to akumulatoru?
Par garantiju runājot, UPS garantijas 2-3 gadi bieži vien tā kā neattiecas uz bateriju gan :)
Un tādai ekzoķikai kā Scanpower, kas mūsu tirgū bija pirms kādiem 5 gadiem populārs, ka tikai 2010.martā nav sākts lietot, bet pirkts 2006.gada martā :shura:
Bet par tēmu tā arī neviens konkrēti daudzajs postos nepateica - tā ir paraksta parādība ka UPS ar beigtu bateriju vispār nemaz iekšā neslēdzas, maini tik nost, tikai liec labu bateriju iekšā, kas pie mums ir diezgan liela ekzoķika, visi tik galīgus ķīniešu sū tirgo ...
Es pagaidām par sakarīgāko pie mums pieejamo esmu atzinis SSB baterijas, citi saka ka Yuasa ir labas, bet nezinu, nav ar tām pieredzes, jeb pareizāk sakot neviens man nav atsūtījis piedāvājumu ar tām pa labām cenām :shura:
P.S. bet ja gribas pārliecināties pirms pirkt, ir man 12V 7AH SSB uz vietas, ja nav slinkums uz Dzelzavas / Ulbrokas stūri braukt, vari atbraukt ar visu UPS pamēģināt vai atdzīvojas un tad par godīgu ciparu to iegūt īpašumā, ja būs nepieciešams :)
man domat ka ar uzladi pilniba pietiks, pats no noliktavas velku ara upsus pirms 5 gadi iegadatus, visi kluse, kamer neuzlade aki, vinjam jau nav nevainas tikai saus, piedzen pilnu un gadu mierigi rulle.
Nu diez vai pietiks ar uzlādi - tak rakstīts, ka UPS 2 nedēļas nostrādāja, pa to laiku tam vajadzēja uzlādēties, nevis izlādēties :)
Protams tas var vērst kaut ko par labu sūdīgam aķim, bet nu mironis arī āfrikā ir mironis :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.